Öncelikle Merhabalar
Forumu biraz gezdim fakat bulamadım bu paylaşımı .
-Bende Yardıma ihtiyacı olanlar ve isteyenler için paylaşiyim dedim.
Neyse Şimdi Konumuza Geçelim
Bu Program kilitlenmiş olan packlerin , kilitlerini kırıp packleri açıyor
Programı indirip Exract Arsive'ye pack linkini atın ve packiniz açılıyor.
İyi Forumlar . + Rep Vermeyi Unutmayın !
Forumu biraz gezdim fakat bulamadım bu paylaşımı .
-Bende Yardıma ihtiyacı olanlar ve isteyenler için paylaşiyim dedim.
Neyse Şimdi Konumuza Geçelim
Bu Program kilitlenmiş olan packlerin , kilitlerini kırıp packleri açıyor
Programı indirip Exract Arsive'ye pack linkini atın ve packiniz açılıyor.
İyi Forumlar . + Rep Vermeyi Unutmayın !
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Forumda İlk Kilitli Pack Açma Programı ! SepcaL Farkıyla
Metin2lobby olarak, kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına sürekli gelişmeler ve yenilikler sunuyoruz. Bugün sizlerle paylaşacağımız özel program, Metin2 client ve pack dünyasında eşi benzeri olmayan bir farkla karşınızda. Bu program sayesinde forumumuzda ilk kez kilitli pack açma işlemi kolayca yapılabilecek. SepcaL farkıyla hazırlanan bu araç, hem deneyimli oyuncular hem de yeni başlayanlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.
Programın Özellikleri
• Kilitli pack dosyalarının açılması.
• Metin2 client dosyalarına kolay erişim.
• Hızlı ve güvenli işlem süreci.
• Kullanımı kolay arayüz.
• Her seviyeden kullanıcıya hitap etmesi.
Neden SepcaL ?
SepcaL tarafından geliştirilen bu program, uzun süren testlerden sonra kullanıma sunulmuştur. Metin2 pack dünyasında birçok alternatif var ancak SepcaL’ın sunduğu teknik detaylar ve kullanıcı dostu arayüzü ile diğerlerinden ayrılıyor. Program, Metin2 client üzerinde yapılan düzenlemeleri daha kolay hale getiriyor. Özellikle pack açma işlemlerinde karşılaşılan zorlukları ortadan kaldırıyor.
Metin2 Client ve Pack Dünyasında Yeni Bir Dönem
Metin2lobby olarak, kullanıcılarımızın client ve pack dünyasındaki en büyük problemlerinden biri olan kilitli pack açma işlemini kolaylaştırmayı amaçladık. Artık kilitli client pack dosyalarını açmak için uzmanlık gerekmiyor. SepcaL’ın bu özel programı sayesinde herkes kolayca pack dosyalarını açabilir, istenilen değişiklikleri yapabilir.
Nasıl Kullanılır ?
1. Programı forum üzerinden indirin.
2. Kurulumdan sonra çalıştırın.
3. Açmak istediğiniz kilitli pack dosyasını seçin.
4. İşlem tamamlandığında dosyalar otomatik olarak çıkarılır.
Sonuç
Bu program ile Metin2 client dünyasında yeni bir dönem başlıyor. Forumda ilk kez sunulan bu imkan sayesinde pack açma işlemleri artık daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilecek. SepcaL’ın teknik desteğini de alarak, kullanıcılarımızın bu alanda daha fazla özgür olması hedefleniyor.
First Locked Pack Opening Program on the Forum! With SepcaL Difference
As Metin2lobby, we constantly offer improvements and innovations to meet our users' needs. Today, we present you with a special program that stands out with its unique difference in the world of Metin2 clients and packs. Thanks to this program, for the first time on our forum, locked pack opening processes can be easily performed. The tool created with the SepcaL difference provides great convenience for both experienced players and newcomers.
Features of the Program
• Opening of locked pack files.
• Easy access to Metin2 client files.
• Fast and secure processing.
• User-friendly interface.
• Appeals to users of all levels.
Why SepcaL?
Developed by SepcaL, this program has been released for use after extensive testing. In the world of Metin2 packs, there are many alternatives, but it distinguishes itself through the technical details and user-friendly interface provided by SepcaL. The program makes editing on Metin2 clients easier. Especially, it eliminates the difficulties encountered during pack opening operations.
A New Era in the World of Metin2 Clients and Packs
At Metin2lobby, one of the biggest problems among our users in the client and pack world has been unlocking locked pack files. Now, expertise is no longer required to open locked client packs. Thanks to this special program by SepcaL, everyone can easily open pack files and make desired modifications.
How to Use?
1. Download the program from the forum.
2. Run it after installation.
3. Select the locked pack file you wish to open.
4. Once the process is complete, the files will be automatically extracted.
Conclusion
With this program, a new era begins in the world of Metin2 clients. Thanks to this opportunity offered for the first time on the forum, pack opening processes will now be carried out faster and more securely. By also receiving technical support from SepcaL, it aims to provide greater freedom for our users in this area.