Metin2 34K Server Files [YABANCI] / Evren Bey

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
MERHABA ARKADASLAR SIZLERE ELIMDE OLAN BIR FILESI PAYLASMAK ISTIYORUM.
UZATMADAN KONUYA GECELIM.

NOT: TURKCELESTIRMEK ISTEYEN OLURSA BANA ULASSIN.

#KONUYU KOTULEMEZSENIZ SEVINIRIM.

BEN FİLESI ANLATMICAM FAKAT RESIM UZERINDEN BUTUN OZELLIKLER TURKCELESTIREREK ANLATTIM.

P5GN6N.png

FILESTEN VIDEO :

<strong><span style="color:#000000;">

FILESTEN FOTO :

VlBR4V.jpg</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3219256-metin2-34k-server-files-yabanci-evren-bey&amp;#x2F;#post-18022527&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>Evren Bey · 5 Mar 2015 19:47&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
VlBR4V.jpg

INDIRME LİNKLERI &amp; VIRUSTOTAL :

GAME :

VIRUSTOTAL :
ZLnpQA.png

MYSQL :

CLİENT :

VIRUSTOTAL : BOYUTU COK FAZLA OLDUGUNDAN CLIENTİ VIRUSTOTAL YAPAMADIM.

YORUM YAPMANIZ YETERLİDİR.

Metin2 34K Server Files [YABANCI] / Evren Bey

Metin2 dünyasında özellikle yabancı kaynaklı server file'lar, Türkçe konuşan topluluklar arasında da büyük ilgi görmektedir. Bu bağlamda, 34K Server Files, son yıllarda dikkat çeken ve birçok geliştirici tarafından test edilen bir yapıdır. Özellikle Evren Bey adlı geliştiricinin bu dosyalar üzerinde yaptığı özelleştirmeler ve açıklamalar, Metin2Lobby.com platformunda da geniş yankı uyandırmıştır.
34K Server Files, orijinal olarak Çin menşeli ancak uluslararası Metin2 toplulukları tarafından derinlemesine incelenmiş ve optimize edilmiş bir sunucu dosyasıdır. Dosyanın temel avantajlarından biri, yüksek performanslı mimarisi ve düşük donanım gereksinimleridir. Bu sayede hem küçük ölçekli test sunucuları hem de büyük PvP projeleri için uygundur. Ayrıca, içerdiği sistemler arasında NPC Shop, Quest Sistemi, Yeni Silah ve Zırh Setleri gibi güncel içerikler yer alır.
Dikkat: 34K dosyaları genellikle İngilizce veya Çince dil desteğiyle gelir. Türkçe lokalizasyon gerektiren projelerde ek çeviri çalışmaları yapılmalıdır. Ayrıca, bazı güvenlik açıkları içerebileceği için mutlaka test ortamında incelenmelidir.
Evren Bey’in paylaşımlarında vurguladığı gibi, bu dosyalar özellikle Virtual PC (VPC) tabanlı kurulumlar için optimize edilmiştir. Aynı zamanda, .ve uzantılı dosya sistemini destekleyen araçlarla kolayca entegre edilebilir. Bu nedenle, Metin2Lobby.com üzerinden bu tür teknik konularda deneyim sahibi kişilerle bağlantı kurmanız önerilir.
Sonuç olarak, 34K Server Files; istikrarlı, hafif ve özelleştirmeye açık bir yapı sunar. Ancak, lisanssız kullanım ve dağıtım yasal sorunlara yol açabileceğinden, her zaman orijinal kaynaklara saygı gösterilmelidir. Daha fazla bilgi ve indirme bağlantısı için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)