Arkadaşlar merhaba çogunuz auto pack yapmayı biliyor ama tasarlayamıyor bende sizlere şöyle bir güzellik yapmaya karar verdim piyasada beğendiğiniz herhangi bir auto pack exe sini bana skype ile yolluyorsunuz bende size bunların CMD de yazılmadan önceki halini veriyorum
teşekkürler iyi forumlar
teşekkürler iyi forumlar
Istediğiniz Auto Pack'i Yapıyorum
Merhaba sevgili Metin2 severler!
Sitemiz Metin2 Lobby olarak sizlere özel olarak tasarlanmış, yüksek kaliteli ve optimize edilmiş Metin2 client pack'leri sunmaya devam ediyoruz. Eğer siz de kendi oyun deneyiminizi özelleştirmek, PvP odaklı bir yapıya sahip olmak ya da sıfırdan bir server kurmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz!
Neden Bizimle Çalışmalısınız?
• Tamamen Özel Tasarım: İstediğiniz tema, sistem, grafik efekt, texture paketi ve hatta NPC yapısı gibi her detayı belirleyebilirsiniz.
• PvP Odaklı Yapılar: Özellikle Metin2 PvP client ve Metin2 PvP pack talepleriniz için optimize edilmiş, düşük pingli ve stabil çalışan yapılar hazırlıyoruz.
• Kolay Kurulum & Yama Desteği: Tüm pack’lerimize eşlik eden detaylı kurulum rehberi ile Metin2 client kurulum işlemi artık zor değil. Ayrıca gerekli olduğunda Metin2 client yama ve Metin2 client patch hizmetlerimizle yanınızdayız.
• Hata Giderimi ve Güncelleme: Metin2 client hata yaşayanlar için hızlı çözüm üretiyor, Metin2 client fix işlemleriyle sisteminizi sorunsuz hale getiriyoruz. Ayrıca Metin2 client güncelleme süreçlerinizi takip ederek en son sürümleri entegre ediyoruz.
Dikkat: Tüm çalışmalarımız orijinaldir ve lisanslı yapılar üzerine inşa edilmiştir. 'Metin2 pack aç', 'Metin2 pack extract' gibi işlemler yalnızca eğitim amaçlıdır; ticari kullanım için izin almanız gerekmektedir.
Hizmetlerimiz Kapsamında Neler Sunuyoruz?
Nasıl Sipariş Verirsiniz?
1. Sitemize girin.
2. İletişim bölümünden bize ulaşın.
3. İhtiyacınızı detaylı şekilde açıklayın (PvP mi? PvE mi? Hangi versiyon? Hangi özellikler olsun?).
4. Size özel fiyat teklifi alın ve onay verdikten sonra çalışmaya başlıyoruz!
Not: Metin2Dev client ve Martysama client gibi popüler modifikasyonlara da destek sağlıyoruz. Eski versiyonlardan yeni versiyonlara geçişte yardımcı oluyor, gerekli Metin2 client update işlemlerini sorunsuz tamamlıyoruz.
Siz de oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız, artık beklemeyin! Istediğiniz auto pack'i yapıyorum sloganımızla, sadece hayal edin — gerisini bize bırakın.
Güvenli, hızlı ve profesyonel!
I Will Make Your Desired Auto Pack
Hello dear Metin2 players!
Our website Metin2 Lobby continues to offer you high-quality, optimized, and custom-designed Metin2 client packs. If you want to customize your own gaming experience, have a PvP-focused structure, or build a server from scratch, you are in the right place!
Why Should You Work With Us?
• Fully Custom Design: You can specify every detail—from theme, system, graphics effects, texture packs, to NPC structures.
• PvP-Oriented Structures: We prepare optimized, low-ping, and stable builds especially for your Metin2 PvP client and Metin2 PvP pack requests.
• Easy Installation & Patch Support: With detailed installation guides included in all our packs, Metin2 client installation is no longer difficult. Plus, we stand by you with Metin2 client patching and Metin2 client updates when needed.
• Bug Fixes and Updates: For those experiencing Metin2 client errors, we provide quick solutions through our Metin2 client fix services. We also integrate the latest versions during Metin2 client updates.
Attention: All our work is original and built on licensed frameworks. Actions like 'Metin2 pack extract' or 'Metin2 pack unpacking' are for educational purposes only; commercial use requires proper authorization.
What Do We Offer Under Our Services?
How to Place an Order?
1. Visit our site at Metin2 Lobby.
2. Contact us via the communication section.
3. Explain your needs in detail (PvP or PvE? Which version? What features?).
4. Receive a personalized price quote and once approved, we begin work immediately!
Note: We also support popular modifications such as Metin2Dev client and Martysama client. We assist in transitioning from older to newer versions and ensure smooth completion of required Metin2 client updates.
If you want to take your gaming experience to the next level, don’t wait anymore! With our slogan I will make your desired auto pack, just imagine it — leave the rest to us.
Safe, fast, and professional!