- Mavi Ruh - 5 Karakter Kostümü SET

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 46

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Bu sefer lycan'ı da düşündüm sırf siz üzülmeyin diye yoksa al lycan'ı koy çuvala salla salla vur duvara :D

67299694_646020149250986_5535569802040442880_n.jpg

Mavi Ruh - 5 Karakter Kostümü SET
Metin2Lobby olarak, Metin2 oyununda görsellik ve estetik açıdan en dikkat çeken içeriklerden biri olan özel kostüm setlerine odaklanmaya devam ediyoruz. Bu yazıda, oyuncuların özellikle gözdesi olan Mavi Ruh - 5 Karakter Kostümü SET'i detaylıca inceleyeceğiz. Bu kostüm seti, hem görsel açıdan etkileyici hem de karakterinize farklı bir kimlik kazandırmak açısından oldukça değerlidir.

Mavi Ruh Kostüm Seti Nedir?
Mavi Ruh, Metin2 dünyasında özel efektlerle donatılmış, görsel olarak etkileyici bir kostüm setidir. Özellikle 5 karakter sınıfında kullanılabilmesiyle dikkat çeker. Bu set, oyuncuların karakterlerini daha güçlü ve zarif göstermek için özel olarak tasarlanmıştır. Set, görsel efektlere sahip olup, karakterinizin hareketlerinde bile dinamik bir atmosfer yaratır.

Neden Mavi Ruh Kullanmalısınız?
Metin2 oyununda karakterinizi diğerlerinden ayırmak istiyorsanız Mavi Ruh SET mutlaka denemeye değerdir. Hem görsel hem de teknik açıdan kaliteli yapılmıştır. Bu kostüm seti, Metin2 3D modelleme uzmanları tarafından titizlikle hazırlanmış ve Metin2'in orijinal yapısına uyumlu hale getirilmiştir. Ayrıca, Metin2 texture ve Metin2 UV map işlemleri eksiksiz yapılmıştır, böylece karakterinizde herhangi bir deformasyon veya sorunla karşılaşmazsınız.

Kostümün Özellikleri
- 5 karakter sınıfı için uygundur (Warrior, Ninja, Sura, Shaman, Lycan)
- Özel görsel efektler içerir
- Yüksek çözünürlüklü dokulara sahiptir
- Metin2 GR2 formatında optimize edilmiştir
- Blender ve 3DS Max uyumlu modeller içerir
- Kolay kurulum ve entegrasyon

Teknik Detaylar
Bu kostüm seti, Metin2 model edit süreçleri için idealdir. Oyun içi uyumluluğu tamdır. Granny3D ve GR2 formatında eksiksiz destek sunulmuştur. Metin2 animation ve Metin2 rigging işlemleri de dikkate alınarak hazırlanmıştır. Bu sayede karakterin hareketleri doğal ve akıcı olur. Ayrıca Metin2 texture ve skin dosyaları da yüksek kalitededir, bu da görsel açıdan harika bir deneyim sunar.

Kurulum Talimatları
Kurulum oldukça basittir. Gerekli dosyaları indirdikten sonra, Metin2 eter veya eterpack sistemine entegre ederek kolayca aktif edebilirsiniz. Model yerineştirme (model replace) işlemleri için gerekli kılavuzlar Metin2Lobby'de mevcuttur. Metin2 custom model sistemleri ile uyumlu olup, kolayca entegre edilebilir.

Sonuç
Mavi Ruh - 5 Karakter Kostümü SET, Metin2 oyununda karakterinize özel bir görünüm ve güçlü bir görsellik katmak isteyenler için birebirdir. Hem teknik hem de görsel açıdan kaliteli yapılmıştır. Metin2Lobby üzerinden bu kostüm setine ulaşabilir, kurulumunu yaparak karakterinizi farklı bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

Blue Spirit - 5 Character Costume SET
At Metin2Lobby, we continue to focus on the most eye-catching content in terms of visuals and aesthetics in the game Metin2, such as special costume sets. In this article, we will examine the popular Blue Spirit - 5 Character Costume SET in detail. This costume set is particularly impressive visually and highly valuable for giving your character a unique identity.

What is the Blue Spirit Costume Set?
Blue Spirit is an aesthetically striking costume set in the world of Metin2, equipped with special visual effects. It stands out especially for its compatibility with 5 character classes. Designed to make your character appear stronger and more elegant, the set includes dynamic visual effects that create an immersive atmosphere even during character movements.

Why Should You Use Blue Spirit?
If you want to distinguish your character from others in Metin2, the Blue Spirit SET is definitely worth trying. It is both visually and technically high-quality. This costume set has been meticulously prepared by Metin2 3D modeling experts and adapted to be fully compatible with the original structure of Metin2. Additionally, Metin2 texture and Metin2 UV mapping processes have been completed without any errors, ensuring no deformation or issues occur with your character.

Features of the Costume
- Compatible with 5 character classes (Warrior, Ninja, Sura, Shaman, Lycan)
- Includes special visual effects
- Features high-resolution textures
- Optimized in Metin2 GR2 format
- Compatible with Blender and 3DS Max
- Easy installation and integration

Technical Details
This costume set is ideal for Metin2 model editing processes. It offers full in-game compatibility. Complete support is provided in Granny3D and GR2 formats. Metin2 animation and Metin2 rigging processes are also carefully considered during preparation. As a result, your character's movements remain natural and fluid. Moreover, Metin2 texture and skin files are of high quality, providing an excellent visual experience.

Installation Instructions
Installation is quite simple. After downloading the required files, you can easily activate them by integrating into the Metin2 eter or eterpack system. Guides for model replacement (model replace) are available on Metin2Lobby. The set is compatible with Metin2 custom model systems and integrates effortlessly.

Conclusion
The Blue Spirit - 5 Character Costume SET is perfect for those looking to add a unique appearance and powerful visuals to their character in Metin2. It is crafted with high quality both technically and visually. You can access this costume set via Metin2Lobby, install it, and elevate your character to a different level.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)