Hazır kurulu sistem satılıktır. Domain+Destek+Market+Panel+Files+Sunucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhabalar.

Her şeyi ile hazır kurulu sistemimi satıyorum. Sistemi açık tutuyorum girip kontrol edebilirsiniz. Domain + Destek + Market + Panel + Yani sadece sistemi alacaksınız. Reklamını yapacaksınız. Geri kalan tüm sistem kurulu. Ben reklam işini beceremedim :)
Hazır Kurulu Sistem Satılıktır: Domain + Destek + Market + Panel + Files + Sunucu

Metin2 özel sunucu dünyasında zaman kazanmak ve hızlı bir şekilde projenizi hayata geçirmek istiyorsanız, hazır kurulu sistem paketleri tam size göre! Bu paketler, sadece dosya seti değil; domain, teknik destek, oyuncu marketi, yönetim paneli ve hatta sunucu altyapısını da kapsayan eksiksiz çözümler sunar. Özellikle girişimci geliştiriciler veya Metin2 PvP server açmak isteyen ekipler için bu tür bütüncül teklifler büyük avantaj sağlar.
Neden Hazır Kurulu Sistem Tercih Edilmeli?
Hazır sistemler, sıfırdan başlamak yerine test edilmiş, dengelenmiş ve genellikle güncel içeriklerle donatılmış yapılar sunar. Bu sayede:
- Sunucu kurulum sürecinde yaşanabilecek teknik aksaklıklar minimuma indirgenir.
- Oyuncu deneyimini artıran hazır market ve yönetim paneli entegrasyonları mevcuttur.
- Alan adı (domain) ve barındırma (hosting/sunucu) dahil olmak üzere tüm bileşenler uyumlu şekilde teslim edilir.
- Teknik destek hattı sayesinde sorun anında çözülebilir.
Paket İçeriği Detaylı Olarak:
- Domain: Sunucunuzun kimliği olan özel alan adı (örneğin: seninserverin.com).
- Destek: Kurulum sonrası karşılaşılan hatalar, güvenlik açıkları veya performans optimizasyonu için profesyonel destek ekibi.
- Market: Oyuncuların eşya alışveriş yapabileceği, kupon sistemiyle entegre web tabanlı market modülü.
- Panel: Karakter yönetimi, GM komutları, duyuru sistemleri gibi özellikleri içeren admin paneli.
- Files: Client, server files, launcher ve gerekli patch’ler dahil tam donanımlı dosya seti.
- Sunucu: Performans garantili VPS veya dedicated sunucu erişimi.
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Satın almadan önce satıcının güvenilirliğini kontrol edin. Dosyaların virüs içerip içermediğini, panelin güncel olup olmadığını ve destek süresinin ne kadar olduğunu mutlaka sorun. Ayrıca lisanssız içeriklerden kaçının; uzun vadede yasal sorunlara yol açabilir.
Bu tür eksiksiz çözümlerle ilgileniyorsanız, tanıtım ve ilanlarınızı Metin2Lobby.com üzerinden ücretsiz paylaşabilirsiniz. Platformumuz, Türkiye’nin en aktif Metin2 özel sunucu tanıtım forumudur.
Başarı dolu bir Metin2 serüveni dileğiyle!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt