Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Farmer Kostüm 4 Karakter & Hair + Icon: Metin2 Özel Model Paketi
Metin2 Lobby olarak sunmuş olduğumuz bu özel Farmer Kostüm 4 paketi, oyuncuların karakterlerine farklı bir hava katmasını sağlar. Bu paket, karakter modeli, saç tasarımı ve ikonları içeren tam teşekküllü bir Metin2 3D model çözümüdür. Özellikle Metin2 3D modelleme ve Metin2 model edit konularında uzmanlaşmış ekip tarafından geliştirilmiş olan bu içerik, sunucularda daha özgün bir deneyim yaşamayı hedefleyen oyuncular için idealdir.
Paket İçeriği
Farmer Kostüm 4 paketi, toplamda dört adet karakter modeli, özel saç stilleri ve bu kostümlere uygun ikonları içermektedir. Her bir model, 3ds Max veya Blender gibi yazılımlarla kolayca düzenlenebilir yapıdadır. Pakette yer alan modeller, Metin2 GR2 formatında olup, GR2 Export ve GR2 Import işlemleri için uygundur. Ayrıca, Metin2 Granny formatıyla da uyumlu çalışmaktadır.
Metin2 UV Map ve Texture
Her bir model, yüksek çözünürlüklü dokularla birlikte gelmekte olup, Metin2 texture ve Metin2 skin sistemlerine entegre edilebilir. Bu sayede, karakterleriniz hem estetik açıdan hem de teknik olarak oyuna sorunsuz entegrasyon sağlayabilir. Modellerin UV Mapping süreçleri titizlikle yapılmıştır, bu da daha kaliteli doku uygulamaları anlamına gelir.
Nasıl Yüklenir?
Metin2 model import işlemi oldukça basittir. Öncelikle, pakette sunulan GR2 dosyalarını sunucu dosyalarınızda ilgili klasörlere yerleştirmeniz gerekir. Ardından, Metin2 model replace işlemiyle mevcut karakter modeli yerine bu yeni modeli yükleyebilirsiniz. Gerekirse Metin2 rigging ve Metin2 bone ayarlamaları yapılabilir. Saç ve kostüm değişiklikleri için gerekli animation dosyaları da paketle birlikte verilmektedir.
Özellikler
- 4 Adet karakter modeli
- Özel saç stilleri
- Uyumlu ikon seti
- Yüksek çözünürlüklü dokular
- GR2 ve Granny3D uyumu
- Kolay entegrasyon
- Metin2 3D art uyumlu
Neden Farmer Kostüm 4?
Oyun içinde dikkat çekmek istiyorsanız, standart kostümlerden uzak durmanız gerekir. Farmer Kostüm 4, karakterinize farklı bir kimlik kazandırmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Aynı zamanda, Metin2 visual mod ve graphic mod entegre eden sunucular için de uygunluk sunar. Paket, Metin2 development model ve Martysama model tarzı tasarımlarla benzerlik gösterir; bu da profesyonel kaliteyi garanti eder.
Destek ve Yardım
Tüm Metin2 Lobby kullanıcıları, bu model paketiyle ilgili destek almak için forum üzerinden iletişime geçebilir. Metin2 3D modelleme konusunda tecrübeli ekiplerimiz, gerekli yönlendirmeleri yapmaktan mutluluk duyar. Paketin Metin2 eter ve eterpack sistemlerine entegrasyonu da mümkündür.
Farmer Costume 4 Character & Hair + Icon: Metin2 Custom Model Pack
Metin2 Lobby presents this exclusive Farmer Costume 4 package, which offers players a unique look for their characters. This package includes character models, hair designs, and icons, forming a complete Metin2 3D model solution. Developed by experts specializing in Metin2 3D modeling and Metin2 model editing, this content is ideal for players seeking a more original experience on servers.
Package Contents
The Farmer Costume 4 package contains four character models, special hairstyles, and corresponding icons. Each model can be easily edited using software like 3ds Max or Blender. The models are provided in Metin2 GR2 format, suitable for GR2 Export and GR2 Import operations. Additionally, they are compatible with the Metin2 Granny format.
Metin2 UV Map and Texture
Each model comes with high-resolution textures that integrate seamlessly into Metin2 texture and Metin2 skin systems. As a result, your characters achieve both aesthetic appeal and technical compatibility with the game. The UV Mapping processes have been carried out meticulously, allowing for higher quality texture applications.
How to Install?
Metin2 model import is quite simple. First, place the GR2 files provided in the package into the relevant folders within your server files. Then, use Metin2 model replace to install the new model in place of the existing character model. If needed, Metin2 rigging and Metin2 bone adjustments can be made. The necessary animation files for hair and costume changes are also included in the package.
Features
- 4 Character models
- Special hairstyle designs
- Matching icon sets
- High-resolution textures
- Compatibility with GR2 and Granny3D
- Easy integration
- Compatible with Metin2 3D art
Why Choose Farmer Costume 4?
If you want to stand out in the game, you should avoid standard costumes. Farmer Costume 4 is an ideal choice for those who wish to give their characters a different identity. It is also compatible with servers integrating Metin2 visual mod and graphic mod. The package shares similarities with Metin2 development model and Martysama model designs, ensuring professional quality.
Support and Help
All Metin2 Lobby users can contact our team via the forum for support regarding this model package. Our experienced teams in Metin2 3D modeling provide the necessary guidance with pleasure. Integration with Metin2 eter and eterpack systems is also possible.