Kolej Kostüm - Azra Polat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Selam Beyler

Elimde Ne varsa Paylaşıyorum.

Link :

VT :
cole--Hair.md.jpg

Kolej Kostüm - Azra Polat: Metin2 İçin Eşsiz ve Özelleştirilmiş Bir Deneyim

Metin2 oyuncuları arasında popülerlik kazanan Kolej Kostüm - Azra Polat, sadece estetik bir giysi değil; aynı zamanda oyuncuların karakterlerine kişisel dokunuşlarını yansıtma fırsatı sunan özgün bir içeriktir. Bu kostüm, özellikle Metin2 client ve Metin2 pack dünyasında dikkat çeken, hem görsel hem de işlevsellik açısından dikkat çeken bir öğedir. Niş topluluğumuzda sıkça talep edilen bu kostüm, Metin2Lobby üzerinden kolayca ulaşılabilir ve indirilebilir.

Dikkat: Bu kostümün düzgün çalışabilmesi için Metin2 client dosyaları üzerinde bazı düzenlemeler yapılması gerekebilir. Orijinal dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın!

Azra Polat’a ait bu kostüm, Metin2 pvp client kullanan oyuncular için özellikle tercih edilmektedir. Çünkü hem savaş alanlarında dikkat çekici bir görünüm sunar hem de Metin2 client skin ve Metin2 client texture sistemleriyle uyumludur. Kostümün detayları, oyuncunun karakterine zarar vermeden kolayca entegre edilebilir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede Metin2 client edit işlemi yaparken ekstra zaman harcamanıza gerek kalmaz.

Kurulum Adımları:
1. Metin2Lobby sitesinden Kolej Kostüm - Azra Polat paketini indirin.
2. İndirdiğiniz dosyayı Metin2 pack extract aracıyla çıkarın veya WinRAR gibi bir programla açın.
3. Çıkarılan dosyaları Metin2 client dosyaları içindeki ilgili klasörlere (genellikle 'effect', 'texture', 'item') kopyalayın.
4. Metin2 client yama veya Metin2 client patch dosyalarınız güncel ise, kostüm otomatik olarak tanınacaktır. Değilse, gerekli .dds veya .prt dosyalarını manuel olarak eklemeniz gerekebilir.
5. Oyunu başlatarak karakterinizde kostümü görün.

Öneri: Kostümü kullanırken Metin2 client effect ayarlarınızı yüksek seviyeye almanız, görsel kalitesini artıracaktır.

Bu kostüm, sadece kadın karakterler için değil, bazı Metin2 custom client versiyonlarında erkek karakterlerde de uyarlanabilmektedir. Ancak bu durum Metin2 client hata riskini artırabilir, bu nedenle dikkatli olunmalıdır. Ayrıca, Metin2 eter pack veya benzeri özel paketlerle birlikte kullanıldığında daha dengeli bir görünüm elde edilir.

Resim: Kolej Kostüm - Azra Polat önizleme görseli

Metin2Lobby olarak, sürekli olarak Metin2 client indir, Metin2 pack download ve Metin2 client güncelleme gibi hizmetler sunuyoruz. Kolej Kostüm - Azra Polat gibi içerikler, topluluğumuzun taleplerine göre özenle hazırlanmaktadır. Ayrıca Metin2dev client ve martysama client gibi popüler özel istemcilerle de tam uyumluluk sağlanmıştır.

Uyarı: Üçüncü şahıslardan indirilen dosyaların güvenliği her zaman risklidir. Her zaman Metin2Lobby gibi güvenilir kaynaklardan dosya edinin.

Sonuç olarak, Kolej Kostüm - Azra Polat, Metin2 deneyiminizi zenginleştirmek isteyen her oyuncu için ideal bir seçenektir. Hem Metin2 pvp client paylaşım topluluğunda hem de genel oyuncu kitlesinde büyük ilgi görmektedir. Hemen indirip karakterinize yeni bir kimlik kazandırın!

College Costume - Azra Polat: A Unique and Customized Experience for Metin2

The College Costume - Azra Polat, which has gained popularity among Metin2 players, is not just an aesthetic outfit; it is also an original content that allows players to reflect their personal touches on their characters. This costume stands out as a remarkable item in the world of Metin2 client and Metin2 pack, both visually and functionally. This frequently requested costume in our niche community is easily accessible and downloadable via Metin2Lobby.

Warning: Some adjustments to the Metin2 client files may be required for this costume to work properly. Do not forget to back up your original files!

This costume belonging to Azra Polat is especially preferred by players using Metin2 pvp client. Because it offers an eye-catching appearance in battlefields and is compatible with Metin2 client skin and Metin2 client texture systems. The details of the costume are designed to be easily integrated into the player's character without causing any harm. This way, you don't need to spend extra time during the Metin2 client edit process.

Installation Steps:
1. Download the College Costume - Azra Polat package from the Metin2Lobby website.
2. Extract the downloaded file using a Metin2 pack extract tool or a program like WinRAR.
3. Copy the extracted files into the relevant folders (usually 'effect', 'texture', 'item') within your Metin2 client files.
4. If your Metin2 client patch or Metin2 client yama files are up to date, the costume will be automatically recognized. Otherwise, you may need to manually add the necessary .dds or .prt files.
5. Launch the game and see the costume on your character.

Tip: Increasing your Metin2 client effect settings to a high level will enhance the visual quality when using the costume.

This costume is not only for female characters but can also be adapted for male characters in some Metin2 custom client versions. However, this situation may increase the risk of Metin2 client error, so caution should be exercised. Also, a more balanced look is achieved when used together with Metin2 eter pack or similar special packages.

Image: College Costume - Azra Polat preview screenshot

As Metin2Lobby, we continuously offer services such as Metin2 client download, Metin2 pack download, and Metin2 client update. Contents like College Costume - Azra Polat are carefully prepared according to the demands of our community. Full compatibility is also ensured with popular custom clients such as Metin2dev client and martysama client.

Caution: Files downloaded from third parties are always risky. Always obtain files from trusted sources like Metin2Lobby.

In conclusion, the College Costume - Azra Polat is an ideal option for any player who wants to enrich their Metin2 experience. It attracts great interest both in the Metin2 pvp client sharing community and among the general player base. Download it now and give your character a new identity!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt