Hile engel sistemi EAShield !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 92

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar;

Daha önce para ile satışa çıkarmıştım fakat kimse almadığı için konuyu geri kapatmıştım.
Artık tekrardan satışa çıkaracağımı düşünmüyorum ve bu yüzden hile engel sistemini paylaşıyorum.
Uzatmadan direk anlatıma geçmek istiyorum.

İndireceğiniz dosyada 2 adet "dll" bulunmaktadır.
Tekini exe'ye inject edeceksiniz tekini ise oyunun klasörüne atacaksınız.
hs.dll'yi exenize inject edeceksiniz.
eashield.dll'yi ise oyunun klasörüne atakcasınız.
Eğer 2 dll'yide inject ederseniz hata alırsınız ve oyuna giremezsiniz.

NOT : Virustotal'de 8 adet virüs buluyor fakat kaliteli virüs programları değil. Eğer virüsler ciddi ise yetkili kişiler konuyu kapatabilirler.
Hile engel sistemini test edip konuya yorum atmanız beni çok mutlu edecektir.
Paylaşımların devamı gelecektir.

:l04:

Hile Engel Sistemi EAShield Nedir?

Metin2 özel sunucularında güvenliği artırmak için geliştirilen sistemlerden biri olan EAShield, hile kullanımını önleyen güçlü bir koruma mekanizmasıdır.
Bu sistem, hem sunucu tarafında hem de istemci tarafında çalışarak hileli yazılımların tespit edilmesini ve engellenmesini sağlar.

Neden EAShield Kullanılır?
Metin2 özel sunucularında hile kullanımı, oyuncuların deneyimini bozmakta ve adil oyun ortamını riske atmaktadır.
EAShield gibi sistemler, bu riskleri azaltarak sunucu sahiplerinin daha güvenli bir oyun alanı sunmasını sağlar.
Sistem, hileli davranışları analiz ederek anormal verileri tespit eder ve gerekli önlemleri alır.

EAShield Nasıl Çalışır?
EAShield, istemci tarafında çalışan bir modül ile başlar.
Bu modül, oyuncunun sisteminde çalışan diğer programlarla etkileşim kurmaya çalışan hile yazılımlarını izler.
Ayrıca, sunucu tarafında çalışan bir kontrol sistemi sayesinde, gönderilen verilerin doğruluğu analiz edilir.
Her iki taraflı kontrol sayesinde hileli veriler büyük oranda engellenir.

EAShield Avantajları
- Gerçek zamanlı hile tespiti yapabilir.
- Oyuncu deneyimini etkilemeden çalışır.
- Sunucu tarafında minimal işlem gücü tüketir.
- Kolay entegrasyon sunar.

Teknik Entegrasyon Detayları
EAShield, C++ tabanlı sistemlerle uyumlu olarak geliştirilmiştir.
Sunucu tarafında game core ile entegre çalışarak, oyun içi verilerin doğruluğunu kontrol eder.
İstemci tarafında ise py root ile uyumlu olacak şekilde yapılandırılmıştır.
Bu sayede hem auth hem de game sunucularında etkin bir şekilde kullanılabilir.

EAShield ile Güvenliği Artırın
Metin2 özel sunucularında hile kullanımı, oyuncu kaybına neden olabilir.
EAShield kullanarak, sunucunuzda adil bir PvP ortamı oluşturabilir ve oyuncularınızın uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.
Güvenlik sistemlerini düzenli olarak güncellemek, hile geliştiricilerinin yeni yöntemlerine karşı dirençli kalmayı sağlar.

What is the EAShield Anti-Cheat System?

EAShield is a robust protection mechanism designed to prevent cheating in Metin2 private servers.
It operates on both the server-side and client-side to detect and block cheating software.

Why Use EAShield?
In Metin2 private servers, cheating disrupts player experience and threatens fair gameplay.
Systems like EAShield reduce these risks, allowing server owners to provide a more secure gaming environment.
It analyzes suspicious behaviors and takes action against anomalies detected within player data.

How Does EAShield Work?
EAShield starts with a module running on the client side.
This module monitors interactions between the player's system and potential cheat software.
Additionally, a server-side control system verifies the integrity of transmitted data.
Thanks to this dual-layer approach, most cheating attempts are effectively blocked.

Advantages of EAShield
- Real-time cheat detection.
- Operates without affecting player experience.
- Minimal resource usage on the server-side.
- Easy integration process.

Technical Integration Details
EAShield is developed to be compatible with C++ based systems.
Integrated into the game core, it checks data integrity directly within the game server.
On the client side, it works harmoniously with py root structures.
This allows effective usage across both auth and game servers.

Increase Security with EAShield
Cheating in Metin2 private servers can lead to player loss.
By using EAShield, you can create a fair PvP environment and ensure longer player retention on your server.
Regularly updating security systems helps maintain resilience against evolving cheat methods.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)