[FORUM'DA İLK] Windows 8'de pvp açma Resimli anlatım.! (Bgm456'dan)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 26

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Birinci aşama:

Resimi orjinal boyutunda 640x394px görmek için tıklayın

Resimi orjinal boyutunda 640x394px görmek için tıklayın
windows8demetin2pvpama.png

İkinci aşama:

Resimi orjinal boyutunda 640x267px görmek için tıklayın

Resimi orjinal boyutunda 640x267px görmek için tıklayın
widows8pvp.png

Saygılarım'la Yorumlarınızı Bekliyorum(Bgm456)
[FORUM'DA İLK] Windows 8'de PVP Açma Resimli Anlatım!
Metin2 Lobby olarak, kullanıcılarımızın en sık karşılaştığı sorunlardan birisi olan Windows 8 işletim sisteminde Metin2 PVP client'larının açılmaması konusunda sizlere yardımcı olmak istiyoruz.

Neden PVP Client'lar Windows 8'de Açılmıyor?
Windows 8, bazı eski Metin2 client'ları desteklemede zorlanabiliyor. Özellikle eterpack, bgm456 gibi eski nesil client'lar, güvenlik ve uyumluluk nedeniyle başlatılamayabiliyor. Bu durumda kullanıcılar 'client.exe has stopped working' gibi hatalar alabiliyor.

Gerekli Hazırlıklar
Metin2 client'ınızın kurulu olduğu klasöre sağ tıklayın.
Özellikler (Properties) sekmesine gidin.
Uyumlılık sekmesini (Compatibility) seçin.

Adım Adım Uygulama
1. 'Programı bu uyumluluk modunda çalıştır' kutucuğunu işaretleyin.
2. Aşağıdaki listeden 'Windows 7' veya 'Windows XP (Service Pack 3)' seçeneğini seçin.
3. 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğini işaretleyin.
4. Değişiklikleri kaydedin ve çıkın.

Ekstra Öneriler
Eğer halen client açılmıyorsa, güvenlik duvarı veya antivirüs programınızın client.exe dosyasını engellememesine dikkat edin. Gerekirse bu programlara güvenilen listeye ekleyin.

Metin2 Lobby Kaynağı
Metin2 client, pack, pvp client gibi tüm kaynakları Metin2 Lobby üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm client ve pack'ler düzenli olarak güncellenmektedir. Herkes için açık ve kaliteli hizmet prensibiyle çalışıyoruz.

Sonuç
Windows 8 kullanıcılarının Metin2 PVP client'larını açmak için uyumluluk moduna geçmeleri gerekmektedir. Bu işlem sayesinde hem güvenli hem de hızlı bir şekilde client başlatılabilir.

[FIRST ON FORUM] Opening PVP on Windows 8 with Illustrated Guide!
At Metin2 Lobby, we aim to assist our users facing one of the most common issues: Metin2 PVP clients failing to open on Windows 8 operating system.

Why Don't PVP Clients Open on Windows 8?
Windows 8 may struggle to support older Metin2 clients. Particularly older generation clients like eterpack or bgm456 may fail to launch due to security or compatibility issues. In such cases, users might encounter errors like 'client.exe has stopped working'.

Required Preparations
Right-click on the folder where your Metin2 client is installed.
Go to Properties tab.
Select Compatibility tab.

Step-by-Step Application
1. Check the box 'Run this program in compatibility mode'.
2. Choose 'Windows 7' or 'Windows XP (Service Pack 3)' from the list below.
3. Check the 'Run as administrator' option.
4. Save the changes and exit.

Additional Tips
If the client still fails to open, ensure that your firewall or antivirus software isn’t blocking the client.exe file. If needed, add the file to the trusted list of these programs.

Metin2 Lobby Resource
You can freely download all resources including Metin2 clients, packs, and PVP clients from Metin2 Lobby. All clients and packs available on our site are regularly updated. We operate based on the principle of providing open and quality service for everyone.

Conclusion
Windows 8 users need to switch to compatibility mode in order to run their Metin2 PVP clients. With this method, the client can be launched safely and quickly.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)