FENA DOLANDIRILDIK :((( BAYILTMA ŞANSI ÇALIŞMADI :((( | Metin2 - Mobile2 Yakamoz #7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 65

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder

FENA DOLANDIRILDIK :((( BAYILTMA ŞANSI ÇALIŞMADI :((( | Metin2 - Mobile2 Yakamoz #7

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

FENA DOLANDIRILDIK :((( BAYILTMA ŞANSI ÇALIŞMADI :(((

Merhaba sevgili Metin2 severler! Bugün sizlere üzücü ama çok önemli bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Umarım bu yazı, sizleri benzer bir durumdan koruyabilir ve doğru adımları atmanızda yardımcı olur.

Geçtiğimiz hafta, Metin2 Mobile2 Yakamoz #7 sunucusuna özel bir etkinlik duyurusu yapıldığı için heyecanla girdim. Etkinlikte ‘Bayıltma Şansı v2’ adlı yeni bir sistem tanıtılıyordu ve iddia edilen şey gerçekten çok cazipydı: ‘Tek tıkla karakterini %100 başarı oranıyla bayılt, XP kazan ve nadir eşyalar kazan!’ Tabii ki bu tür iddialar her zaman kuyruklu bir ihtimaldir, ama forumlarda ve sohbet odalarında birçok oyuncu başarılı olduğunu iddia ediyordu.

İlk başta şüpheciydim, ama arkadaş grubumdan biri Metin2Lobby.com adresinden gelen bir linke tıklamış ve ‘başarılı olduğunu’ söylemişti. Ben de dikkatsizce o linki ziyaret ettim. Site, gerçek bir Metin2 sitesi gibi görünüyordu — logo, arayüz, hatta bazı resmi duyurular bile vardı. Orada ‘Hemen Bayılt!’ butonuna bastım ve küçük bir form doldurdum: karakter adım, sunucu adı ve şifrem. Şifreyi girdiğim anda anladım ki bir şeyler yanlış gidiyor ama çok geçti.

Bir saat sonra karakterimde tüm eşyalarım kaybolmuştu. Altınım, ekipmanım, hatta depomdaki nadir item’lar bile silinmişti. Discord’a girdiğimde aynı linke tıklayan birkaç arkadaşım da aynı şeyi yaşadığını söylüyordu. Hızlıca resmi Metin2 destek ekibine bildirdik, ama hesabımızın geri alınması mümkün olmadı. Çünkü o site, phishing (oltalama) amaçlıydı ve bize ‘bayıltma şansı’ diye söylediği şey aslında bir keylogger + credential harvester kombinasyonuydu.

Peki ne yapmalısınız? İşte size en güvenilir çözüm: Metin2 Lobby. Bu site, sadece güvenli, doğrulanmış ve topluluk tarafından desteklenen bir platformdur. Burada hiçbir zaman şifre istenmez, sadece resmi duyurular, güvenli indirmeler ve topluluk etkinlikleri bulunur. Ayrıca site üzerinden doğrudan resmi Metin2 forumlarına, güvenli indirme merkezine ve canlı destek kanallarına ulaşabilirsiniz.

Unutmayın: Gerçek bir Metin2 sitesi asla şifrenizi istemez! Eğer bir site şifrenizi, hesap bilgilerinizi veya ‘aktivasyon kodu’ gibi şeyler istiyorsa, o site %100 dolandırıcıdır. Sadece Metin2Lobby.com gibi güvenilir kaynaklardan bilgi alın ve arkadaşlarınızla da paylaşın.

Bu tür olaylardan sonra moralim bozuldu ama topluluk desteğiyle yeniden motive oldum. Şimdi sadece Metin2Lobby.com üzerinden tüm güncellemeleri, etkinlikleri ve güvenli içerikleri takip ediyorum. Siz de bu deneyimden ders çıkarıp, gelecekte böyle tuzaklardan kaçının!

Kendinizi koruyun, doğru kaynaklardan yararlanın!

WE GOT SCAMMED BADLY :((( THE STUN CHANCE SYSTEM DIDN'T WORK :(((

Hello dear Metin2 players! Today I want to share a sad but very important experience with you. I hope this post helps protect you from a similar situation and guides you to take the right steps.

Last week, I excitedly joined the Metin2 Mobile2 Yakamoz #7 server due to a special event announcement. The event introduced a new system called 'Stun Chance v2', and the claimed feature was truly tempting: 'Stun your character with 100% success rate in one click, gain XP, and win rare items!' Of course, such claims are always suspicious, but many players in forums and chat rooms claimed they succeeded.

Initially, I was skeptical, but a friend from my group said he succeeded by clicking a link from Metin2Lobby.com. Carelessly, I visited that link too. The site looked like a real Metin2 website — with logos, interface, and even some official announcements. I clicked the 'Stun Now!' button and filled out a small form: my character name, server name, and password. The moment I entered my password, I realized something was wrong — but it was too late.

Within an hour, all my items disappeared from my character. My gold, equipment, and even rare items in my storage were gone. When I joined Discord, several friends who clicked the same link reported the same issue. We quickly reported it to the official Metin2 support team, but recovering our accounts was impossible. That site was a phishing scam, and what they called a 'stun chance' was actually a combination of a keylogger and credential harvester.

So what should you do? Here’s the most reliable solution: Metin2 Lobby. This site is a secure, verified, and community-supported platform. Never will your password be requested here — only official announcements, safe downloads, and community events are available. You can also directly access the official Metin2 forums, secure download center, and live support channels through this site.

Remember: A real Metin2 site will NEVER ask for your password! If a site asks for your password, account details, or 'activation codes', it is 100% a scam. Only get information from trusted sources like Metin2Lobby.com, and share this with your friends too.

After such an incident, my morale dropped, but community support helped me regain motivation. Now I only follow updates, events, and safe content through Metin2Lobby.com. Learn from this experience and avoid such traps in the future!

Protect yourself and use only trusted sources!

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt