Maxmi - TR Server Files 2013 v1 ( Satışı durdurulduğu için paylaşıyorum ) -[ TEMİZ ]-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Maxmi arkadaşımızın ücretli filesini paylaşacağım fakat wareze girmemesi için zaten satışı durdurmasını bekliyordum ve sonunda durdu bende bir müşterisiydim en güncel halini size vereceğim...

tanıtımı için

Files Linkleri :

Files :

Files Virüs Total :

Mysql :

Mysql Virüs Total :

Mysql dosyasındaki files update kapatmak için :

Update Sistemi Kapatma Virüs Total :

NOT : Mysql da ki virüs temizlenmiştir !

Yeni Mysql Şifreniz : 1793852

Mini Pack :

FuLL Pack :

Kullanacak arkadaşlara tek ricam lütfen rep'lerinizi esirgemeyiniz...

NOT [2] : Files 08.09.2013'de Maxminin elinden Skype'tan aldığım şekildir güncel değil diyenler konuyu baltalamak yerine kullanmasınlar olsun bitsin...

Güncelleme = 09.09.2013 :

1 - Files'ten Mysql dosyalarını güncellemeyi kapatma eklendi !

=-=-= Her güncelleme geldiğinde buraya eklenecektir... =-=-=
Maxmi - TR Server Files 2013 v1 ( Satışı durdurulduğu için paylaşıyorum ) -[ TEMİZ ]-

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için önemli bir paylaşım olan Maxmi - TR Server Files 2013 v1 versiyonu, orijinal olarak ücretli olarak satılan ancak daha sonra satışına son verilen bir server file setidir. Bu nedenle topluluk içinde ücretsiz şekilde paylaşılması, hem tarihi hem de teknik açıdan değer taşımaktadır.
Bu paylaşımın en büyük özelliği TEMİZ olmasıdır. Yani dosyalar içerisinde herhangi bir kötü amaçlı yazılım, gizli backdoor veya izleyici kod bulunmamaktadır. Ayrıca Maxmi tarafından yapılan özelleştirmeler, Türk Metin2 kültürüne uygun şekilde hazırlanmış olup; Türkçe dil desteği, yerel PvP dengelemeleri, karakter sınıflarına özel yetenek ayarlamaları ve oyun içi ekonomi optimizasyonları içerir.
TR Server Files 2013 v1, özellikle 2013 yılında Türkiye'de yaygın olan Metin2 özel sunucu yapısını yansıtır. Bu dönemde birçok sunucu 1-99, 1-105 veya 1-120 gibi seviye aralıklarıyla hizmet vermekteydi. Maxmi'nin bu sürümü, bu yapıya tam uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir.
Dikkat: Bu dosyalar sadece eğitim ve referans amaçlıdır. Ticari kullanım için yasal sorumluluk kullanıcıya aittir. Orijinal içerik sahibi olan Maxmi'nin izni olmadan yeniden satılması kesinlikle önerilmez.
Eğer bu tarz temiz ve güvenilir server file'lar arıyorsanız, Metin2Lobby.com üzerinden benzer içeriklere ulaşabilir, diğer geliştiricilerle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.
Not: Dosyaların kurulumu ve derlenmesi için Linux tabanlı sistemler (özellikle FreeBSD) önerilir. Gerekli kütüphaneler ve bağımlılıklar hakkında detaylı rehberlere forumumuzdan erişebilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt