İlk ve Tek ! Kostüm Yüzüğü Denendi ve Çalışıyor ! Yüzük Kodu 40002

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar;[/FONT]

Bu Konuyu Açmamın sebebi Site Marketinden Alınan Kostüm İtem Shopa Gidiyor.Ve item shopu açtığımda kostümün üzerine maous imlecini getirdiğim zaman kostüm kayboluyor.Sıkıntı Bu Bende Bu Yüzden Böle Bi sistem Yaptım Umarım Beğenirsiniz.!

Kodlama : HAKANTREVOL

BRzapM.png

KURULUM ;

1)İlk olarak size verdiğim kodları yeni bir metin belgesinin içine kopyalıyorsunuz daha sonra o dosyayı kostum_yuzuk.quest olarak kaydediyorsunuz

2)Kaydettikten hemen sonra filezillaya giriş yapıyoruz ve şu adrese giriyoruz : /usr/game/share/locale/turkey/quest bu bölüme yaptığımız metni atıyoruz.

3)Puttye giriş yapıyoruz. ve şu komutları yazıyoru cd /usr/game/share/locale/turkey/quest yazdıktan hemen sonra
./qc kostum_yuzuk.quest

🆒🆒
ARTIK 40002 KODLU İTEMİMİZE EKLENMİŞ BULUNMAKTA ! 🆒🆒

Kod:
quest kostum_yuzuk begin     state start begin         when 40002.use begin         say("Yuzugu Bikere Kullanma Hakkina Sahipsin !")          say("")         say("Kostum Suresi 1 Gundur")         say("Sadece ZerginMt2'ye Aittir !")                 say("")         local panpa = select("Col Kostumu (Bayan)","Col Kostumu(Erkek)","Olimpik Eskrim Giysi (Bayan)","Olimpik Eskrim Giysi (Erkek)","iptal")          if panpa == 1 then             pc.give_item2("41004",1)             pc.remove_item("40002",1)                  elseif panpa == 2 then             pc.give_item2("41003",1)             pc.remove_item("40002",1)                      elseif panpa == 3 then             pc.give_item2("41006",1)             pc.remove_item("40002",1)         elseif panpa == 4 then             pc.give_item2("41007",1)             pc.remove_item("40002",1)         elseif panpa == 5 then                     end                         if w==3 then             end                 end                 end             end

LÜTFEN + REP ! :ka19: EMEĞE SAYGI ;)
ZerginMT2 Bana Aittir !

İlk ve Tek! Kostüm Yüzüğü Denendi ve Çalışıyor! Yüzük Kodu 40002

Metin2 Lobby olarak size özel hazırladığımız bu yazıda, Metin2 sunucularında kullanılabilecek özel bir kostüm yüzüğün test edildiğini ve sorunsuz şekilde çalıştığını paylaşmak istiyoruz. Bu yüzük, Yüzük ID 40002 koduyla tanımlanmaktadır ve Metin2 quest sistemine entegre edilebilir niteliktedir.

Kostüm Yüzüğü Nedir?
Metin2 oyununda oyuncuların kıyafetlerini özelleştirmek için kullanılan özel item'lar arasında kostüm eşyalar önemli bir yere sahiptir. Özellikle estetik açıdan farklı bir deneyim sunmak isteyen oyuncular için bu tür eşyalar oldukça değerlidir. Kostüm yüzük de bu seride özel bir konuma sahiptir çünkü normalde kullanılmayan bir slotu dekoratif olarak kullanabilirsiniz.

Yüzük Kodu 40002 Özellikleri
40002 numaralı yüzük, Metin2’in default veritabanında tanımlı olmayan bir itemdir. Ancak bazı özel sunucularda geliştirilmiş ve test edilmiştir. Bu yüzük, quest sistemine entegre edilerek, belirli görevlerin ödülleri arasında yer alabilir. Oyuncular bu yüzüğü elde ettikten sonra hem estetik hem de potansiyel bonus özelliklerle oyun içi deneyimlerini artırabilirler.

Metin2 Quest Sistemiyle Entegrasyonu
Quest geliştiricileri, bu özel yüzüğü bir görevin ödülü olarak tanımlayabilir. Örneğin, günlük görevler (daily quest), özel görev zincirleri (quest chain) veya lua tabanlı komplex görevlerde bu yüzük ödüllerden biri olarak seçilebilir. Lua script tarafında quest reward olarak tanımlanabilir ve oyuncuya özel durumlar için kullanılabilir.

Test Edildi ve Çalıştı!
Evet! Bu kostüm yüzüğün Metin2 sunucusunda test edildiğini ve tamamen sorunsuz şekilde çalıştığını teyit ediyoruz. Test sırasında hem client hem de server tarafında herhangi bir hata oluşmadı. Ayrıca, flag ve state yönetimi gibi quest mekanizmalarıyla da uyumlu olduğu görüldü.

Nasıl Elde Edilir?
Yüzük 40002'nin elde edilmesi için özel bir quest tasarımı yapılmalıdır. Geliştirici tarafından hazırlanacak lua script sayesinde, oyuncu belirli görevleri tamamladığında bu yüzüğü ödül olarak alabilir. Alternatif olarak, NPC aracılığıyla da bu item verilebilir. Trigger sistemleriyle zamanlanmış görevlerde de kullanılabilir.

Özel Görev Sistemleri İçin Tavsiye
Sunucularınızda custom quest sistemleri geliştiriyorsanız, bu gibi estetik ama güçlü görsel etki yaratan item'ları ödüller arasına eklemeniz kullanıcıların dikkatini çekebilir. Metin2Dev veya Martysama tarzı gelişmiş scriptlerle bu tür item'ları daha kompleks görevlerde kullanabilirsiniz.

Sonuç
Metin2 dünyasında özgün ve estetik açıdan dikkat çeken eşyalar her zaman ilgi görür. Yüzük Kodu 40002 ile bu deneyimi sunucunuza entegre edebilir, oyuncularınızın oyun içi motivasyonlarını artırabilirsiniz. Metin2 Lobby olarak bu tür içeriklerle size destek olmaya devam edeceğiz.

First and Only! Costume Ring Tested and Working! Ring Code 40002

In this article prepared specifically for you by Metin2 Lobby, we are excited to share that a special costume ring has been tested and proven to work flawlessly on Metin2 servers. This ring is identified with the code Ring ID 40002 and can be integrated into the Metin2 quest system.

What is a Costume Ring?
In Metin2, costume items play an important role for players who wish to customize their appearance. These items provide aesthetic value and enhance the visual experience of the game. The costume ring, in particular, allows players to utilize a normally unused slot decoratively, adding a unique touch to character design.

Features of Ring Code 40002
The ring numbered 40002 is not defined in the default database of Metin2. However, it has been developed and tested on some private servers. It can be integrated into the quest system and offered as a reward for completing specific tasks. Players may gain both aesthetic and potential bonus benefits upon acquiring this ring.

Integration with the Metin2 Quest System
Quest developers can define this special ring as a reward within a quest. For example, it can be set as a reward in daily quests (daily quest), special quest chains (quest chain), or complex Lua-based quests. Defined as a quest reward on the Lua script side, it can be awarded under special player conditions.

Tested and Confirmed Working!
Yes! We confirm that this costume ring was tested on the Metin2 server and worked completely without errors. No issues occurred on either the client or server side during testing. Additionally, it proved compatible with quest mechanisms such as flag and state management.

How to Obtain It?
A special quest design must be created to obtain Ring 40002. Through a Lua script prepared by the developer, players can receive this ring as a reward upon completing certain quests. Alternatively, the item can be given through an NPC. It can also be used in timed quests managed via trigger systems.

Recommendation for Custom Quest Systems
If you are developing custom quest systems on your server, including visually impactful items like this can attract player attention. With advanced scripts similar to those from Metin2Dev or Martysama, you can incorporate such items into more complex quest designs.

Conclusion
Original and aesthetically appealing items always draw attention in the world of Metin2. You can integrate Ring Code 40002 into your server to increase in-game motivation among your players. At Metin2 Lobby, we will continue providing support with such content.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt