Gl forumda ilk!YEp Yeni Zırhlar Detaylı Anlatım Ölümsüz Linkler!(Resimli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
~Link ve Resimler Yenilendi.
~Yeni Zırhlar Takviye Edildi.
~Yeni Hazır Packlar eklendi.
~Serveri Hamachi olanlar için çözüm eklendi.
~Log Hatası giderildi.

Not: Locale_tr ve root'u editlemedim.Onları siz yapacaksınız.Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Rar içinde her klasöre "Anlatım" adlı txt'ler kyodum onlardan yardım alabilirsiniz !

LİNKLER:

Navicat SQL Indir:

HAZIR PACK EKLENDİ!

Videolu Anlatım!

## Serveri Hamachi Olanlar VE Sorun Yaşayanlar ##
-Root'u açın ve içinden; karakter zırh doslyarını alın.(assasin_w , assasin_m , shaman_w , shaman_m , sura_w , sura_m , warrior_w , warrior_m)
-Daha sonra kendi root'unuzu açın , karakter zırh dosyalarını içine atın ve root'u kapatıp packınıza atın.
-Locale_tr'yi açın ve içinden item_proto ile item_list'i alın.
-Kendi locale_tr'nize item_proto ve item_list'i atın.
-Locale_tr'yi kapatıp packinize atınız.
-Bunları yaptıktan sonra EMİN olun çalışacaktır.
+REP VERMEYENİN PC Sİ CÖKSÜN LÜTFEN EMEGE SAYGI!!!
Gl Forumda İlk! Yeni Zırhlar Detaylı Anlatım ve Ölümsüz Linkler!

Metin2Lobby, Gl sunucularında oynayan oyuncuların en çok merak ettiği konulardan birisi olan yeni zırhlar hakkında kapsamlı bir anlatım sunuyor. Bu makalede, Gl forumunda ilk kez duyurulan özel zırh setleri, özellikleri, nasıl elde edileceği ve kullanımları gibi konulara değineceğiz. Ayrıca, bu zırh setlerine ait resimli içeriklere ve ölümsüz linklere ulaşabileceksiniz.

Yeni Zırh Setleri Neler?

Gl sunucularında oynayan oyuncular artık yeni nesil zırh setleri ile savaşacak. Bu zırhlar, hem görünüm hem de stat olarak önceki setlerden farklılık gösteriyor. Özellikle PvP odaklı sunucularda bu zırhlar büyük avantaj sağlıyor. Yeni zırhlar;
- Ejderha Zırhları
- Ruh Zırhları
- Kutsal Savaşçı Zırhları

Zırh Özellikleri

Her zırh seti, kendi sınıfına özel bonuslar sunuyor. Örneğin, Ejderha Zırhları, can ve savunma artırımı sağlarken, Ruh Zırhları büyü gücü ve mane bonusu veriyor. Kutsal Savaşçı Zırhları ise hem fiziksel hem de büyü hasarı için ideal seçim.

Nasıl Elde Edilir?

Bu özel zırh setleri, özel etkinlikler veya rahibeler tarafından sunulmaktadır. Bazı setler premium hesaplarla sınırlı olabilir. Ancak bazı özel dönemlerde tüm oyuncular için açık olabiliyor.

Resimli Zırh Tanıtımı

ejderha-zirh.jpg

Yukarıdaki resimde Ejderha Zırh Seti'nin görünümü yer alıyor. Canlı renkler ve detaylı modellemesiyle dikkat çekiyor. PvP savaşlarında bu zırh ile göründüğünüzde rakiplerinize psikolojik üstünlük sağlayabilirsiniz.

ruh-zirh.jpg

Ruh Zırhları, sihirbazlar için özel olarak tasarlandı. Görsel olarak siyah-beyaz tonlarında olup, maneviyat artışı sağlıyor. Özellikle grup savaşlarında etkili olabilir.

Ölümsüz Linkler

Metin2Lobby olarak, bu özel zırh setlerine ait paketleri güvenli ve hızlı şekilde indirebilmeniz için ölümsüz bağlantılar hazırladık:

Ejderha Zırh Paketi
Ruh Zırh Paketi
Kutsal Savaşçı Zırh Paketi

Sonuç

Gl forumundaki bu yeni gelişme ile birlikte Metin2 oyun deneyiminiz daha da zenginleşiyor. Yeni zırh setleri ile hem güçlü hem de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Paketleri güvenli bir şekilde indirmek ve kurulum yapmak için Metin2Lobby sayfamızı ziyaret edin.

First on Gl Forums! Detailed Guide for New Armors with Permalink Links!

Metin2Lobby presents a comprehensive guide about the most sought-after topic among Gl server players: new armor sets. In this article, we will cover the special armor sets recently announced on Gl forums, their features, how to obtain them, and more. Additionally, you will find image content related to these armors and permanent links.

What Are the New Armor Sets?

Players playing on Gl servers now fight with next-generation armor sets. These armors differ from previous ones both in appearance and stats. Especially on PvP-oriented servers, these armors offer great advantages. The new armors include:
- Dragon Armors
- Soul Armors
- Holy Warrior Armors

Armor Features

Each armor set provides bonuses specific to its class. For instance, Dragon Armors boost HP and defense, while Soul Armors provide magic power and mana bonuses. Holy Warrior Armors are ideal for both physical and magic damage.

How to Obtain Them?

These special armor sets are offered through special events or by NPCs. Some sets may be limited to premium accounts. However, during certain periods they might be available to all players.

Image-Based Armor Introduction

dragon-armor.jpg

The image above shows the appearance of the Dragon Armor Set. Its vivid colors and detailed modeling make it stand out. With this armor, you can gain psychological dominance over your opponents in PvP battles.

soul-armor.jpg

Soul Armors are specially designed for mages. Visually in black-white tones, they enhance mana boosts. They can be especially effective in group battles.

Permalink Links

Metin2Lobby has prepared permanent links for you to securely and quickly download packages of these special armors:

Dragon Armor Package
Soul Armor Package
Holy Warrior Armor Package

Conclusion

With this new development on Gl forums, your Metin2 gameplay becomes even richer. With new armor sets, you can be both powerful and stylish. Visit our Metin2Lobby page to safely download and install the packages.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt