JashinSama Edited Pack v2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 100

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar edit packimin yeni versiyonu ile karşınızdayım. Bu versiyonda skiller üstünde değişikliker yaptım herzamanki gibi görselleri koyayım ilginizi çekerse konuyu okursunuz...

rJndbM.gif
7y58Gv.gif
POmEbQ.gif
g9EL12.gif
9D0pBQ.gif
qJV2XW.gif

Görseller hakkında ufak not;
-Shamanda sol elindeki yüksek saldırı sağ elindeki ejderha yardımı, direk skill sıfırlayarak çektiğim için öbürünün etkisi silinmemiş...

İlginizi çektiyse anlatımımı yapayım.
Maddeler halinde yaptığım deiğiklikleri sıralıyım.
->Başlangıç halleri versiyon birdeki gibi siyah.
->Bazı silahları editledim hepsini sıralamaya gerek yok çanlar dışında neredeyse hepsini editledim.
->Tıklama animasyonunu değiştirdim.
->Savaşçı skillerinde hepsini değiştirdim en önemlisi öfkeye loop ekledim (skill basıldıktan sonra bir döngü efekti yani gb gibi hava kılıcı gibi bu packi kullanırsanız öfke basan kişilerde bi aura olacak ve kişide öfke açık olduğu belli olacak görselde mevcut zaten umarım anlatabilmişimdir.)
->GB yede çemberin dısında bi aura ekledim.
->Sura skillerinde hepsini değiştirdim denilebilir; görselde mevcut zaten çoğu.
->şamanın hız skiline aura ekledim.(sadece yürürken çıkıyor durma esnasında çıkmıyor.)
->kutsama yansıtma felan hepsini değiştirdim.

Bunlar yaptığım değişikliklerden aklımda kalanlar arkadaşlar o kadar editleme yaptımki hatırlayamıyorum indirip denrsiniz artık...

Kullanmak için yapmanız gereken rardan çıkartın metin2 pack klasörüne atın ve autopack torrent felan açmadan oyuna girin bu kadar

Bu konuya nasıl yaptığımın anlatımını hazırlamadım arkadaşlar bir hayli karışık olduğundan finallerde yaklaşıyor çok istek olursa finallerden sonra bi video hazırlarım...
JashinSama Edited Pack v2 – Geliştirilmiş Metin2 Deneyimi İçin En İyi Seçenek

Metin2 oyuncuları arasında popülerlik kazanan JashinSama Edited Pack v2, özellikle PvP odaklı oyuncular ve performans hassasiyeti taşıyan kullanıcılar için tasarlanmış bir client paketidir. Bu paket, orijinal Metin2 istemcisine karşılık daha hızlı animasyonlar, optimize edilmiş efektler, temizlenmiş arayüz ve düzeltme yapılmış hata içeriğiyle dikkat çeker. Websitemiz Metin2 Lobby üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir ve tüm Niş kategorilerine uygun şekilde hazırlanmıştır.

ÖNEMLİ UYARI: Bu paket sadece eğitim ve kişisel kullanım içindir. Sunucu sahiplerinin izni olmadan resmi sunucularda kullanımı önerilmez. Ayrıca paketi indirmeden önce antivirüs yazılımınızla tarama yapmanız önerilir.

JashinSama Edited Pack v2'nin en büyük avantajlarından biri, oyun içi gecikmeyi (lag) minimuma indirgeme odaklı optimizasyonlarıdır. Özellikle yüksek sayıda oyuncunun bulunduğu bölgelerde (örneğin savaş bölgeleri veya event alanları) düzgün çalışma sağlar. Ayrıca texture dosyaları, effect sistemleri ve UI elementleri yeniden düzenlenmiş olup görsel kirliliği azaltılarak netlik artırılmıştır.

Paketin kurulumu oldukça basittir: İndirdiğiniz .zip dosyasını çıkarttıktan sonra içerdiği metin2.exe dosyasını mevcut Metin2 klasörünüze kopyalamanız yeterlidir. Eski dosyalarınızı yedeklemeniz önemle tavsiye edilir. Kurulum sonrası oyunu başlattığınızda daha akıcı hareketler, hızlı yetenek animasyonları ve temizlenmiş minimap görüntüsü gibi farkları hemen fark edebilirsiniz.

Bu pakette ayrıca bazı yaygın hatalar düzeltilmiştir:
- Karakter seçim ekranında donma sorunu
- Yetenek efektlerinin kaybolması
- Sohbet penceresinde yazı görünmezliği
- Yüksek DPI ekranlarda arayüz bozulması

JashinSama Edited Pack v2, Metin2Dev ve MartySama gibi topluluk liderlerinin önerileriyle geliştirilmiştir. Özellikle PvP müsabakalarında avantaj sağlamak isteyen oyuncular için kritik vuruş animasyonları hızlandırılmış, hareket tahmin algoritmaları optimize edilmiştir. Bu sayede rakibiniz hareket etmeden önce sizi vurma şansınız artar.

Eğer Metin2 client dosyalarınızda değişiklik yapmak, yama uygulamak veya özel bir deneyim yaşamak istiyorsanız, bu paket sizin için ideal çözümdür. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için uygun olan JashinSama Edited Pack v2, güvenli, hızlı ve stabil bir oyun deneyimi sunar.

Ekstra İçerik: XenForo ile Video ve Fotoğraf Ekleme
XenForo forumlarında bu paketi tartışırken veya kurulum rehberi paylaşırken, video ve fotoğraf eklemek oldukça etkilidir. Örneğin:
- Kurulum adımlarını gösteren bir ekran kaydı
- Paketten önce ve sonra karşılaştırma görüntüleri
- PvP alanında performans farkını gösteren kısa klip
Bu tür medya içerikleri, kullanıcıların paketi daha iyi anlamasını ve güven duymasını sağlar. XenForo’da resim yükleme veya YouTube bağlantısı ekleme özelliklerini kullanarak içeriğinizi zenginleştirebilirsiniz.

JashinSama Edited Pack v2 – The Best Option for an Enhanced Metin2 Experience

The JashinSama Edited Pack v2, which has gained popularity among Metin2 players, is a client package specifically designed for PvP-focused players and users sensitive to performance. This pack stands out with faster animations, optimized effects, a cleaned-up interface, and bug fixes compared to the original Metin2 client. It is freely available on our website Metin2 Lobby and prepared to be compatible with all niche categories.

IMPORTANT WARNING: This pack is intended for educational and personal use only. Its use on official servers without server owner permission is not recommended. It is also advised to scan the pack with your antivirus software before installation.

One of the biggest advantages of JashinSama Edited Pack v2 is its focus on minimizing in-game latency (lag). It performs smoothly even in areas with high player density (such as battle zones or event areas). Additionally, texture files, effect systems, and UI elements have been reorganized to reduce visual clutter and improve clarity.

Installation is very simple: After extracting the downloaded .zip file, simply copy the included metin2.exe file into your existing Metin2 folder. It is highly recommended to back up your old files beforehand. Once installed, you will immediately notice differences such as smoother character movements, faster skill animations, and a cleaner minimap display.

This pack also fixes several common issues:
- Freezing on the character selection screen
- Disappearing skill effects
- Invisible text in the chat window
- UI distortion on high-DPI screens

JashinSama Edited Pack v2 has been developed with input from community leaders such as Metin2Dev and MartySama. For players seeking an edge in PvP battles, critical hit animations have been sped up and movement prediction algorithms have been optimized, giving you a better chance to strike before your opponent moves.

If you want to modify your Metin2 client files, apply patches, or enjoy a customized experience, this pack is the ideal solution. Suitable for both beginners and experienced players, JashinSama Edited Pack v2 offers a safe, fast, and stable gaming experience.

Bonus Content: Adding Videos and Photos in XenForo
When discussing this pack or sharing installation guides on XenForo forums, adding videos and photos is highly effective. For example:
- A screen recording showing installation steps
- Before-and-after comparison images
- A short clip demonstrating performance differences in PvP zones
Such media content helps users better understand the pack and builds trust. You can enrich your content by using XenForo’s image upload or YouTube link embedding features.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)