FİLESİ İNDİRMEDEN ÖNCE AŞAĞIDAKİ YAZDIKLARIMI DİKKATLİCE OKUYUN LÜTFEN . 
Normalde Filesi Paylaşmıcaktım Ama Sağda Solda Bu Filesin Etc'sini Köyünü Değiştirip Satanları Gördüm . Ve Düşündüm Ki Artık Bu Filesin Paylaşılması Gerekiyor Daha Çok Kişi Dolandırılmadan . Filesi Sizlere Bir Hediye Olarak Kabul Edin . Zaten Bu Filesi Tanırsınız Aşağıda Referans Verecegim , Büyük Proje İçin Kullanabilceginiz Bir Filesdir . Ve Birşeyi Açığa Getirmek İstiyorum Herkes Şöyle Düşünmesin Bu Manji Herkesin Emegini Warez Ediyor Gibisinden . Hayır Arkadaşlar Ben Masum İnsanları Dolandıran Kul Hakkına Giren Adamlara Sadece Ders Veren Biriyim, Ve Böylelerine Birileri Ders Vermezse Zaten Önlerine Geçemeyiz . Konuya Teşekkür Etmeniz Kafidir...
Petra2 Yönetimi Olarak Serverimizi Kapattık ve @capital1 Bekir CANPOLAT Abime Tehditlere Boyun Eğmediği İçin Sonsuz Teşekkür Ediyorum.
@Gilardinho Neyse sana birşey demicem sasdasdasda seviyorum seni
Aramızdaki Bir Ajan Serverimiz Accountlarını Paylaştı Ve Rika Mt2 Sahibi Tuncer Denen Şahıs Henüz Logo Yapmasını Bilmiyorken Petrayı Kapattım Petrayı Hackledim Felan Diye Sosyal Medyada Atıp Tuttu . Bizde Kendi Aramızda Bu Arkadaşı Anonymous İlan Ettik
Gerçekten Komik Sizde Gülün Diye Söylüyorum , Halbuki Biz Petrayı Kendi İstediğimiz İle Kapattık Ve Sıfır Projeye Başlama Kararı Aldık . Buradada Yine Bir Ders Olsun Bizim Emeğimize Saygısızlık Yapanın Bedelinin Ağır Olacagını Unutmamak Gerektiğini İfade Ediyoruz...
FİLESİ KULLANAN SERVERLER
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# FİLES ÖZELLİKLERİ #
Normalde Filesi Paylaşmıcaktım Ama Sağda Solda Bu Filesin Etc'sini Köyünü Değiştirip Satanları Gördüm . Ve Düşündüm Ki Artık Bu Filesin Paylaşılması Gerekiyor Daha Çok Kişi Dolandırılmadan . Filesi Sizlere Bir Hediye Olarak Kabul Edin . Zaten Bu Filesi Tanırsınız Aşağıda Referans Verecegim , Büyük Proje İçin Kullanabilceginiz Bir Filesdir . Ve Birşeyi Açığa Getirmek İstiyorum Herkes Şöyle Düşünmesin Bu Manji Herkesin Emegini Warez Ediyor Gibisinden . Hayır Arkadaşlar Ben Masum İnsanları Dolandıran Kul Hakkına Giren Adamlara Sadece Ders Veren Biriyim, Ve Böylelerine Birileri Ders Vermezse Zaten Önlerine Geçemeyiz . Konuya Teşekkür Etmeniz Kafidir...
Petra2 Yönetimi Olarak Serverimizi Kapattık ve @capital1 Bekir CANPOLAT Abime Tehditlere Boyun Eğmediği İçin Sonsuz Teşekkür Ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Kardeşimede Çok Teşekkür Ediyor Ve Emekleri İçin Onu Seviyorum@Gilardinho Neyse sana birşey demicem sasdasdasda seviyorum seni
Aramızdaki Bir Ajan Serverimiz Accountlarını Paylaştı Ve Rika Mt2 Sahibi Tuncer Denen Şahıs Henüz Logo Yapmasını Bilmiyorken Petrayı Kapattım Petrayı Hackledim Felan Diye Sosyal Medyada Atıp Tuttu . Bizde Kendi Aramızda Bu Arkadaşı Anonymous İlan Ettik
FİLESİ KULLANAN SERVERLER
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# FİLES ÖZELLİKLERİ #
65.Seviye Başlangıç 250.Seviye Bitiş
Official - Afrodit Sistemi
Official - Çevirimdışı Pazar Sistemi
Karakter ve İtem Kilitleme Sistemi
Official - Kostümler ve Silah Fişleri
Her Bayrağa Özel Kırmızı Ejderha Efsanesi
Rekabet Bol Olacağı Boss Haritası
Beran-Setaou World
Gelişmiş Ticaret Sistemi
Profil ve Bonus Görüntüleme Sistemi
HP-SP Onaylı Düello Sistemi
Envanter'de Official - Hızlı Menü Sistemi
%0 Sorunsuz - Hızlı Kanal Değiştirme
Loncalar İçin Ajan Sistemi
Loncalar İçin Savaş Geçmişi
Lonca Çevrimiçi Liderler Sistemi
Lonca Toplantı Sistemi
Lonca General ve Lider Sistemi
Official - Otomatik Av Sistemi
Official - Uzak NPC Sistemi
Youtuber İçin (E), (K), Özel Kostüm
Düşebilecek Eşyalar Sistemi
Won Sistemi - 1T = 1Won
Günlük Otomatik Eventler
Hergün Otomatik PvP Savaş Sistemi
Güvenli Bilgisayar Sistemi
Işınlanma Tahtası - F5
Efekt Tahtası Sistemi - F6
Konum Defteri - F7
Başlık Tercihi - F8
Yetkilinin oyunculara [Sistem] mesajı yollaması - F9
Ticaret ve Pazar Kayıtları.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<br>
<br>
Manji & Capital – Büyük Ders 2 | Petra2 65-250 Orta - Emek Server Files | 'Armağan Olsun'
Metin2 dünyasında özgün ve dengeli bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanmış olan Emek Server Files, Manji & Capital ekibi tarafından geliştirilen 'Büyük Ders 2' serisinin ikinci aşamasını oluşturmaktadır.
Bu sürüm, özellikle 65 ila 250 seviye aralığında oynayan oyunculara hitap eden, Petra2 temelinde inşa edilmiş orta ölçekli bir sunucu dosyasıdır. Serinin adındaki 'Armağan Olsun' ifadesi, geliştiricilerin topluluk için sunduğu bu çalışmanın bir hediye niteliğinde olduğunu vurgulamaktadır. Bu tür sunucu dosyaları, Metin2 özel sunucu sahipleri için hem teknik altyapı hem de içerik açısından önemli bir referans noktası teşkil eder.
Emek Server Files'in temel felsefesi, oyuncuların hızlı seviye atlama stresinden uzak, strateji ve beceri odaklı bir macera yaşamasını sağlamaktır. 65 seviyesinden başlayarak 250'ye kadar uzanan bu seviye bandı, oyuncuların karakter gelişimini daha kontrollü ve keyifli bir şekilde sürdürmelerine olanak tanır. Özellikle PvP (Player versus Player) ve PvE (Player versus Environment) dengesinin titizlikle kurulduğu bu yapı, sunucu popülasyonunu uzun süre canlı tutmayı hedefler.
Petra2 altyapısı, bilinen stabilitesi ve geniş özelleştirme imkanlarıyla tercih edilmiştir. Bu sayede sunucu yöneticileri, kendi ihtiyaçlarına göre sistem üzerinde değişiklik yapabilir; eşya oranları, düşman zorluk seviyeleri, görev akışları gibi unsurları optimize edebilirler. Ayrıca, Manji & Capital ekibinin sunduğu bu dosya, Türkçe dil desteğiyle birlikte gelmekte ve yerel topluluklar için erişilebilirliğini artırmaktadır.
Öne çıkan özellikler arasında:
- Dengeli tecrübe ve yang oranı
- Özel eşya ve NPC eklentileri
- Geliştirilmiş quest sistemi
- Hata düzeltmeleriyle desteklenmiş istikrarlı çekirdek
- Kolay kurulum rehberi ve teknik dokümantasyon
yer almaktadır. Bu unsurlar, hem yeni başlayan sunucu sahipleri hem de deneyimli geliştiriciler için değerlidir.
Sonuç olarak, 'Büyük Ders 2 | Petra2 65-250 Orta - Emek Server Files', sadece bir sunucu dosyası olmanın ötesinde, Metin2 topluluğuna kaliteli içerik sunma misyonunu benimseyen bir çalışmadır. 'Armağan Olsun' mesajı, geliştiricilerin bu alandaki samimiyetini ve paylaşımcı ruhunu yansıtmaktadır.
Manji & Capital – Grand Lesson 2 | Petra2 65-250 Medium - Emek Server Files | 'As a Gift'
Designed for those seeking an original and balanced gameplay experience in the world of Metin2, Emek Server Files constitutes the second phase of the 'Grand Lesson 2' series developed by the Manji & Capital team.
This version is a medium-scale server file built on the Petra2 foundation, specifically targeting players within the level range of 65 to 250. The phrase 'As a Gift' in the series title emphasizes that this release is intended as a present from the developers to the community. Such server files serve as a crucial reference point for Metin2 private server owners, both in terms of technical infrastructure and content.
The core philosophy of Emek Server Files is to allow players to enjoy a strategic and skill-based adventure, free from the stress of rapid leveling. This level band, spanning from 65 to 250, enables a more controlled and enjoyable character progression. The meticulously balanced PvP (Player versus Player) and PvE (Player versus Environment) elements are designed to keep the server population active for extended periods.
The Petra2 base was chosen for its renowned stability and extensive customization options. This allows server administrators to modify the system according to their needs, optimizing elements such as item drop rates, enemy difficulty, and quest flows. Furthermore, this file from the Manji & Capital team comes with Turkish language support, enhancing its accessibility for local communities.
Key features include:
- Balanced experience and Yang rates
- Custom items and NPCs
- An improved quest system
- A stable core supported by bug fixes
- An easy installation guide and technical documentation
These elements are valuable for both new server owners and experienced developers.
You can find more information about these server files and follow related announcements on
In conclusion, 'Grand Lesson 2 | Petra2 65-250 Medium - Emek Server Files' is more than just a server file; it is a project dedicated to delivering high-quality content to the Metin2 community. The message 'As a Gift' reflects the developers' sincerity and spirit of sharing in this field.