Arkadaşlar Forumlarda Gezinirken Güzel Bir Pack Buldum ve Turkmmo Ailesinede Yararlı Olacağını Düşündüm.
KONU ALINTIDIR.
Packin Özellikleri :
*LOGİN EKRANI VE KARAKTER EKRANI EDİTLİDİR.
*KARAKTERLERİN SURATLARI EDİTLİDİR.
*ZIRHLARIN NEREDEYSE HEPSİ EDİTLİ
*YENİ İTEMLER EKLENİRSE ÇALIŞIR. BENİM KONULARIMDA EKLENENLER.
*SURANI ELİ DEİŞTİRİLDİ.
*SKİLLER EDİTLENDİ.
*ATLAR EDİTLENDİ.GÖZ RENKLERİ FİLAN EDİTLİ.
*NPC LER DANS EDİYO TÜMÜ
*DEĞİŞİK SKİLL İCONLARI EKLİ
*YENİ BİNEKLERİN PACKİ EKLİ TABİ BUNU EKLEMEYİ BİLEN YOK PACK İÇİNE ATILMIŞ ŞEKLİ VAR AMA GETİRME KODU YOK TABİ BULUNCA PAYLAŞCAM
*VURUNCA GÖZÜKEN YAZILAR DEİŞTİRİLDİ.
*YUKARI TUŞUNA BASICA BİR ÖNCEKİ YAZDIĞINIZ YAZI GÖZÜKÜR.
*ZOMBİ PACK EKLİ TABİ SERVERİNİZDE BUNUN BULUNMASI GEREK BENİM SERVERİMDE VAR .
*DEĞİŞİK PARLAMA ŞEKLİ EKLENDİ.
*SAÇ ŞEKİLLERİ EDİTLİ
*HARİTADA ALTINDA KORDİNATLAR GÖZÜKÜYO.
*HAVA KILICI VS YAKINCA İZİ 5 SN KALIYO
*ZEMİN EDİTLENDİ
*GM Logosu Kanat olarak değiştirildi.
İNDİRME LİNKLER ALINTIDIR.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İyi Forumlar NotHingLose
Full Editli Pack!
Metin2 oyuncuları için en kapsamlı ve özelleştirilebilir deneyimi sunan Full Editli Pack, Metin2 Lobby adresimizde sizlerle buluşuyor! Eğer Metin2 client veya Metin2 pack arayışındaysanız, doğru yerdesiniz. Bu paket, sadece bir oyun dosyası değil; aynı zamanda özgün tasarımlar, optimize edilmiş grafikler ve PvP odaklı iyileştirmeler ile dolu bir hazinadır.
Neden Full Editli Pack?
Çoğu zaman standart Metin2 client dosyaları yeterince esnek değildir. Özellikle özel sunucular veya PvP odaklı oyun deneyimi isteyen oyuncular için bu eksiklik çok daha belirgindir. Bizim geliştirdiğimiz Full Editli Pack, tam da bu ihtiyacı karşılamak üzerine kurulmuştur. Paket içeriğinde temizlenmiş texture'lar, yeniden düzenlenmiş effect'ler, optimize edilmiş arayüz (UI) ve performans artırıcı yamalar bulacaksınız.
Paket İçeriği ve Özellikleri:
• Metin2 Client Dosyaları: Tüm temel client dosyaları, hata giderilmiş ve güncel sürüme uygun şekilde düzenlenmiştir. Kurulum kolaylığı ve uyumluluk ön plandadır.
• Metin2 Pack Dosyaları: Grafik, ses, animasyon ve diğer tüm asset'ler içeren kapsamlı bir paket. Özel skin'ler, texture'lar ve effect'ler ile oyununuzu tamamen dönüştürebilirsiniz.
• Metin2 PvP Optimizasyonu: PvP odaklı oyuncular için özel olarak optimize edilmiş ayarlar. Gecikme azaltma, hitbox iyileştirmeleri ve daha net görsel geri bildirimler sunar.
• Kolay Kurulum ve Yama: Adım adım kurulum rehberi ile herkes kolayca paketi kurabilir. Ayrıca otomatik yama sistemi ile güncel kalmanız garanti altına alınmıştır.
• Hata Giderme ve Fix: Sıkça karşılaşılan client hataları, çökme sorunları ve uyumsuzluklar önceden giderilmiştir. Böylece oyuna hemen başlayabilirsiniz.
XenForo ile Video ve Fotoğraf Ekleme Rehberi:
Full Editli Pack'in sunduğu görsel ve işitsel zenginlikten tam anlamıyla yararlanmak için paket içindeki örnek fotoğrafları ve demo videoları incelemeniz önerilir. XenForo forumlarımızda bu içerikleri paylaşırken aşağıdaki BBCode yapılarını kullanabilirsiniz:
• Fotoğraf Ekleme: Paketin içindeki örnek texture'ları veya effect görsellerini forumda paylaşmak isterseniz, doğrudan resim URL'sini kullanın. Örneğin:
Not: XenForo'da resim ekleme genellikle