[ Frozen ] RoyalMT2 Files - 2016 / Pet-Kuşak-OfflineShop-Lycan-SilahKostüm-OkeyKart

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Prezentare.png

VirüsTotal

İyi Forumlar.
Frozen RoyalMT2 Files - 2016
Pet • Kuşak • Offline Shop • Lycan • Silah & Kostüm Sistemi • Okey Kart

Metin2 özel sunucu dünyasında kaliteli ve stabil bir deneyim sunmayı hedefleyen geliştiriciler için RoyalMT2 Files yıllar boyunca referans niteliğinde kalmıştır. Özellikle 2016 tarihli Frozen sürümü, bug'lar açısından optimize edilmiş, içerik olarak zengin ve topluluk tarafından test edilmiş bir yapı sunar. Bu makalede, RoyalMT2'nin bu sürümünde yer alan başlıca sistemleri detaylı şekilde inceleyeceğiz.
Pet Sistemi: RoyalMT2, oyunculara eşlik eden evcil hayvanları ile oyun içi deneyimi kişiselleştirir. Pet’ler yalnızca estetik değil, aynı zamanda bonus istatistik sağlayarak savaş yeteneklerini artırır. Geliştiriciler, pet seviye atlama ve evrim mekanizmalarını özelleştirebilir.
Kuşak (Belt) Sistemi: Envanter yönetimi konusunda devrim yaratan kuşak sistemi, oyuncuların hızlı erişimli item barına sahip olmasını sağlar. Bu sistem sayesinde potions, scrolls ve özel item’lar tek tuşla kullanılabilir hale gelir.
Offline Shop: Oyuncuların çevrimdışıyken bile eşyalarını satışa sunabilmesini sağlayan bu özellik, ekonomik dengenin korunmasına yardımcı olur. RoyalMT2 dosyaları, offline shop’un güvenliğini artırmak adına anti-hile önlemleriyle donatılmıştır.
Lycan Sınıfı: Warrior sınıfının alternatif bir dalı olarak gelen Lycan, yüksek hasar ve can dayanıklılığı sunar. Bu sınıf, PvP ve boss avcılığında oldukça popülerdir.
Silah & Kostüm Sistemi: Görsel kimlik önemlidir! RoyalMT2, her sınıf için özgün silah ve kostüm modelleriyle gelir. Ayrıca bu sistem modifiye edilebilir olup, yeni tasarımlar entegre etmek kolaydır.
Okey Kart Sistemi: Eğlence odaklı mini oyunlardan biri olan Okey Kart, oyuncular arasında sosyal etkileşimi artırır. Hem şans hem de strateji gerektiren bu sistem, özel item kazanma fırsatı sunar.
Bu dosyalar, Metin2Lobby.com üzerinden tanıtımını yapabileceğiniz kaliteli bir temel sunar. Eğer stabil, içerik zengini ve test edilmiş bir Metin2 tabanı arıyorsanız, Frozen RoyalMT2 2016 sürümü gözden kaçırılmamalıdır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)