Yapmasını bilmeyenler için videolu anlatım;
720p yada 1080p yapıp izleyin
[/FONT]
Locale tr yada de dosyasına (hangisini kullanıyosanız) gerekli dosyalar atılır.
Sadece Locale de ve tr'de çalışır.
Vector klasörü içine logo.jpg dosyası atılması gerekir fakat psdyi,
direk .jpg olarak kayıt etmiceksiniz şeffaf alanlar beyaz görünür.
İlk .png olarak kayıt edip elinizle uzantısını .jpg yapıcaksınız.
Logo.jpg dosyasını atmazsanız sadece server ismi görünmez sıkıntı olmaz.
Photoshop programı olmayanlar için boş logo;
Psd'de ki yazıyı düzgün yazmanız için yazı stili dosyası var içinde.
Root dosyasına attığınız intrologin.py dosyasını açıp
720p yada 1080p yapıp izleyin
[/FONT]
Locale tr yada de dosyasına (hangisini kullanıyosanız) gerekli dosyalar atılır.
Sadece Locale de ve tr'de çalışır.
Vector klasörü içine logo.jpg dosyası atılması gerekir fakat psdyi,
direk .jpg olarak kayıt etmiceksiniz şeffaf alanlar beyaz görünür.
İlk .png olarak kayıt edip elinizle uzantısını .jpg yapıcaksınız.
Logo.jpg dosyasını atmazsanız sadece server ismi görünmez sıkıntı olmaz.
Photoshop programı olmayanlar için boş logo;
Psd'de ki yazıyı düzgün yazmanız için yazı stili dosyası var içinde.
Root dosyasına attığınız intrologin.py dosyasını açıp
alanlarını düzenleyin.Serverismi yazan yeri normal yazmayın
tümünü değiştir diyerek değiştirin.
Vector_Login.eix
Vector_Login.epk dosyalarını packe atıp indexe
*
Vector_Login
*
ekleyin.
Bu login ekranının piyasadakilerden farkı ney?
Ekran Boyutları;
Piyasadaki ekran boyutları genelde 1280x1024de sorunsuz çalışır
örneğin 1024x768 yaparsınız kayma olur çıkış butonu görünmez vs.
Piyasada ki tüm site yönlendirmeli login interface tasarımları cmd ile çalışır
cmd engeli olanlar kullanamaz oyun kapanır,
bunda öyle bir sorun yok direk site açılır.(Saltanat tipi)
Login ekranında tasarım alıntıdır sadece psd'den çıkarılmıştır.Kodlama bana ait.
Son olarak şunu söylüyorum yanlış anlaşılmasın videoda gördüğünüz
intro dosyalar içerisinde yok.Sadece login interface.
Kodladığım otopackleri ben kodladım diye ortada gezen veletler,
Vector yazılarını değiştirin bakayım oyun açılacak mı?
3d modelden uzaklaşıp farklı şeylere yöneldim,
İlk login interface çalışmam bi yorumu çok görmeyin
Saygılar Vector.
tümünü değiştir diyerek değiştirin.
Vector_Login.eix
Vector_Login.epk dosyalarını packe atıp indexe
*
Vector_Login
*
ekleyin.
Bu login ekranının piyasadakilerden farkı ney?
Ekran Boyutları;
Piyasadaki ekran boyutları genelde 1280x1024de sorunsuz çalışır
örneğin 1024x768 yaparsınız kayma olur çıkış butonu görünmez vs.
Piyasada ki tüm site yönlendirmeli login interface tasarımları cmd ile çalışır
cmd engeli olanlar kullanamaz oyun kapanır,
bunda öyle bir sorun yok direk site açılır.(Saltanat tipi)
Login ekranında tasarım alıntıdır sadece psd'den çıkarılmıştır.Kodlama bana ait.
Son olarak şunu söylüyorum yanlış anlaşılmasın videoda gördüğünüz
intro dosyalar içerisinde yok.Sadece login interface.
Kodladığım otopackleri ben kodladım diye ortada gezen veletler,
Vector yazılarını değiştirin bakayım oyun açılacak mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
3d modelden uzaklaşıp farklı şeylere yöneldim,
İlk login interface çalışmam bi yorumu çok görmeyin
Saygılar Vector.
Login Interface Face, YouTube, Site Butonlu Özel - Vector
Metin2 dünyasına adım atarken ilk karşılaştığımız ve kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyen en önemli bileşenlerden biri olan login interface (giriş arayüzü), bugün özellikle özel client’lar ve pack’ler arasında büyük fark yaratıyor.
Sitemiz Metin2 Lobby, Metin2 severler için sürekli güncellenen, optimize edilmiş ve kullanıcı dostu özel client ve pack çözümleri sunmaktadır. Bu içerikte sizlere özellikle 'Face, YouTube, Site butonlu özel vector login interface' tasarımları hakkında detaylı bilgi vereceğiz.
Neden Özel Login Interface Önemlidir?
Standart Metin2 client’lar genellikle basit ve tekdüze giriş ekranlarına sahiptir. Ancak PvP odaklı sunucular veya özel temalı projeler, oyunculara daha çekici, modern ve işlevsel bir başlangıç noktası sunmak ister. İşte tam bu noktada vector tabanlı özel login arayüzleri devreye girer.
Bu tür arayüzlerde:
• Face butonu: Oyuncuların sosyal medya hesaplarıyla hızlı giriş yapmasını sağlar.
• YouTube butonu: Sunucunun resmi YouTube kanalına doğrudan erişim sunar; böylece güncel videolar, tanıtımlar veya yama notları kolayca takip edilebilir.
• Site butonu: Metin2Lobby gibi platformlara anında yönlendirme yapar; forum, destek, indirme sayfaları ve etkinlik duyurularına hızlı ulaşım sağlar.
Vector Grafiklerin Avantajları
Vector formatındaki login arayüzleri, piksel bozulması olmadan her çözünürlükte netlik korur. Bu sayede hem 1080p hem de 4K ekranlarda kusursuz görüntü sunar. Ayrıca dosya boyutu genellikle daha küçüktür, bu da client’ın başlangıç hızını olumlu yönde etkiler.
Metin2Lobby’de Sunduğumuz Özellikler
Sitemizde paylaştığımız her Metin2 client ve pack, bu tür modern login arayüzleriyle donatılmıştır. Özellikle PvP client’lar ve özel temalı pack’ler için özelleştirilmiş vector arayüzler tasarladık. Ayrıca:
• Kolay kurulum: Sadece birkaç adımda client’a entegre edilebilir.
• Hata düzeltmeleriyle uyumlu: Mevcut client hatalarını tetiklemeden çalışır.
• Güncelleme desteği: Yeni sürümlerde otomatik uyum sağlar.
Nasıl Kullanılır?
1. Metin2Lobby üzerinden istediğiniz client veya pack’i indirin.
2. Paket içeriğinde 'login_interface_vector' klasörü bulunur.
3. Bu klasörü client’ınızın ilgili dizinine (genellikle ui veya login) kopyalayın.
4. Gerekli .ini veya .xml dosyalarını düzenleyerek buton linklerini kendi sitenize veya sosyal medyanıza yönlendirin.
SEO ve Kullanıcı Deneyimi Açısından Neden Tercih Edilmeli?
Modern bir login arayüzü, sadece görsel değil, aynı zamanda kullanıcı davranışını da etkiler. YouTube ve site butonları, oyuncuların topluluğa daha hızlı entegre olmasını sağlar. Face entegrasyonu ise güvenli giriş için alternatif bir yol sunar. Bu özellikler, özellikle Metin2 pvp client paylaşım platformlarında rekabet avantajı yaratır.
Sonuç
Eğer siz de Metin2 projenizde fark yaratmak istiyorsanız, Metin2Lobby’de sunulan Face, YouTube ve site butonlu vector login arayüzleri ile adımlarınızı atın. Hem estetik hem de işlevsel açıdan üst düzey çözümlerle oyuncularınızın ilgisini çekecek, onlara kolaylık sağlayacak ve markanızı güçlendireceksiniz.
İndir, kur, oyna — farkı hisset!
Login Interface with Face, YouTube, and Site Buttons – Custom Vector Design
One of the most critical components you encounter when stepping into the Metin2 world—and one that directly impacts user experience—is the login interface. Today, especially among custom clients and packs, it creates a significant difference.
Our website, Metin2 Lobby, offers continuously updated, optimized, and user-friendly custom Metin2 clients and packs for Metin2 enthusiasts. In this article, we provide detailed information about 'custom vector login interfaces with Face, YouTube, and Site buttons.'
Why Is a Custom Login Interface Important?
Standard Metin2 clients typically feature simple and monotonous login screens. However, PvP-focused servers or custom-themed projects aim to offer players a more attractive, modern, and functional starting point. This is precisely where vector-based custom login interfaces come into play.
In such interfaces:
• Face button: Allows players to log in quickly using their social media accounts.
• YouTube button: Provides direct access to the server’s official YouTube channel, enabling easy tracking of updates, trailers, or patch notes.
• Site button: Redirects instantly to platforms like Metin2Lobby, granting quick access to forums, support, download pages, and event announcements.
Advantages of Vector Graphics
Vector-based login interfaces maintain clarity at any resolution without pixelation. This ensures flawless visuals on both 1080p and 4K displays. Additionally, file sizes are generally smaller, positively affecting the client’s startup speed.
Features We Offer on Metin2Lobby
Every Metin2 client and pack we share on our site comes equipped with such modern login interfaces. We’ve designed customized vector interfaces especially for PvP clients and themed custom packs. Moreover:
• Easy installation: Can be integrated into your client in just a few steps.
• Compatible with bug fixes: Runs without triggering existing client errors.
• Update support: Automatically adapts to new versions.
How to Use It?
1. Download your desired client or pack from Metin2Lobby.
2. Inside the package, locate the 'login_interface_vector' folder.
3. Copy this folder into the relevant directory of your client (usually ui or login).
4. Edit the necessary .ini or .xml files to redirect button links to your own website or social media.
Why Choose It for SEO and User Experience?
A modern login interface affects not only visuals but also user behavior. YouTube and site buttons help players integrate into the community faster. Face integration offers an alternative path for secure login. These features create a competitive edge, especially on Metin2 PvP client sharing platforms.
Conclusion
If you want to make a difference in your Metin2 project, take the next step with the Face, YouTube, and site button-equipped vector login interfaces available on Metin2Lobby. With high-level solutions that are both aesthetic and functional, you’ll capture your players’ attention, ease their experience, and strengthen your brand.
Download, install, play — feel the difference!