FurstAxE V1 Emek Files Piyasaya İnat Paylaşım :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 105

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

İLK BASTA YORUM YAPMAYANLARA HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM

Altyapı : Maxmi Server
FurstAxE TR Server Files v.1.2.3 Özellikler ;

Game Versiyonu : 34083 ( 62 MB ) Orjinal
Db Versiyonu : 33820 ( 2 MB)
Client Versiyonu : 34669

1. Statü Sınırı : 90.
2. Level Sınırı : 105
3. Official Kostüm Sistemi
4. Evcil Hayvan Sistemi.
5. Backdoor açığı kapalı.
6. 200 Drop sorunu kapalı.
7. Official Enerji Sistemi
8. Official Skybox
9. Official Şeytan Kulesi
10. Official Şeytan Katakomb'u
11. Official Level Sandık Sistemi ( 1. seviyeden 90.seviye'ye kadar her 10 seviye aralığında sandık kazanırsınız ve içerisinden seviyenize uygun ekipman çıkar. )
12. Official Ejderha Odası
13. Örümcek Zindani - 3
14. TR'ye yeni gelen item, yaratık, npc, harita hepsi eklidir.
15. TR'ye yeni gelen yaratıkların exp oranları TR ile birebir aynıdır.
16. TR'ye yeni gelen yaratıklardan düşen itemler TR ile birebir aynıdır.
17. TR'ye yeni gelen Metin Taşları'ndan düşen itemler TR ile birebir aynıdır.
18. TR'ye yeni gelen bosslardan düşen sandıklar ve bu sandıklardan çıkan itemler TR ile birebir aynıdır.
19. TR'ye yeni gelen haritalara ulaşmak için Işınlayıcı NPC'sini ziyaret etmeli ve Ejderha Tanrı Kayası'nı seçmelisiniz. Ayrıca yeni haritalar arası geçiş portal (Işınlanma kapısı) ile sağlanmaktadır.
20. TR'ye yeni gelen silah dönüşümleri ve + basma itemleri TR ile birebir aynıdır.
21. Arena Savaş Sistemi.
22. Kick (DC) Hack engelli.
23. Karakter kayma sorunu kapalı.
24. /war loncadı -1111111 kodu ile yapılan açık engelli.
25. Rüzgar, Ateş ve Şimşek bonusları fonksiyonları aktif.
26. Sorunsuz 8 Channel açılış.
27. Client bug engelli.
28. Buffer bug engelli.
29. Core befehler engelli.

Başlangıç:

rLYkZz.png

Satıcı:
RyEZ2G.png

Silahcı:
ZN2BbA.png

Zırhcı:
vzY2OR.png

Çoklu Npc:
LPdzkG.png

Mysql şifre : 02181994
GM id ; FurstAxE
Şifre ; kingmaggot

Standart açmak için ;
cd /usr/game
sh start.sh

MiniPack:
Mini Pack VirüsTotal:

Full Pack Çok Büyük Die Kendi Serverimdeki Full Packi Verdim Ayni Packi Daha Önceden 4 Saatte Uploadladım Oyüzden Bir 4 Saat Daha Bekliyemezdim Kendi Kullandığımı Ekledim :D
Full Pack:
Full Pack 64 Mb Dan Büyük Olduğu İçin Virüs Programı İle Tarattım:
BXoBgD.png

Game:
Game Dosyası 64 Mb Dan Büyük Olduğu İçin Virüs Programı İle Tarattım:

Mysql:
Mysql VirüsTotal:

Files Kurulumu

Daha önce sunucunuza files yüklediyseniz
puttyden sunucunuza bağlanip su komutlari uygulayin.

cd /usr
rm -rf game

ardından

cd /var/db
rm -rf mysql

Şimdi önceki filesimizi ve mysql'umuzu sildik şimdi filesi kuralim
ilk olarak game.tar.gz yi filezilladan /usr ye mysql.tar.gz'yi İse /var/db'ye atalim.

Ardindan

cd /usr
tar zxvf game.tar.gz

sonrada

cd /var/db
tar zxvf mysql.tar.gz yazalim

Ve kurulum bitti.

Son olarak Unepk Programi ile root.eix root.epk dosyasinda serverinfo.py dosyasini kendinize göre editleyin.

Filesi Başlatma Komutu :
cd /usr/game
sh baslat.sh
<br>

FurstAxE V1 Emek Files Piyasaya İnat Paylaşım :)

Metin2 dünyasında her geçen gün yeni server projeleri hayat buluyor ve bu projeler genellikle özgün içerikler, özel sistemler ve kullanıcı deneyimini ön planda tutan yaklaşımlarla öne çıkıyor. İşte tam da bu noktada, FurstAxE V1 Emek Files adlı paylaşım, piyasadaki ticari eğilimlere karşı bir direniş niteliği taşıyor. Bu paylaşım, sadece dosya seti olmanın ötesinde, Metin2 geliştiricileri ve sunucu sahipleri için değerli bir kaynak haline geliyor.
FurstAxE V1 Emek Files; yılların tecrübesiyle hazırlanmış, istikrarlı ve optimize edilmiş bir yapı sunmayı hedefliyor. Özellikle Virtual PC (VPC) tabanlı çalışmasıyla dikkat çeken bu sürüm, hem başlangıç seviyesindeki sunucu sahiplerine hem de ileri düzey geliştiricilere hitap ediyor. Dosya seti içerisinde yer alan client, server files, database yapıları ve launcher desteği, kullanıcının sıfırdan hızlıca bir test ortamı kurabilmesini sağlıyor.
Piyasaya inat ifadesi burada sembolik bir anlam taşıyor. Çünkü FurstAxE, ticari amaç gütmeyen, topluluk faydasına yönelik bir paylaşım anlayışıyla hareket ediyor. Bu tür girişimler, Metin2 özel sunucu ekosisteminin canlı kalmasında büyük rol oynuyor. Ücretsiz ve açık kaynaklı içerikler sayesinde, genç geliştiriciler deneyim kazanabiliyor, fikirlerini hayata geçirebiliyor.
Bu paylaşımın en dikkat çekici yönlerinden biri de kapsamlı dokümantasyon içermesi. Kurulum rehberi, sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi bölümler, kullanıcıların süreçte yalnız hissetmemesini sağlıyor. Ayrıca, FurstAxE V1 ile uyumlu olan script örnekleri ve modül açıklamaları da geliştiricilere yön gösteriyor.
Eğer siz de kendi Metin2 sunucunuzu kurmak istiyorsanız veya mevcut projenizi geliştirmek adına sağlam bir temel arıyorsanız, FurstAxE V1 Emek Files kesinlikle göz atmanız gereken bir seçenek. Detaylar ve indirme linkleri için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Unutmayın: Gerçek emek, paylaşmaktır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)