Gangnam Style Geldi ! -- Çok Kolay Kurulum. !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 83

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Arkadaşlar Kurulumumuz Çok basit. Server Sahipleri Pack dosyalarının içine atarak tekrar .rar'ı upload etmeleri yeterlidir.
Pack Dosyasının içine atıyoruz ve oyuna girip duygulardan 5. ye tıklıyoruz ... veee Gangnam styleeee :D

[SUB]Öncelikle resim veriyim; [/SUB] DENEYİN ÇALIŞMASSA BİLDİRİN BANA %100 Çalışır ! Garanti !
3967ganagana.png
[/RIGHT]
1668Adsiz.png

Şunuda belirteyim arkadaşlar. Kesinlikle alıntı değildir. Herkez Zor bir anlatım yapmış, zaten çoğuda çalışmıyor. Ben işi kolaylaştırarak yardımcı olmaya çalıştım..
Upload Bana aittir.
Sedat Topcu
Yorumlarınızı bekliyoruuumm... :)

Gangnam Style Geldi ! -- Çok Kolay Kurulum. !

Metin2 Lobby olarak size en güncel ve kaliteli Metin2 Client ve Pack paylaşımlarını sunmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle Gangnam Style temalı özel bir Metin2 Client getirdik. Bu istisnai tema, oyuncuların dikkatini çekecek ve oyun deneyimini farklı bir seviyeye taşıyacak nitelikte. Sosyal medyada trend olan bu stil, artık Metin2 dünyasında da yer alıyor!

Gangnam Style Teması Nedir?
Gangnam Style, Koreli şarkıcı Psy'nin hit şarkısıyla tanınan, eğlenceli ve enerjik bir kültürel hareketi temsil eder. Bu temayı Metin2 Client'ınızda kullanmak, oyun içi grafiklerinize farklı bir hava katacaktır. Özel efektler, yenilenmiş arayüz ve görsel dokunuşlarla donatılmış bu Client Pack, sadece estetik değil aynı zamanda kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir.

Kolay Kurulum Rehberi
Not: Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek Gangnam Style temalı Metin2 Client'ınızı kolayca kurabilirsiniz.

Adım 1: Metin2 Lobby üzerinden Gangnam Style Client Pack'i indirin.
Adım 2: İndirdiğiniz dosyayı masaüstüne veya boş bir klasöre çıkarın.
Adım 3: Client klasörünü açın ve gerekli tüm dosyaları Metin2 oyun dizinine kopyalayın.
Adım 4: Patch işlemi gerekiyorsa, Metin2 Patch dosyasını çalıştırarak güncelleyin.
Adım 5: Artık oyunu başlatıp Gangnam Style temasının keyfini çıkarabilirsiniz!

Neden Gangnam Style Client Kullanmalısınız?
Metin2 oynamayı sevenler için bu tema sadece bir değişiklik değil, aynı zamanda bir ifade biçimidir. Oyun içi karakterleriniz, efektler ve arka planlar bu temayla birlikte daha da canlanır. Özel Client kullanıcıları olarak, Metin2 Lobby'nin sunduğu bu fırsatı kaçırmanızı istemiyoruz.

Destek ve Yardım
Metin2 Client kurulumunda herhangi bir sorun yaşarsanız, Metin2 Lobby forum sayfamızdan destek alabilirsiniz. Deneyimli topluluk üyelerimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Metin2 Client Fix, Update veya Skin gibi konularda da geniş kaynak sunuyoruz.

Sonuç
Gangnam Style temalı Metin2 Client, hem eğlenceli hem de estetik bir oyun deneyimi sunar. Metin2 Lobby olarak, bu tarz yenilikleri siz oyuncular için sürekli araştırıyor ve en kalitelisini sunuyoruz. Hemen indirin ve oyununuzu özelleştirin!

Gangnam Style Is Here! -- Super Easy Installation. !

As Metin2 Lobby, we continue to provide you with the latest and highest quality Metin2 Client and Pack releases. Today, we bring you a special Metin2 Client themed around Gangnam Style. This exceptional theme will catch players’ attention and elevate your gaming experience to a whole new level. The style that became a social media trend is now making its way into the world of Metin2!

What is the Gangnam Style Theme?
Gangnam Style represents a fun and energetic cultural movement made famous by Korean singer Psy’s hit song. Using this theme on your Metin2 Client will add a unique visual flair to your game. With special effects, a refreshed interface, and visual touches, this Client Pack not only looks great but also offers a user-friendly structure.

Easy Installation Guide
Note: You can easily install the Gangnam Style themed Metin2 Client by following the steps below in order.

Step 1: Download the Gangnam Style Client Pack from Metin2 Lobby.
Step 2: Extract the downloaded file to your desktop or an empty folder.
Step 3: Open the Client folder and copy all necessary files into your Metin2 game directory.
Step 4: If patching is required, run the Metin2 Patch file to update.
Step 5: You can now launch the game and enjoy the Gangnam Style theme!

Why Should You Use the Gangnam Style Client?
For Metin2 enthusiasts, this theme isn't just a change—it's a form of expression. In-game characters, effects, and backgrounds come alive with this theme. As Custom Client users, we at Metin2 Lobby don’t want you to miss out on this opportunity.

Support and Help
If you encounter any issues during Metin2 Client installation, you can receive support through our forum page at Metin2 Lobby. Our experienced community members are happy to assist you. We also offer extensive resources for topics such as Metin2 Client Fix, Update, or Skin.

Conclusion
The Gangnam Style themed Metin2 Client offers both a fun and aesthetic gaming experience. At Metin2 Lobby, we continuously research innovations like these and deliver the best to you, our players. Download now and customize your game!​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)