MaviRuh'tan 10 Adet Renkli Çöl Kostümü [ HAZIR DOSYA ] 31.08.2018 GÜNCELLENDİ!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 34

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Konu Güncelleme Tarihi : 31.08.2018
Konu Güncelleme Saati : 21:52

5 Karakter'in Her Cinsiyetine Göre Dizayn Edilmiş 10 Renkli Çöl Kostümü Bulunur.

Lycan Hali de Varda Filesimde Olmadığı İçin Video Çekemedim.
Hayırlı Kullanımlar.

Oyundan Görüntüler

Pr0MrO.jpg

r9P9R705d5c3eb711f40c4.jpg

Kullananlara Şimdiden Hayırlı Olsun

KANIT

MaviRuh'tan 10 Adet Renkli Çöl Kostümü [ HAZIR DOSYA ] 31.08.2018 GÜNCELLENDİ!

Metin2 Lobby olarak sitemizde Metin2 3D modelleme, kostüm tasarımları, karakter modifikasyonları ve görsellik konularında içerik sunmaya devam ediyoruz. Bu yazıda, MaviRuh tarafından hazırlanan 10 adet Renkli Çöl Kostümü dosyasından bahsedeceğiz. Bu kostümler, Metin2 oyununda görselliği artırmak ve karakterinize farklı bir hava katmak isteyen oyuncular için idealdir.

Hazır Dosya olarak sunulan bu kostüm paketi, doğrudan projelerinize entegre edilebilir. Özellikle Metin2 3D model ve Metin2 texture çalışmaları yapan geliştiriciler için değerli bir kaynaktır. Paket, 31.08.2018 tarihinde güncellenmiş olup, gr2 ve texture formatlarında eksiksiz bir şekilde mevcuttur.

Paket İçeriği:
- 10 adet farklı renk kombinasyonu içeren çöl kostüm modeli
- Her kostüm için ayrı ayrı texture dosyaları
- Granny3D (.gr2) formatında optimize edilmiş modeller
- Doğrudan Metin2 sistemine uyumlu yapılandırma

Önemli Uyarılar:
Bu kostüm seti, Metin2 sunucularında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Model formatı olarak gr2 kullanıldığı için, doğru import ve export işlemleri yapılmalıdır. Ayrıca UV mapping işlemleri dikkatlice yapılmalı, texture uyumu sağlanmalıdır.

Kullanım Alanları:
Bu kostüm paketi, özellikle Metin2 custom model oluşturan geliştiriciler, Metin2 lobby sunucuları ve görsellik merkezli sunucular için uygundur. 3DS Max veya Blender gibi yazılımlarla yapılan düzenlemelerle kostümlere daha fazla özgünlük kazandırılabilir. Ayrıca animation ve rigging işlemleriyle karakterin hareketlerine uyumlu çalışması sağlanabilir.

Metin2 Lobby olarak, bu tür içeriklerin Metin2 topluluğu için büyük önemi olduğunu düşünüyoruz. Oyun içinde karakterinize farklı bir hava katmak, hem oynanış hem de görsellik açısından büyük fark yaratır. MaviRuh'un bu çalışması da bu anlamda dikkate değer bir katkıdır.

Eğer Metin2 3D modelleme ile ilgileniyorsanız, bu paketinizi mutlaka denemenizi öneririz. Texture kalitesi, model yapısı ve renk çeşitliliği açısından oldukça başarılı bir eserdir. Hazır dosya olduğu için zaman kaybı yaşamadan projelerinize dahil edebilirsiniz.

MaviRuh's 10 Colored Desert Costumes [READY FILE] UPDATED ON 31.08.2018!

On Metin2 Lobby, we continue providing content related to Metin2 3D modeling, costume designs, character modifications, and visual enhancements. In this article, we will talk about a costume package containing 10 Colored Desert Costumes prepared by MaviRuh. These costumes are ideal for players who wish to enhance the visuals in Metin2 and give their characters a different look.

This costume package is provided as a Ready File, which can be directly integrated into your projects. It is especially valuable for developers working on Metin2 3D models and Metin2 textures. The package was updated on August 31, 2018, and includes complete files in both gr2 and texture formats.

Package Contents:
- 10 desert costumes with various color combinations
- Individual texture files for each costume
- Models optimized in Granny3D (.gr2) format
- Configurations compatible with the Metin2 system

Important Notes:
These costumes are designed for use in Metin2 servers. Since the gr2 format is used for models, proper import and export procedures must be followed. Additionally, UV mapping should be done carefully to ensure texture compatibility.

Usage Areas:
This costume package is suitable particularly for developers creating Metin2 custom models, Metin2 lobby servers, and visually focused servers. Customizations made using software such as 3DS Max or Blender can add more uniqueness to the costumes. Furthermore, animation and rigging operations can ensure the costumes move seamlessly with the character's actions.

At Metin2 Lobby, we believe such content holds significant importance for the Metin2 community. Adding a unique touch to your character within the game creates a major difference both in gameplay and visual appeal. MaviRuh's work stands out as a remarkable contribution in this regard.

If you're interested in Metin2 3D modeling, we highly recommend trying out this package. With its high texture quality, excellent model structure, and diverse color options, it is a remarkably successful work. Being a ready file, you can integrate it into your projects without any delay.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)