EyeTR Farkı İle Gün Batımı Modu Yenilendi ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 56

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba Arkdaşlar Yine Güzel Bir Çalışma İle Karşınızdayım... Bu pack ile Serverlerde (Hava Karanlık ) Gece Modundayken ( kod: /x 1 )

Serverinizde Gece Değilde Güneş Batarken Olan Görüntü Gelcek.. Yani Anlatılmaz Yaşanır

Yapmanız Gerekenler: Rardan Çıkan Dosyaları Metin2/Pack Klasörüne Atıp Oyuna Girmeniz Yeterli Olcaktır..

Pack Klasöründe Bulunan ''İndex'' Dosyasını Not Defteri İle Açıp Eklemeniz Gerek

HTML-Kodu:
*
EYETR
Olabilcek Sorunlar Ve Çözümleri:

1: Benim Packıma Uymadı Ben Bunu Nasıl Kendime Uyarlarım? Çözüm: Öyle Bir Sorun Olcağını Sanmıyorum Olursa Bana Özelden sölerseniz Size Gerekli Dosyaları Upload edebilirim...

2.Ben İndirdim Serverime Koydum Ama Playerler Beğenmedi Kaldırmak İstiyorum.. Çözüm: Özelden Mesaj Atarsanız Örjinal Dosyaları Geri Atabilirim...

İlk Olarak Linkler

Yapamayanlar için :

Turkmmo Flood Engelleme

Güncel tutalim
EyeTR Farkı İle Gün Batımı Modu Yenilendi!

Metin2 dünyasına tutkun oyuncuların büyük ilgisiyle takip ettiğimiz Metin2Lobby, yenilikçi güncellemeleriyle her zaman öne çıkıyor.
Bu kez, özellikle görsel deneyimi seven oyuncular için büyük bir sürpriz hazırladık: EyeTR Farkı ile Gün Batımı Modu resmen yenilendi!
Artık Metin2'nin efsanevi atmosferini, gerçekçi ve büyüleyici gün batımı efektleriyle daha derinlemesine yaşayabilirsiniz.

Yenilikler Nelerdir?
Gün batımı modunun bu güncellemesi, sadece görsel bir düzeltme değil; aynı zamanda oyun içi deneyimi tamamen dönüştüren bir atılım.
EyeTR ekibi, Türkiye'nin önde gelen Metin2 client ve pack geliştiricilerinden biri olarak, bu güncellemede özel olarak optimize edilmiş shader'lar ve dinamik ışıklandırma sistemleri entegre etti.
Gökyüzü artık daha canlı tonlarda, kırmızı, turuncu ve mor geçişleriyle dalgalanıyor.
Dağların arka planında sönen güneş ışıkları, ormanlarda uzun gölgeler yaratıyor ve nehirlerde altın rengi parlamalar yansıtıyor.

Nasıl Kurulur?
Bu muhteşem güncellemeyi kendi Metin2 client paketinize eklemek oldukça kolaydır.
İlk olarak, websitemizden en son güncellemeyi indirin.
Ardından, mevcut client dosyalarınızı yedekleyin ve güncelleme dosyalarını ilgili klasörlere kopyalayın.
Detaylı kurulum talimatları için sitemizin 'Metin2 Client Kurulum' bölümüne göz atabilirsiniz.
Unutmayın, bu tür güncellemeler genellikle Metin2 client yama veya Metin2 client patch olarak adlandırılır ve oyununuzun performansını artırır.

Dikkat!
Güncelleme sonrası bazı eski texture'lar veya effect'lerle uyumsuzluk sorunları yaşayabilirsiniz.
Bu durumda, lütfen sitemizin destek forumlarından yardım alın veya Metin2 client fix talimatlarımızı inceleyin.
Sorun yaşadığınızda, hatanın ekran görüntüsünü paylaşmak çözüm sürecini hızlandırır.

Bu yenilik, özellikle Metin2 PvP client kullanan oyuncular için de büyük bir avantaj sunuyor.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)