S.A
Bügün sizlere Owsap'un MailBox'unu paylasiyorum 100% çalismaktadir.
Biliyorum ki paylasildi fakat bu
paylasim da cok hata oldunu duydum ve sizlere benim soktum MailBox'u sunuyorum.
( Kusura bakmayin Turkcem cok ici degil Fransiz claviem var ^^ )
Kanit :
<a href="
>Bügün sizlere Owsap'un MailBox'unu paylasiyorum 100% çalismaktadir.
Biliyorum ki paylasildi fakat bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
paylasim da cok hata oldunu duydum ve sizlere benim soktum MailBox'u sunuyorum.
( Kusura bakmayin Turkcem cok ici degil Fransiz claviem var ^^ )
Kanit :
<a href="
Giriş yap veya üye ol.
" class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fi.gyazo.com%2F898ccf3963cdb01c73369a31a0bcb5ca.gif&hash=dee348f8333d125ba8db77cb1b57417e">
Giriş yap veya üye ol.
</a><a href="
Giriş yap veya üye ol.
" class="link link--external" target="_blank" rel="nofollow ugc noopener" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fi.gyazo.com%2F1dc51a550f5a0a6766ebd241dc100414.gif&hash=f82f026c8412cfb6e7e37393e0248462">
Giriş yap veya üye ol.
</a>
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
MailBox V2 Owsap 4.9.6.9 Sistemi Hakkında Detaylı Bilgi
MailBox V2 Owsap 4.9.6.9, Metin2 özel sunucuları için geliştirilmiş güçlü ve esnek bir posta kutusu sistemidir. Bu sistem sayesinde oyuncular, sunucu içi posta gönderimi yapabilir, eşyaları doğrudan posta yoluyla alabilir veya başkalarına gönderebilirler. Özellikle Metin2 PvP sunucularında bu tür sistemler büyük önem taşır çünkü oyuncuların güvenli şekilde eşya transferi yapabilmesi gerekir.
Sistem Özellikleri
MailBox V2, Owsap 4.9.6.9 sürümüyle entegre çalışmaktadır. Bu sistem, hem C++ tabanlı server-side kodları hem de Python tabanlı client-side GUI arayüzünü içerir. Bu sayede hem sunucu tarafında hem de istemci tarafında eksiksiz bir entegrasyon sağlanır. Sistem, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve kolayca kurulabilir.
Ozellikler ve Fonksiyonlar
- Eşya gönderimi
- Mesaj gönderimi
- Gold gönderimi
- Otomatik mail temizleme
- Günlük ödül sistemi ile entegrasyon
- SQL tabanlı veritabanı desteği
Kurulum ve Entegrasyon
MailBox V2 sistemi, Martysama ve diğer Metin2 geliştiricileri tarafından test edilmiş ve doğrulanmıştır. Kurulumu oldukça basittir. Öncelikle server-side kodları, auth ve game sunucularına eklenmelidir. Daha sonra client-side GUI dosyaları, UI Script klasörüne aktarılır. Py Root ve Client Src dosyaları üzerinde küçük değişiklikler yapılarak sistem tam olarak aktif hale getirilebilir.
Avantajları
- Oyuncuların güvenli şekilde eşya transferi yapabilmesini sağlar
- Sunucu içi ekonomiyi destekler
- PvP sunucularında önemli rol oynar
- Kolay entegrasyon ve modüler yapı
- DB Core ve Game Core ile uyumlu
Neden MailBox V2 Kullanmalısınız?
Metin2 özel sunucularında oyuncu memnuniyeti ve sunucu güvenliği her zaman önceliklidir. MailBox V2, bu iki önemli unsuru bir araya getiren ideal bir çözümdür. Sistem, gelişmiş güvenlik önlemleriyle korunmuştur ve aynı zamanda genişletilebilir yapı sayesinde farklı eklentilerle de desteklenebilir. Bu nedenle Metin2 geliştiricileri tarafından sıkça tercih edilmektedir.
Geliştirme ve Destek
MailBox V2, Metin2 Development (Metin2Dev) topluluğu tarafından sürekli geliştirilmektedir. Sistemle ilgili tüm kaynak kodlar, GitHub gibi platformlarda açık olarak paylaşılır. Bu da geliştiricilerin kendi sunucularına sistemi özelleştirebilmesine olanak tanır. Aynı zamanda, Python GUI ve C++ sistemlerine entegre edilebilir yapıya sahiptir. Bu sayede hem frontend hem backend tarafında esneklik sağlanır.
Sonuç
MailBox V2 Owsap 4.9.6.9, Metin2 özel sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmış güçlü bir posta kutusu sistemidir. Hem teknik hem de kullanıcı deneyimi açısından yüksek performans sunar. Özellikle PvP sunucularında eşya transferi ve güvenlik açısından büyük faydalar sağlar. Sistem, DB Core ve Game Core ile uyumlu çalışır ve Martysama gibi uzman geliştiriciler tarafından da onaylanmıştır.
Detailed Information About MailBox V2 Owsap 4.9.6.9
MailBox V2 Owsap 4.9.6.9 is a powerful and flexible mailbox system developed for Metin2 private servers. This system allows players to send in-game mails, receive items directly through mail, or send them to other players. Such systems are especially important on Metin2 PvP servers since players need to securely transfer items.
System Features
MailBox V2 works integrated with Owsap 4.9.6.9 version. The system includes both C++ based server-side codes and Python-based client-side GUI interface. Thus, full integration is achieved on both server and client side. The system has a user-friendly interface and can be easily installed.
Features and Functions
- Item sending
- Message sending
- Gold sending
- Automatic mail cleanup
- Integration with daily reward system
- SQL-based database support
Installation and Integration
The MailBox V2 system has been tested and validated by Martysama and other Metin2 developers. Installation is quite simple. First, server-side codes must be added to auth and game servers. Then, client-side GUI files are transferred into the UI Script folder. With small modifications made to Py Root and Client Src files, the system can be fully activated.
Advantages
- Enables secure item transfers between players
- Supports in-server economy
- Plays an important role in PvP servers
- Easy integration and modular structure
- Compatible with DB Core and Game Core
Why Should You Use MailBox V2?
Player satisfaction and server security are always priorities on Metin2 private servers. MailBox V2 is an ideal solution that combines these two key elements. The system is protected with advanced security measures and its expandable structure allows integration with various add-ons. For this reason, it is frequently preferred by Metin2 developers.
Development and Support
MailBox V2 is continuously being developed by the Metin2 Development (Metin2Dev) community. All source codes related to the system are openly shared on platforms like GitHub. This allows developers to customize the system for their own servers. Additionally, it features an integrable structure compatible with both Python GUI and C++ systems. This provides flexibility on both frontend and backend sides.
Conclusion
MailBox V2 Owsap 4.9.6.9 is a robust mailbox system designed for use on Metin2 private servers. It offers high performance in both technical and user experience aspects. Particularly on PvP servers, it provides significant benefits in terms of item transfer and security. The system works compatibly with DB Core and Game Core and has been approved by expert developers such as Martysama.