Kostüm Silahlı Lycanın El Yamukluğu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 68

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
<blockquote data-attributes="" data-quote="BekirAKDEMIR" data-source="post: 19415699" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Kod:
if (m_eRace == CRaceData::RACE_WOLFMAN_M){              char* szAttachingBoneName = "equip_right_weapon";[/FONT]
//bloğu tamamen değiştir

Kod:
if (m_eRace == CRaceData::RACE_WOLFMAN_M){              char* szAttachingBoneName = "equip_right_weapon";         if (pItemData-&gt;GetWeaponType() != CItemData::WEAPON_CLAW &amp;&amp; pItemData-&gt;GetSubType() != CItemData::COSTUME_WEAPON)             szAttachingBoneName = "equip_right";         m_pkCurRaceData-&gt;ChangeAttachingBoneName(CRaceData::PART_WEAPON, szAttachingBoneName);     }

46dd46cb974e48f7b7456920faf6de70.png

Kostüm Silahlı Lycanın El Yamukluğu: Metin2 PvP Sistemleri İçin Yeni Bir Perspektif

Metin2 özel sunucularında sürekli gelişen sistemler arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Lycan, son zamanlarda Kostüm Silah sistemiyle birleşerek yeni bir gameplay deneyimi sunuyor. Bu bağlamda, El Yamukluğu mekanikleriyle birleşen bu sistem, oyuncuların hem estetik hem de stratejik olarak avantaj sağlayabileceği bir yapıya evrildi. Bu yazıda, Lycan karakter sınıfının kostüm silah kullanımı ve el yamukluğu gibi detaylara odaklanarak, Metin2 Lobby üzerinden geliştirilen özel sunucuların bu konudaki yenilikleri ele alacağız.

Lycan Karakter Sınıfının Özellikleri
Lycan, Metin2’de hem insan hem kurt formu arasında geçiş yapabilen bir sınıftır. Bu geçişler, savaş stratejilerinde büyük esneklik sağlar. İnsan formunda daha çok destek ve kontrol yetenekleri kullanılırken, kurt formunda doğrudan saldırı gücü ön plana çıkar. Özellikle PvP sistemlerinde bu esneklik, rakipleri şaşırtmak için ideal bir araçtır. Ancak Lycan’ın güçlü yönlerinden biri olan silah kullanımı, son yıllarda geliştirilen kostüm silahlarla daha da zenginleştirildi.

Kostüm Silahlar Nedir?
Kostüm Silah, Metin2 özel sunucularında yaygınlaşan bir özelliktir. Oyuncular, karakterlerinin görünümünü değiştirmeden, farklı silah grafikleri kullanabilirler. Bu sayede hem estetik hem de sosyal statü açısından avantaj sağlanır. Özellikle Lycan gibi görsel değişikliklere açık karakterlerde bu sistem daha da etkileyici hale gelir.

El Yamukluğu Mekaniği
El Yamukluğu, Lycan karakterlerde görülen bir hasar artışı mekaniğidir. Bu sistemde, silah becerisi ve özel kombinasyonlar[/COORD] sayesinde bonus攻击力 (hasar) kazanılır. Bu bonus, doğru şekilde uygulandığında PvP mücadelelerinde ciddi fark yaratabilir. El Yamukluğu mekaniği, C++ sistem üzerinden entegre edilerek, hem game server hem de client tarafında sorunsuz çalışır hale getirilmiştir.

Metin2 Özel Sunucularında Uygulama Detayları
Metin2 özel sunucularında Lycan El Yamukluğu sistemi, Python GUI arayüzleri ile kolayca ayarlanabilir. Geliştiriciler, py root veya uiscript dosyaları üzerinden bu sistemleri aktif edebilir ve özelleştirebilirler. Martysama tarzı sistemlerle birlikte çalışan bu modülasyonlar, compile[/COORD] işlemi sonrası sunucuda aktif hale gelir.

Kostüm Silah ve El Yamukluğu Etkileşimi
Kostüm silah ve el yamukluğu bir araya geldiğinde, kullanıcı deneyimi ciddi anlamda artar. Örneğin, bir Lycan oyuncusu farklı kostüm silahlarla farklı yamukluk kombinasyonları[/COORD] geliştirebilir. Bu da her savaşta farklı bir strateji izlemesini sağlar. Bu mekanik, Metin2 Lobby tarafından önerilen PvP sistemlerinde büyük önem taşır.

Sonuç
Kostüm Silahlı Lycan ve El Yamukluğu mekaniği, Metin2 özel sunucularında strateji[/COORD] ve estetik[/COORD] unsurlarını bir araya getiren önemli bir sistemdir. Geliştiriciler bu yapıyı C++[/COORD] veya Python[/COORD] tabanlı sistemlerle entegre ederek, oyunculara benzersiz bir deneyim sunabilirler. Metin2 Lobby olarak bu tür yenilikleri takip etmek ve desteklemek, Metin2[/COORD] topluluğunun gelişmesine katkı sağlar.

Lycan's Hand Wrinkles with Costume Weaponry: A New Perspective for Metin2 PvP Systems

Among the continuously evolving systems in Metin2 private servers, Lycan has recently attracted attention by merging with the Costume Weapon system, creating a new gameplay experience. In this context, combined with mechanics such as Hand Wrinkles, this system has evolved into a structure that allows players to gain both aesthetic and strategic advantages. In this article, we will examine the costume weapon usage of the Lycan character class and details like hand wrinkles, focusing on innovations in private servers developed via Metin2 Lobby.

Features of the Lycan Character Class
Lycan is a class in Metin2 that can switch between human and wolf forms. These transitions provide great flexibility in battle strategies. While support and control abilities are more prominent in human form, direct attack power comes to the forefront in wolf form. This flexibility is particularly ideal for surprising opponents in PvP systems. However, the weapon usage aspect of Lycan, one of its strong features, has been further enriched with newly developed costume weapons.

What Are Costume Weapons?
Costume Weapons are a common feature in Metin2 private servers. Players can use different weapon graphics without changing their character's appearance. This provides advantages both aesthetically and in terms of social status. Especially on characters open to visual changes like Lycan, this system becomes even more impressive.

The Hand Wrinkle Mechanism
Hand Wrinkle is a damage increase mechanism observed on Lycan characters. In this system, bonus攻击力 (damage) is gained through weapon skills and special combinations[/COORD]. When properly applied, this bonus can create significant differences in PvP[/COORD] battles. The Hand Wrinkle mechanism has been integrated via the C++ system[/COORD] and made to function seamlessly both on the game server[/COORD] and client side[/COORD].

Implementation Details in Metin2 Private Servers
In Metin2 private servers, the Lycan Hand Wrinkle[/COORD] system can be easily configured via Python GUI[/COORD] interfaces. Developers can activate and customize these systems via py root[/COORD] or uiscript[/COORD] files. These modulations work together with systems like Martysama[/COORD] and become active on the server after a compile[/COORD] process.

Interaction Between Costume Weapons and Hand Wrinkles
When costume weapons[/COORD] and hand wrinkles[/COORD] come together, user experience increases significantly. For example, a Lycan player can develop different wrinkle combinations[/COORD] with various costume weapons. This allows them to follow a different strategy in every battle. This mechanic holds great importance in PvP[/COORD] systems recommended by Metin2 Lobby.

Conclusion
Costume Weapon Lycan[/COORD] and the Hand Wrinkle[/COORD] mechanism represent an important system in Metin2 private servers that combines strategy[/COORD] and aesthetic[/COORD] elements. Developers can offer unique experiences to players by integrating this structure with C++[/COORD] or Python[/COORD]-based systems. At Metin2 Lobby, tracking and supporting such innovations contributes to the growth of the Metin2[/COORD] community.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt