Selamun Aleyküm arkadaşlar
Şimdi size servere injeck edilen hileleri engellemeyi göstereceğim.Bu MSS32 dosyası forumda paylaşılmıştır fakat bazı uyanıklar kendindeki MSS32 dosyasını atarak bu engeli kaldırıyorlar.Bundan dolayı Bu konuyu paylaşıyorum.
Anlatıma Geçelim
1.Adım). Arkadaşlar ilk olarak En alttaki MSS32 dosyasını indiriniz
2.adım):İndirdiğiniz MSS32 dosyasını mt2 kurulu olduğu klasöre atıyorsunuz root'a değil.
3.Adım) Pack klasörünün içindeki rootu açalım.
4.Adım) Prototype.py dosyasını açın ve son satıra inin.
5.Adım) Son satırda :
kodu olacak bunu şöyle değiştirin :
Bunun sayesinde eğer uyanık bir user mss32.dll'yi kendi mss32.dll siyle değiştirirse oyun açılmaz hata alır.
Link:
Virüs Total:
Arkadaşlar virüs total sonucu 5 virüs bulunmuştur fakat bu virusler iyi huylu yani bilgisayarınıza zarar vermez hileyi engellemek için gerekir.Eğer yok virüslü ben denemiyeceğim diyorsanız şikayet etmeden bana söyleyin ben silerim konumu.
Edit:Bana 1 teşekür etseniz yeter.
Dosyalar bir konudan pack editleme konusunu anlatım başka bir konudan alıntı.2 paylaşımı kendime uyarladım.
//Güncelleme 02.02.2013\\
Eğer yapamayan arkadaşlarım olursa metin2 packının içerisindeki root'u upload edip özelden msj gönderin ben size en geç 2 gün içerisinde editlenmiş root ile özelden msj atarım.
Şimdi size servere injeck edilen hileleri engellemeyi göstereceğim.Bu MSS32 dosyası forumda paylaşılmıştır fakat bazı uyanıklar kendindeki MSS32 dosyasını atarak bu engeli kaldırıyorlar.Bundan dolayı Bu konuyu paylaşıyorum.
Anlatıma Geçelim
1.Adım). Arkadaşlar ilk olarak En alttaki MSS32 dosyasını indiriniz
2.adım):İndirdiğiniz MSS32 dosyasını mt2 kurulu olduğu klasöre atıyorsunuz root'a değil.
3.Adım) Pack klasörünün içindeki rootu açalım.
4.Adım) Prototype.py dosyasını açın ve son satıra inin.
5.Adım) Son satırda :
Kod:
RunApp()
kodu olacak bunu şöyle değiştirin :
Kod:
sizefile = os.path.getsize("MSS32.dll") if(str(sizefile)=="979968"): RunApp() else: dbg.LogBox("Hata!Mss32.dll değiştirildi.")
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar virüs total sonucu 5 virüs bulunmuştur fakat bu virusler iyi huylu yani bilgisayarınıza zarar vermez hileyi engellemek için gerekir.Eğer yok virüslü ben denemiyeceğim diyorsanız şikayet etmeden bana söyleyin ben silerim konumu.
Edit:Bana 1 teşekür etseniz yeter.
Dosyalar bir konudan pack editleme konusunu anlatım başka bir konudan alıntı.2 paylaşımı kendime uyarladım.
//Güncelleme 02.02.2013\\
Eğer yapamayan arkadaşlarım olursa metin2 packının içerisindeki root'u upload edip özelden msj gönderin ben size en geç 2 gün içerisinde editlenmiş root ile özelden msj atarım.
Injector Edilen Hileleri Engelleme Efsun Botu Nedir ve Neden Kullanılır?
Metin2 sunucularında oyun deneyimini artırmak ve adil bir ortam sağlamak adına geliştirilen sistemlerden birisi de injector edilen hileleri engelleyen botlardır. Özellikle Metin2 gibi MMORPG oyunlarında hile kullanımı hem sunucu yöneticileri hem de oyuncular için büyük bir problem teşkil eder. Bu hilelerden birisi olan injector, oyun dosyalarına dışarıdan kod enjekte ederek istenmeyen avantajlar sağlar. İşte bu noktada devreye Efsun Bot girer.
Efsun Bot Nedir?
Efsun Bot; Metin2 sunucularında çalışan, güvenlik tabanlı bir bot çeşididir. Oyuncuların oyun içi davranışlarını izler ve şüpheli aktiviteleri tespit eder. Özellikle injector gibi hile türlerine karşı etkili bir koruma sağlar. Bu bot sayesinde, dış kaynaklı kodların oyun içine sokulması engellenir ve hile yapan oyuncuların tespiti kolaylaşır.
Injectör Nedir ve Nasıl Çalışır?
Injectör, genellikle DLL dosyalarının Metin2 client'ına zorla yüklenmesini sağlayan bir yazılımdır. Bu sayede kullanıcılar, kendi client'larına hileli özellikler ekleyebilirler. Örneğin otomatik vurma, görünmezlik, daha fazla hasar gibi. Bu durum doğal olarak adil oyun ortamını bozar. Efsun Bot gibi sistemler, bu tür girişimleri engellemek için geliştirilmiştir.
Efsun Bot Nasıl Kurulur?
Efsun Bot kurulumu genellikle sunucu yöneticileri[/BR] tarafından yapılır. Botun doğru çalışabilmesi için server-side ayarların yapılandırılması gerekir. Ayrıca, client tarafında da belirli modifikasyonlar yapılabilir. Bu sayede hem tespit hem de engelleme işlemleri daha verimli hale gelir. Metin2 lobby kullanıcıları için bu tür güvenlik çözümleri, Metin2Lobby.com üzerinden sunulan client ve pack önerileriyle birlikte daha kolay entegre edilebilir.
Hile Engelleme Sistemlerinin Önemi
Oyunlarda hile kullanımı, oyuncular arasında adaletsizlik yaratır. Bu da zamanla oyuncu kaybına neden olur. Efsun Bot gibi sistemler, bu tür sorunları çözmek adına önemli bir rol üstlenir. Ayrıca, sunucu güvenliğini artırarak, illegal erişimleri ve exploit kullanımını azaltır. Metin2 dünyasında, özellikle özel sunucular için bu tür botlar hayati önem taşır.
Efsun Bot ile Güvende Kalın
Sonuç olarak, injector gibi hilelerle mücadelede Efsun Bot, oldukça etkili bir araçtır. Doğru kurulum ve ayarlamalarla birlikte, Metin2 sunucularınız hilelerden arındırılmış, daha adil bir ortama kavuşur. Metin2 client, pack ve güvenlik çözümleri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız Metin2Lobby sitesini ziyaret edebilirsiniz.
What is the Efsun Bot for Blocking Injected Cheats and Why is it Used?
Systems developed to enhance the gaming experience on Metin2 servers and provide a fair environment include bots that block injected cheats. In MMORPG games like Metin2, cheat usage poses a major problem for both server administrators and players. One such cheat is injector, which injects external code into game files to gain unauthorized advantages. At this point, the Efsun Bot comes into play.
What is Efsun Bot?
Efsun Bot is a security-based bot running on Metin2 servers. It monitors player actions within the game and detects suspicious activity. It provides effective protection against cheat types such as injector. With this bot, injection of external code into the game is prevented, and identifying cheaters becomes easier.
What is an Injector and How Does it Work?
An injector is typically a software that forces DLL files to load into the Metin2 client. This allows users to add cheat features to their clients, such as auto-attack, invisibility, increased damage, etc. Such modifications disrupt the fairness of the game. Systems like Efsun Bot have been developed to prevent these types of intrusions.
How is Efsun Bot Installed?
Installation of Efsun Bot is usually performed by server administrators. For the bot to function correctly, server-side configurations must be made. Additionally, certain modifications can be applied on the client side as well. This makes detection and blocking operations more efficient. For users of Metin2 Lobby, such security solutions can be more easily integrated with client and pack recommendations provided via Metin2Lobby.com.
Importance of Cheat Prevention Systems
Cheat usage in games creates unfairness among players, which can eventually lead to loss of players. Systems like Efsun Bot play a crucial role in solving such issues. Moreover, they increase server security by reducing illegal access and exploit usage. In the world of Metin2, especially for private servers, such bots are vital.
Stay Protected with Efsun Bot
In conclusion, Efsun Bot is a highly effective tool in combating cheats like injector. With proper setup and configuration, your Metin2 servers will host cheat-free and fairer environments. For more information about Metin2 clients, packs, and security solutions, you can visit Metin2Lobby.