Extractor | Pack Açma Programı | Videolu Anlatım | halo0606 Farkıyla

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 91

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkadaşlar Amacım Emek Hırsızlığı Yapmak Değil ! Bu Konuyu Daha Önce Görmüştüm Ama İyi Anlatılmadığını Gördüm Ve Bende Videolu Bir Anlatım Yaptım Umarım İşinize Yarar..

İlk Önce Programdan Biraz Bahsedeyim.

• <li data-xf-list-type="ul">Extractor Programı (eix - epk) - (item_proto) dosyalarını açmaktadır.

2lthny10.gif

Anlatım :

1. İlk önce dosyamızı rardan çıkartalım. (Klasöre Çıkartın)
2. Düzenleyeceginiz pack dosyasını EIX - EPK formatında olması lazımdır
yoksa açılmaz !
3. Mesela Ben "locale_tr" adlı dosyayı editlicem onun için iki dosyayıda
kopyalıyoruz ve extractor programının yanına atıyoruz.
4. Sonra Extractor programını açıyoruz ve epk \ eıx yazan bölüme tıklıyoruz
5. Archive bölümüne dosyanın adını yazıyoruz ben "locale_tr" yi açıcam ondan
locale_tr yazıcam.
6. Yazdıktan sonra Extract! butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz.
7. Sonra " Erfolgreich Entpackt! / Successfully extracted! " yazıcak tamama
basıyoruz.
8. Extractor klasörünün içinde "Source" adlı bir klasör oluşacaktır bu klasöre
giriyoruz
9. Evet Ben locale_tr dosyasını açtım ve içinde bunlar varmış :)
10. locale_tr packinde gm logosunu , oyunun giriş resimlerini , oyun içindeki
bazı yazıları, kelimeleri sansürleme ( yani küfür yazdıgında ****** Bu şekilde
gözükmesi)bazı itemlerin isimlerini ve bir kaç özellik daha var.
11. Ben oyuna giriş resimlerini değiştiricem.
12. ui klasörüne giriyoruz burda 3 resim var bunları değiştiriyoruz. Resimlerin
adları "login" , "serverlist" , "select"

Login : Oyuna girişteki resim.
select : karakter seçerken arkaplan resmi.
serverlist : server seçerken arkaplan ama genelde gözükmüyor.
Ben Düzenlemiştim siz resminizi atarken adını login yapın ve atın !!
13. Düzenledikten Sonra geri geliyoruz tekrar programa tıklıyoruz dosyanın
adını yazıyoruz ve bu sefer alttaki "Pack!" butonuna tıklıyoruz ve bekliyoruz
14. Sonra Bilgisayarım &gt; C ye giriyoruz orda extract adlı bir dosya vardır
hazırladığınız pack o klasörün içine gelmiştir :)

2lthny10.gif

Videolu Anlatım
[GAMESELF]ada47213d06bbd67c2c[/GAMESELF]

2lthny10.gif

Resimli Anlatım

9748.jpg

9787.jpg

2lthny10.gif

17435026.png

Direkt İndir :
Dosyayı İndir :
Alternatif Link :
Alternatif Link 2 :
Alternatif Link 3 :

Rar Pass: halo0606

Linkler Sürekli Güncelleniyor..

Bir Teşekkür Etmek Yeterlidir..

İyi Forumlar..

2lthny10.gif

Extractor İle İlgili Sorunlarınızı - Sorularınızı Bana Özel Mesaj Atarak Sorabilirsiniz.
Extractor | Pack Açma Programı | Videolu Anlatım | halo0606 Farkıyla

Metin2 Lobby olarak Metin2 dünyasında paylaşımlarımıza devam ediyoruz. Bu yazıda özellikle Metin2 client ve pack dosyalarıyla uğraşan geliştiriciler veya oyuncular için hayati öneme sahip olan extractor yani pack açma programları hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız. halo0606 gibi deneyimli isimlerin de kullandığı yöntemleri, araçları ve teknikleri sizler için derledik.

Extractor Nedir?
Extractor, Metin2 oyununda kullanılan client ve pack dosyalarını açmaya yarayan özel yazılımlardır. Metin2 client dosyaları genellikle sıkıştırılmış halde gelir ve bu dosyaların içinde ses, görsel, efekt ve yapılandırma dosyaları bulunur. Bu dosyalar üzerinde değişiklik yapabilmek için pack açma işlemi şarttır. Pack açma işlemi sayesinde, yeni efektler, skinler, arayüz değişiklikleri gibi geliştirmeler yapılabilir.

Extractor Türleri ve Kullanımları
Extractor yazılımları farklı şekillerde çalışabilir. Bazı extractor'lar sadece belirli paket formatlarını desteklerken bazıları çoklu formatlarda çalışabilir. halo0606'nın da tercih ettiği bazı_extractor_ programlar, Metin2 pack dosyalarını hızlı ve güvenli şekilde açarak geliştiricilere kolay kullanım sunar. Bu programlar genellikle grafiksel arayüze sahiptir ve kullanıcı dostudur. Metin2 client edit yapmak isteyenler için idealdir.

Videolu Anlatım ve Pratik Uygulama
Metin2 client veya pack dosyalarını açmak için_extractor_kullanımı oldukça basittir. Ancak yeni başlayanlar için ilk başta kafa karıştırıcı olabilir. Bu nedenle video anlatım formatında adımlar detaylı şekilde anlatılır. halo0606'nın önerdiği extractor'lar arasında Ymir Pack Tool, Martysama Client Extractor ve benzeri yazılımlar yer alır. Bu araçlar sayesinde pack extract işlemleri birkaç dakika içinde tamamlanabilir.

Metin2 Pack Açma Adımları
1. Extractor programını bilgisayarınıza indirin.
2. Metin2 client veya pack dosyasını seçin.
3. Çıkart butonuna tıklayarak içeriği çıkarın.
4. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar paketleyin.

Extractor ile Metin2 Geliştirme
Metin2 dünyasında özgün client ve pack içerikleri oluşturmak isteyenler için extractor araçları temel taşları oluşturur. Metin2Dev client projelerinde dahi bu tür araçlardan faydalanılır. Extractor sayesinde hem mevcut sistemler üzerinde iyileştirmeler yapılabilir hem de sıfırdan içerik üretilebilir. Teknik olarak dosya yapısı incelenip optimize edilebilir.

Metin2 Lobby ile_extractor_Kullanımı
Metin2Lobby olarak_extractor_ve pack konusunda geniş kaynak sunuyoruz. Siz kullanıcılarımız için hazırladığımız Metin2 client ve pack içeriklerinde extractor kullanımıyla elde edilen kaliteli dosyalar yer alır. Paylaşımcılık ruhuyla her gün yeni içerikler eklenmektedir.

Sonuç
Extractor programları, Metin2 dünyasında client ve pack içeriklerini açıp düzenlemek isteyenler için vazgeçilmez bir araçtır. halo0606 gibi isimlerin önerdiği yöntemlerle güvenli ve etkili pack açma işlemleri gerçekleştirilebilir. Metin2 lobby olarak bizler de bu altyapıyı kullanarak sizlere daha iyi içerikler sunmayı hedefliyoruz.

Extractor | Pack Unpacking Software | Video Guide | With halo0606 Difference

Metin2 Lobby, we continue our contributions to the Metin2 world. In this article, we will provide detailed information about extractor software, also known as pack opening tools, which are vital for developers or players working with Metin2 client and pack files. We have compiled methods, tools, and techniques used by experienced names like halo0606.

What Is an Extractor?
Extractor is specialized software used to open client and pack files in Metin2. Metin2 client files usually come compressed and contain sound, visual, effect, and configuration files inside. To modify these files, unpacking is essential. Thanks to pack extraction, improvements such as new effects, skins, and interface modifications can be made.

Types of Extractors and Usage
Extractor software can function in different ways. Some extractors support only specific package formats while others work across multiple formats. Some_extractor_programs favored by halo0606 allow quick and secure opening of Metin2 pack files, providing user-friendly experiences. These programs are ideal for those looking to perform Metin2 client edits.

Video Tutorial and Practical Application
Using an _extractor_ to open Metin2 client or pack files is quite simple. However, beginners might find it confusing at first. Therefore, video tutorials provide detailed step-by-step instructions. Among the extractors recommended by halo0606 are Ymir Pack Tool, Martysama Client Extractor, and similar programs. With these tools, pack extract operations can be completed within minutes.

Steps to Open Metin2 Packs
1. Download the extractor software to your computer.
2. Select the Metin2 client or pack file.
3. Click the extract button to unpack the contents.
4. After making necessary modifications, repack the files.

Developing Metin2 with Extractor
For those aiming to create original client and pack content in Metin2, extractor tools serve as foundational elements. Even in Metin2Dev client projects, such tools are utilized. With extractors, both improvements on existing systems and brand-new content creation are possible. Technically, file structures can be analyzed and optimized.

Using Extractors with Metin2 Lobby
At Metin2Lobby, we offer extensive resources on extractors and pack topics. The Metin2 client and pack contents we prepare for you include high-quality files obtained through extractor usage. With a spirit of sharing, new content is added daily.

Conclusion
Extractor programs are indispensable tools for anyone wanting to unpack and edit client and pack content in the Metin2 world. Following methods suggested by figures like halo0606, secure and effective pack extraction operations can be performed. As Metin2 lobby, we aim to provide better content using this infrastructure.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)