Herkez filesci oldu .s

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 52

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
SAYIN TURKMMO ADMİNİ:
apo444 skysoul vs hepsi 2 dosya editlemekle filesci oldu
bunlara dur deyin artık
adamlar 2 dosya editlio 2 pack editlio yazmıs oluo
Files Böyle Yazılmaz
1 yılını verirsin
/bin /root /etc vs bütün dosyaları değiştirirsin
+programdan anlamalısın
2yazı ögrenip filesci olunmaz
ADMİN SİZE TEK DİYECEGİM ÖNÜNE GELEN FİLESCİ OLUO 2 DOSYA EDİTLEYİP
Zamanında Saltanat ve kendi emek server filesimi yazmıstım
Simdi M2-TR onu kullanıyor
Saltanatmt2 Benim leqendy filesini 1 yılımı verdigim filesi kullanıyor
Metin2 Düzenlemeye ben 2007 de basladım 7 yılımı verdim
simdi 2 qünde öqrenip editleyen filesci oluyor

HE HATALIYSAM YAZIN O ZAMAN ...
Herkez Filesci Oldu .s

Metin2 dünyasında son yıllarda dikkat çeken bir değişim var: herkes filesciden bahsediyor. Eskiden sadece birkaç deneyimli oyuncunun bildiği bu kavram, artık sunucu duyurularında, forum başlıklarında ve hatta Discord sohbetlerinde günlük konuşma dilinin bir parçası haline geldi. Peki gerçekten herkes filescimi oldu? Yoksa bu sadece bir popülerlik yarışından mı ibaret?
Filescilik, temelde oyun içi ekonomik verileri izleyerek kar elde etmeyi amaçlayan bir oyuncu rolüdür. Bir filesci, eşya fiyatlarını takip eder, piyasa dalgalanmalarını analiz eder ve doğru zamanda alım-satım yaparak kâr sağlar. Bu işin özünde sabır, gözlem yeteneği ve strateji yatıyor. Ancak günümüzde bazı oyuncular, sadece birkaç eşyayı pahalıya satmayı 'filescilik' olarak tanımlıyor.
Uyarı: Gerçek filescilik, rastgele eşya toplamak ya da NPC’ye satılacak şeyleri biriktirmek değildir. Gerçek filesciler genellikle Metin2Lobby.com gibi platformlarda aktif olarak sunucu ekonomisini inceler, rakip oyuncuların alış-veriş davranışlarını takip eder ve zaman içinde tutarlı bir gelir modeli geliştirir.
Bilgi: Eğer sen de filescilik yapmak istiyorsan, ilk adım olarak oynadığın sunucunun ekonomik döngüsünü anlamandır. Hangi eşyalar sürekli talep görüyor? Hangi saatlerde oyuncu yoğunluğu artıyor? Bu sorulara cevap bulmadan harekete geçmek, sadece şansına güvenmek demektir.
Öneri: Filescilik öğrenmek isteyenler için en iyi yol, Metin2Lobby.com’daki ilgili rehberlere göz atmak ve deneyimli oyuncuların paylaşımlarını takip etmektir. Unutma, dosdoğru filescilik zaman alır ama sabırla büyük kazançlar elde edilebilir.
Sonuç olarak, herkesin 'filesci' olduğunu iddia etmesi, bu rolün değerini düşürmez; ancak gerçek filescilerin kim olduğunu ayırt etmeyi zorlaştırır. Sen ne olmak istersin: modaya uyum sağlayan bir taklitçi mi, yoksa piyasayı yönlendiren gerçek bir filesci mi?

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt