- Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Bu Filesi Yabancı Bir Forumdan Alıp TR Haline Getirmiş Bulunmaktayız
- Pasha37 Arkadaşımızın Paylaştıgı Yabancı Filesi Paylaşıyorum Ancak TR Halini Paylaşıyorum
- Umarım Beğenirsiniz Birileride TR Yapıp Paylaşıyor Ancak Kendileri Para Göz insan Olduklarından
- Dolayı Filesi Hatalı Şekilde Satmaya Kalkıyorlar Siz Anlamışsınızdır Zaten Kim Olduğunu
- Tanıtıma Geçelim
- Filesten Fotoğraflar Ben Çekmedim Yabancı Forumdaki Filesten Görüntüler
- Normalde TR Yaptığım Fileste Mevcut Hepsi.[/FONT]
- Fileste Kesinlikle Hata Yoktur Demiyorum Ancak
- Çok Büyük Sorun Bulamassınız Geçici Hatalar
- Çıka Bilir Bunları Bilmeyende Yapıyor Bilende
- Olası Çıkacak Sorunlar İçin Bana Ulaşa Bilirsiniz
- Max Lv = 250
- Başlangıc = 70
- Statü sınırı : 125
- Her Dönüşümde Sizden Farklı İtemler İstiyor
- Yeni Maplardan +6 - +7 - +8 - +9 - +10 Taşlar Düşmektedir
- Özel Taşlar Mevcuttur Fileste
- Fileste Zırhlı At Vardır Asker At Silnmiştir
- Şebnem Bug'u Yoktur
- Kostüm Sistemi Yoktur Ancak Youtube Tarz Kostumlar Mevcut
- 2 Kanaldan oluşmaktadır.
- Eklenti Pack ; 630 MB
- Giriş Pack ; 50 MB
-EKLENTİ PACK 64 Mb Geçtiği İçin Windows Defender İle Tarattım
- Version:
- Game Version: 2089m
- DB Version: 1866
- /war açığı kapalı.
- /dice açığı kapalı.
- /kick hack açığı kapalı.
- İtem çalma kapalı.
--DİKKAT - MİNİ PACKTA 5 ADET VİRÜS BULUNMAKTADIR
--BU VİRÜS EXE İLE KAYNAKLI ŞUANDA GÜNDEMDEKİ
--TÜM MT2 SERVERLERİN PACKINDA MEVCUT VİRÜSTÜR
--GÜVENEN İNDİRİP KULLANSIN
---------------------------------------------------------------
///
///
///
///Mysql Şifresi: joungsam
------------------------------------------------------------
Virüs Totaller :
Eklenti Pack Dosyası Win Defender:
Pack Dosyası Virüs Total :
Files Game Dosyası Virüs Total :
Files Mysql Dosyası Virüs Total :
Kurulum :
Files Kurulumu
Daha önce sunucunuza files yüklediyseniz
puttyden sunucunuza bağlanip su komutlari uygulayin.
cd /usr
rm -rf game
ardından
cd /var/db
rm -rf mysql
Şimdi önceki filesimizi ve mysql'umuzu sildik şimdi filesi kuralim
ilk olarak joungsamgame.tar.gz yi filezilladan /usr ye joungmysql.tar.gz'yi İse /var/db'ye atalim.
Ardindan
cd /usr
tar zxvf joungsamgame.tar.gz
sonrada
cd /var/db
tar zxvf joungmysql.tar.gz yazalim
Ve kurulum bitti.
Son olarak UnEpk Veya Eternexsus Programi ile root.eix root.epk dosyasinda serverinfo.py dosyasini kendinize göre editleyin.
Filesi Başlatma Komutu :
cd /usr/game
sh start.sh
Filesi Kullananlar Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Herkeze Kolay Gelsin
Metin2 dünyasında özgün ve dengeli bir oyun deneyimi sunmak isteyen sunucu sahipleri için büyük fırsatlar her daim değerlidir. Bu bağlamda, JoungSam tarafından geliştirilen Saltanat tarzı Files, hem stabilitesi hem de orijinal dokunuşlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Türkçe Metin2 topluluğunda ilk kez Metin2Lobby.com üzerinden paylaşımı yapılan bu dosyalar, yılların tecrübesiyle şekillendirilmiş ve oyuncu memnuniyetini ön planda tutan bir yapıya sahip.
Saltanat tarzı Files nedir? Bu sorunun cevabı, klasik Metin2 sistemlerinden farklı olarak daha akıcı PvP deneyimi, dengeli item oranları ve görsel açıdan zenginleştirilmiş arayüz ile tanımlanabilir. JoungSam’ın bu sürümü, sadece teknik altyapı değil, aynı zamanda oyun içi ekonomi ve sosyal etkileşim açısından da yenilikçi çözümler sunuyor.
Neden JoungSam Files tercih edilmeli? Cevap net: Dengeli büyü sistemleri, optimize edilmiş NPC konumları, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri bu dosyaların en büyük artısı. Ayrıca, başlangıç oyuncuları için kolay erişilebilir görev akışları ve yüksek seviye oyuncular için stratejik alanlar mevcut. Bu sayede her seviyeden kullanıcı keyifli bir deneyim yaşayabiliyor.
Dikkat: Dosyalar yalnızca Metin2Lobby.com üzerinden resmi olarak paylaşılmaktadır. Başka sitelerde görülen sürümler orijinal olmayabilir ve güvenlik açıkları barındırabilir. Lütfen güvenliğiniz için doğru kaynaktan indirin.
Sonuç olarak, Metin2 özel sunucu projeniz için kaliteli, test edilmiş ve topluluk desteği olan bir altyapı arıyorsanız, JoungSam’ın Saltanat tarzı Files’ı gözden kaçırmamalısınız. Metin2Lobby’da ilk kez sunulan bu fırsat, hem yeni başlayan hem de deneyimli geliştiriciler için altın değerinde bir fırsattır.
- Pasha37 Arkadaşımızın Paylaştıgı Yabancı Filesi Paylaşıyorum Ancak TR Halini Paylaşıyorum
- Umarım Beğenirsiniz Birileride TR Yapıp Paylaşıyor Ancak Kendileri Para Göz insan Olduklarından
- Dolayı Filesi Hatalı Şekilde Satmaya Kalkıyorlar Siz Anlamışsınızdır Zaten Kim Olduğunu
- Tanıtıma Geçelim
- Filesten Fotoğraflar Ben Çekmedim Yabancı Forumdaki Filesten Görüntüler
- Normalde TR Yaptığım Fileste Mevcut Hepsi.[/FONT]
- Fileste Kesinlikle Hata Yoktur Demiyorum Ancak
- Çok Büyük Sorun Bulamassınız Geçici Hatalar
- Çıka Bilir Bunları Bilmeyende Yapıyor Bilende
- Olası Çıkacak Sorunlar İçin Bana Ulaşa Bilirsiniz
- Max Lv = 250
- Başlangıc = 70
- Statü sınırı : 125
- Her Dönüşümde Sizden Farklı İtemler İstiyor
- Yeni Maplardan +6 - +7 - +8 - +9 - +10 Taşlar Düşmektedir
- Özel Taşlar Mevcuttur Fileste
- Fileste Zırhlı At Vardır Asker At Silnmiştir
- Şebnem Bug'u Yoktur
- Kostüm Sistemi Yoktur Ancak Youtube Tarz Kostumlar Mevcut
- 2 Kanaldan oluşmaktadır.
- Eklenti Pack ; 630 MB
- Giriş Pack ; 50 MB
-EKLENTİ PACK 64 Mb Geçtiği İçin Windows Defender İle Tarattım
- Version:
- Game Version: 2089m
- DB Version: 1866
- /war açığı kapalı.
- /dice açığı kapalı.
- /kick hack açığı kapalı.
- İtem çalma kapalı.
--DİKKAT - MİNİ PACKTA 5 ADET VİRÜS BULUNMAKTADIR
--BU VİRÜS EXE İLE KAYNAKLI ŞUANDA GÜNDEMDEKİ
--TÜM MT2 SERVERLERİN PACKINDA MEVCUT VİRÜSTÜR
--GÜVENEN İNDİRİP KULLANSIN
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri :///
///
///
///Mysql Şifresi: joungsam
------------------------------------------------------------
Virüs Totaller :
Eklenti Pack Dosyası Win Defender:
Giriş yap veya üye ol.
Pack Dosyası Virüs Total :
Giriş yap veya üye ol.
Files Game Dosyası Virüs Total :
Giriş yap veya üye ol.
Files Mysql Dosyası Virüs Total :
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum :
Files Kurulumu
Daha önce sunucunuza files yüklediyseniz
puttyden sunucunuza bağlanip su komutlari uygulayin.
cd /usr
rm -rf game
ardından
cd /var/db
rm -rf mysql
Şimdi önceki filesimizi ve mysql'umuzu sildik şimdi filesi kuralim
ilk olarak joungsamgame.tar.gz yi filezilladan /usr ye joungmysql.tar.gz'yi İse /var/db'ye atalim.
Ardindan
cd /usr
tar zxvf joungsamgame.tar.gz
sonrada
cd /var/db
tar zxvf joungmysql.tar.gz yazalim
Ve kurulum bitti.
Son olarak UnEpk Veya Eternexsus Programi ile root.eix root.epk dosyasinda serverinfo.py dosyasini kendinize göre editleyin.
Filesi Başlatma Komutu :
cd /usr/game
sh start.sh
Filesi Kullananlar Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Herkeze Kolay Gelsin
JoungSam Farkıyla Saltanat Tarzı Files Paylaşıyorum – Metin2Lobby’da İlk!
Metin2 dünyasında özgün ve dengeli bir oyun deneyimi sunmak isteyen sunucu sahipleri için büyük fırsatlar her daim değerlidir. Bu bağlamda, JoungSam tarafından geliştirilen Saltanat tarzı Files, hem stabilitesi hem de orijinal dokunuşlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle Türkçe Metin2 topluluğunda ilk kez Metin2Lobby.com üzerinden paylaşımı yapılan bu dosyalar, yılların tecrübesiyle şekillendirilmiş ve oyuncu memnuniyetini ön planda tutan bir yapıya sahip.
Saltanat tarzı Files nedir? Bu sorunun cevabı, klasik Metin2 sistemlerinden farklı olarak daha akıcı PvP deneyimi, dengeli item oranları ve görsel açıdan zenginleştirilmiş arayüz ile tanımlanabilir. JoungSam’ın bu sürümü, sadece teknik altyapı değil, aynı zamanda oyun içi ekonomi ve sosyal etkileşim açısından da yenilikçi çözümler sunuyor.
Neden JoungSam Files tercih edilmeli? Cevap net: Dengeli büyü sistemleri, optimize edilmiş NPC konumları, hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri bu dosyaların en büyük artısı. Ayrıca, başlangıç oyuncuları için kolay erişilebilir görev akışları ve yüksek seviye oyuncular için stratejik alanlar mevcut. Bu sayede her seviyeden kullanıcı keyifli bir deneyim yaşayabiliyor.
Dikkat: Dosyalar yalnızca Metin2Lobby.com üzerinden resmi olarak paylaşılmaktadır. Başka sitelerde görülen sürümler orijinal olmayabilir ve güvenlik açıkları barındırabilir. Lütfen güvenliğiniz için doğru kaynaktan indirin.
Sonuç olarak, Metin2 özel sunucu projeniz için kaliteli, test edilmiş ve topluluk desteği olan bir altyapı arıyorsanız, JoungSam’ın Saltanat tarzı Files’ı gözden kaçırmamalısınız. Metin2Lobby’da ilk kez sunulan bu fırsat, hem yeni başlayan hem de deneyimli geliştiriciler için altın değerinde bir fırsattır.