Merhaba arkadaşlar. Metin2 pack klasöründe bulunan locale_tr.addr dosyası tüm sunucuların ip bilgilerini barındıran protokoldür.
Açılması packden daha zordur. Ama bu engel alman sitesi tarafından aşılmış ve sunucu ipleri elegeçirilmiştir.
Bu komut pack/root/serverinfonun en alt satırıdır.
eğerki "info = cPickle.load(cStringIO.StringIO(data))" kısmının altına şu komutları eklersek;
metin2 de dump.txt oluşturup addr'nin içinde barındırdığı bilgilere erişim imkanı sunuyo.
buda eklenmiş hali ;
kaynak : [How To]Metin2.DE locale_de.addr öffnen
Arkadaşlar ne kadar denediysemde çabalarım sonuçsuz kaldı. Eğer bu konuda bana destek çıkacak bir üye olursa tek ban sebebiniz hakkınızda alınan bi ss ile olur. Nedeni ipleri aldığımda size sunacağım packte Hack_SHİELD pro kesinlikle olmıycak...!
buda otomatik ban sisteminin önüne geçmek demektir.
yaptığım denemelerde yolun %35 ini aşabildim.
Turkuaz ch2 nin ip adres ve portuna eriştim ;
oluşturduğum packteki girişleri
fakat erişmeye çalıştığımda
sürekli bağlanıyor demesinin sebebi asıl ipnin locale addrde tutulması ben bunu cmd netstat -n yöntemiyle başardım
en azından server yoğunluğunu görebiliyorum. Yardımcı olcak arkadaşları şimdiden bekliyorum iyi forumlar
locale_tr.addr ile Hack_SHIELD Pro'dan Kurtulma Rehberi
Metin2 oyun dünyasında en sık karşılaşılan sorunlardan birisi Hack_SHIELD Pro güvenlik sistemiyle ilgili hatalardır. Özellikle eski sistem destekli sunuculara bağlanmaya çalışan oyuncular, locale_tr.addr dosyası eksikliği veya hatalı yapılandırması nedeniyle bu koruma sistemi tarafından engellenebilir. Bu durum hem oyuna giriş yapmayı zorlaştırır hem de kullanıcı deneyimini olumsuz etkiler. Ancak doğru adımlarla bu sorunu kolayca aşabilirsiniz.
locale_tr.addr Nedir?
locale_tr.addr, Metin2 client sistemlerinde kullanılan ve IP adreslerinin yerel ayarlara göre eşleştirildiği bir dosyadır. Hack_SHIELD Pro gibi güvenlik katmanları, sunucuya bağlanan IP adreslerini bu dosya üzerinden kontrol eder. Eğer bu dosya eksikse ya da yanlışsa, güvenlik sistemi bağlantıya izin vermeyebilir veya hata verebilir.
locale_tr.addr Dosyasının Yeri
Genellikle Metin2 client klasöründe bulunan locale_tr.addr dosyası, client kurulumundan sonra root dizinine yerleştirilmelidir. Bu dosya, sunucu IP adreslerini barındıran küçük bir metin dosyasıdır. Eğer bu dosya eksikse, Hack_SHIELD Pro koruması çalışmayabilir veya hatalı bağlantılar oluşabilir.
Sorunlar Nelerdir?
Oyuna giriş yaparken şu hatalarla karşılaşabilirsiniz:
- Hack_SHIELD Pro başlatılamıyor.
- Bağlantı reddedildi.
- Sunucuya bağlanılamıyor hatası.
- Client kapalıyken bile sistemden uyarı alınması.
locale_tr.addr Nasıl Eklenir?
1. Öncelikle doğru locale_tr.addr dosyasını güvenilir bir kaynaktan temin edin.
2. Metin2 client klasörünüzü açın.
3. root dizinine gidin.
4. Elinizdeki locale_tr.addr dosyasını bu klasöre atın.
5. Clienti yeniden başlatın.
Ekstra Notlar
Client üzerinde değişiklik yaparken dikkatli olun. Bazı client editörleri bu dosyanın otomatik olarak eklenmesini sağlar. Ancak manuel olarak kontrol etmek her zaman daha güvenlidir. Ayrıca, bazı özel client'lerde bu dosya farklı isimlerle tanımlanmış olabilir. locale, locale_tr, addr gibi varyasyonlara dikkat edin.
Sonuç
Hack_SHIELD Pro ile ilgili bağlantı sorunlarının büyük kısmı, locale_tr.addr dosyasının eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bu dosyayı doğru şekilde yüklediğinizde, bağlantı sorunlarınıza son verebilir ve daha stabil bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Daha fazla yardım için Metin2Lobby forumlarına göz atabilirsiniz.
Guide to Removing Hack_SHIELD Pro with locale_tr.addr
One of the most common issues in the world of Metin2 games is related to errors caused by the Hack_SHIELD Pro security system. Players attempting to connect to older server systems may be blocked by this protection system due to missing or misconfigured locale_tr.addr files. This situation not only makes logging into the game difficult but also negatively impacts user experience. However, you can easily overcome this issue with the correct steps.
What is locale_tr.addr?
locale_tr.addr is a file used in Metin2 client systems that matches IP addresses according to local settings. Security layers like Hack_SHIELD Pro check connecting IP addresses through this file. If this file is missing or incorrect, the security system may block the connection or cause errors.
Location of the locale_tr.addr File
The locale_tr.addr file, usually found within the Metin2 client folder, should be placed in the root directory after the client installation. This file is a small text file containing server IP addresses. If this file is missing, the Hack_SHIELD Pro protection may fail or result in faulty connections.
What Are the Problems?
You might encounter the following errors when trying to log into the game:
- Hack_SHIELD Pro cannot start.
- Connection denied.
- Cannot connect to server error.
- Warnings received from the system even when the client is closed.
How to Add locale_tr.addr?
1. First, obtain the correct locale_tr.addr file from a reliable source.
2. Open your Metin2 client folder.
3. Navigate to the root directory.
4. Place the locale_tr.addr file in this folder.
5. Restart the client.
Additional Notes
Be careful when making changes to the client. Some client editors may automatically add this file. However, manually checking is always safer. Moreover, in some custom clients, this file might be named differently. Watch out for variations such as locale, locale_tr, addr.
Conclusion
Most connection issues related to Hack_SHIELD Pro stem from the absence of the locale_tr.addr file. By correctly installing this file, you can resolve your connection issues and enjoy a more stable gaming experience. For further assistance, visit Metin2Lobby forums.
Açılması packden daha zordur. Ama bu engel alman sitesi tarafından aşılmış ve sunucu ipleri elegeçirilmiştir.
Kod:
"if locale.IsEUROPE(): name = app.GetLocalePath().replace("/" "_") + ".addr" path = os.sep.join(("pack" name)) if os.access(path os.R_OK): print "load_locale_addr:" path data = app.LoadLocaleAddr(path) import cPickle import cStringIO info = cPickle.load(cStringIO.StringIO(data)) STATE_NONE = "..." STATE_DICT = { 0 : "...." 1 : "NORM" 2 : "BUSY" 3 : "FULL" } REGION_NAME_DICT = info["NAME"] REGION_AUTH_SERVER_DICT = info["AUTHADDR"] REGION_DICT = info["GAMEADDR"] MARKADDR_DICT = info["MARKADDR"]"
Bu komut pack/root/serverinfonun en alt satırıdır.
eğerki "info = cPickle.load(cStringIO.StringIO(data))" kısmının altına şu komutları eklersek;
Kod:
dump = open('dump.txt' 'w') s = str(info) dump.write(s) dump.close()
metin2 de dump.txt oluşturup addr'nin içinde barındırdığı bilgilere erişim imkanı sunuyo.
buda eklenmiş hali ;
Kod:
if locale.IsEUROPE(): name = app.GetLocalePath().replace("/", "_") + ".addr" path = os.sep.join(("pack", name)) if os.access(path, os.R_OK): print "load_locale_addr:", path data = app.LoadLocaleAddr(path) import cPickle import cStringIO info = cPickle.load(cStringIO.StringIO(data)) dump = open('dump.txt', 'w') s = str(info) dump.write(s) dump.close() STATE_NONE = "..." STATE_DICT = { 0 : "....", 1 : "NORM", 2 : "BUSY", 3 : "FULL" } REGION_NAME_DICT = info["NAME"] REGION_AUTH_SERVER_DICT = info["AUTHADDR"] REGION_DICT = info["GAMEADDR"] MARKADDR_DICT = info["MARKADDR"]
kaynak : [How To]Metin2.DE locale_de.addr öffnen
Arkadaşlar ne kadar denediysemde çabalarım sonuçsuz kaldı. Eğer bu konuda bana destek çıkacak bir üye olursa tek ban sebebiniz hakkınızda alınan bi ss ile olur. Nedeni ipleri aldığımda size sunacağım packte Hack_SHİELD pro kesinlikle olmıycak...!
buda otomatik ban sisteminin önüne geçmek demektir.
yaptığım denemelerde yolun %35 ini aşabildim.
Turkuaz ch2 nin ip adres ve portuna eriştim ;
oluşturduğum packteki girişleri
fakat erişmeye çalıştığımda
sürekli bağlanıyor demesinin sebebi asıl ipnin locale addrde tutulması ben bunu cmd netstat -n yöntemiyle başardım
en azından server yoğunluğunu görebiliyorum. Yardımcı olcak arkadaşları şimdiden bekliyorum iyi forumlar
locale_tr.addr ile Hack_SHIELD Pro'dan Kurtulma Rehberi
Metin2 oyun dünyasında en sık karşılaşılan sorunlardan birisi Hack_SHIELD Pro güvenlik sistemiyle ilgili hatalardır. Özellikle eski sistem destekli sunuculara bağlanmaya çalışan oyuncular, locale_tr.addr dosyası eksikliği veya hatalı yapılandırması nedeniyle bu koruma sistemi tarafından engellenebilir. Bu durum hem oyuna giriş yapmayı zorlaştırır hem de kullanıcı deneyimini olumsuz etkiler. Ancak doğru adımlarla bu sorunu kolayca aşabilirsiniz.
locale_tr.addr Nedir?
locale_tr.addr, Metin2 client sistemlerinde kullanılan ve IP adreslerinin yerel ayarlara göre eşleştirildiği bir dosyadır. Hack_SHIELD Pro gibi güvenlik katmanları, sunucuya bağlanan IP adreslerini bu dosya üzerinden kontrol eder. Eğer bu dosya eksikse ya da yanlışsa, güvenlik sistemi bağlantıya izin vermeyebilir veya hata verebilir.
locale_tr.addr Dosyasının Yeri
Genellikle Metin2 client klasöründe bulunan locale_tr.addr dosyası, client kurulumundan sonra root dizinine yerleştirilmelidir. Bu dosya, sunucu IP adreslerini barındıran küçük bir metin dosyasıdır. Eğer bu dosya eksikse, Hack_SHIELD Pro koruması çalışmayabilir veya hatalı bağlantılar oluşabilir.
Sorunlar Nelerdir?
Oyuna giriş yaparken şu hatalarla karşılaşabilirsiniz:
- Hack_SHIELD Pro başlatılamıyor.
- Bağlantı reddedildi.
- Sunucuya bağlanılamıyor hatası.
- Client kapalıyken bile sistemden uyarı alınması.
locale_tr.addr Nasıl Eklenir?
1. Öncelikle doğru locale_tr.addr dosyasını güvenilir bir kaynaktan temin edin.
2. Metin2 client klasörünüzü açın.
3. root dizinine gidin.
4. Elinizdeki locale_tr.addr dosyasını bu klasöre atın.
5. Clienti yeniden başlatın.
Ekstra Notlar
Client üzerinde değişiklik yaparken dikkatli olun. Bazı client editörleri bu dosyanın otomatik olarak eklenmesini sağlar. Ancak manuel olarak kontrol etmek her zaman daha güvenlidir. Ayrıca, bazı özel client'lerde bu dosya farklı isimlerle tanımlanmış olabilir. locale, locale_tr, addr gibi varyasyonlara dikkat edin.
Sonuç
Hack_SHIELD Pro ile ilgili bağlantı sorunlarının büyük kısmı, locale_tr.addr dosyasının eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bu dosyayı doğru şekilde yüklediğinizde, bağlantı sorunlarınıza son verebilir ve daha stabil bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Daha fazla yardım için Metin2Lobby forumlarına göz atabilirsiniz.
Guide to Removing Hack_SHIELD Pro with locale_tr.addr
One of the most common issues in the world of Metin2 games is related to errors caused by the Hack_SHIELD Pro security system. Players attempting to connect to older server systems may be blocked by this protection system due to missing or misconfigured locale_tr.addr files. This situation not only makes logging into the game difficult but also negatively impacts user experience. However, you can easily overcome this issue with the correct steps.
What is locale_tr.addr?
locale_tr.addr is a file used in Metin2 client systems that matches IP addresses according to local settings. Security layers like Hack_SHIELD Pro check connecting IP addresses through this file. If this file is missing or incorrect, the security system may block the connection or cause errors.
Location of the locale_tr.addr File
The locale_tr.addr file, usually found within the Metin2 client folder, should be placed in the root directory after the client installation. This file is a small text file containing server IP addresses. If this file is missing, the Hack_SHIELD Pro protection may fail or result in faulty connections.
What Are the Problems?
You might encounter the following errors when trying to log into the game:
- Hack_SHIELD Pro cannot start.
- Connection denied.
- Cannot connect to server error.
- Warnings received from the system even when the client is closed.
How to Add locale_tr.addr?
1. First, obtain the correct locale_tr.addr file from a reliable source.
2. Open your Metin2 client folder.
3. Navigate to the root directory.
4. Place the locale_tr.addr file in this folder.
5. Restart the client.
Additional Notes
Be careful when making changes to the client. Some client editors may automatically add this file. However, manually checking is always safer. Moreover, in some custom clients, this file might be named differently. Watch out for variations such as locale, locale_tr, addr.
Conclusion
Most connection issues related to Hack_SHIELD Pro stem from the absence of the locale_tr.addr file. By correctly installing this file, you can resolve your connection issues and enjoy a more stable gaming experience. For further assistance, visit Metin2Lobby forums.