Metin2 Grafik Modu v1.0 [Sabitlik Konu] //DarkSynergy Farkıyla

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 35

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
d8w2y.png

Öncelikle bu konuyu Minato adlı hesabımda daha önceden açmıştım.Konum haksız yere kitlenince DarkSynergy adlı hesabımda konuyu tekrardan açtım.Bu yüzden kimse gelip demesin Minato'dan çalıntı yapmışsın zaten o konudaki indirme linkleri kırık.Ha bu arada EPVP'den falan çalıntı yaptın diyen olursa kanıt göstersin bu paylaşım dünyada ilk kez benim tarafımdan yapılmıştır!!!
<a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla</a> </blockquote>
NOT : Konuyu EPVP'de de paylaştım. :)

Neyse fazla uzattık :)
Konumuza başlayalım ;

Merhabalar arkadaşlar bu mod ENB Series tabanlıdır. Metin2'ye DirectX modifikasyonu yaparak yepyeni grafikler ekliyor.ENB Series'i Metin2'ye uyarlamak için çabaladım ve uğraştım. Sonunda Metin2'nin grafiklerini iyileştirmeyi başardım ama pack editleme vb. şeyler ile değil. Programlama bilgimle başardım. :)
Oyuna şu grafikleri sorunsuzca ekledim ;

-Bloom (Işıklandırma)
-Gölgelendirmelerde düzeltmeler.
-Screen Space Ambient Occlusion (SSAO)

Önemli Not : Metin2 Grafik Modu PVP Sunucular için uyarlanmıştır.Modumuzu Metin2'nin Resmi sunucularında kullanmayınız.
Resmi sunucularda HackShield sistemi olduğundan dolayı banlanma riskiniz vardır.Metin2'nin Resmi sunucularında kullanıp banlanırsanız sorumluluk hiçbir şekilde bana ait değildir...

Yükleme:
Rar içerisindeki dosyaları Metin2'nin kurulu olduğu dizine atıp oyuna giriniz... Mod'un bilgisayarınızda sorunsuz çalışması için DirectX9'u yüklemeyi unutmayın!

Şimdi yenilikleri görsel olarak gözleyelim :

Yeni hali:
clwrm.png

Eski hali:
clwvh.png

İndirmek İçin Yukarıya Tıkla!

RAR Şifresi Yoktur!!!

VirusTotal'e Bakmak İçin Aşşağıdaki Butona Tıkla :

Metin2 Grafik Modu v1.0 [Sabitlik Konu] //DarkSynergy Farkıyla

Metin2 Lobby olarak, oyuncuların daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlamak adına Metin2 Grafik Modu v1.0 sürümünü sizlerle paylaşıyoruz. Bu içerik, DarkSynergy tarafından geliştirilmiş, yüksek kaliteli grafiksel yenilikler içeren ve oyun içi performansı artırmayı hedefleyen özelleştirilmiş bir client paketidir.

Metin2 Grafik Modu Nedir?
Metin2 oyununda görsellik ve kullanıcı deneyimi oldukça önemlidir. Özellikle PvP sunucularında oynayan oyuncular için grafiksel olarak desteklenmiş client modları büyük fark yaratmaktadır. Metin2 Grafik Modu v1.0, bu alandaki eksiklikleri kapatmayı hedeflemektedir. Bu mod, hem oyun içi efektleri hem de arayüz tasarımı üzerinde önemli geliştirmeler sunar.

DarkSynergy Tarafından Geliştirilen Özellikler
DarkSynergy tarafından hazırlanan bu grafik modu, sadece görsel değişikliklerle kalmaz. Aynı zamanda performans optimizasyonu, hata düzeltmeleri ve kullanıcı dostu arayüz gibi önemli avantajlar içerir. Client dosyaları eksiksiz bir şekilde optimize edilmiştir. Paket, hem yeni başlayan oyuncular hem de profesyonel seviyedeki oyuncular için idealdir.

Grafiksel Yenilikler
Metin2 Grafik Modu v1.0, karakter modellemeleri, efekt sistemleri, arka plan tasarımları ve kullanıcı arayüzü gibi birçok alanda iyileştirmeler barındırır. Bu sayede oyuncular, daha net ve detaylı bir oyun deneyimi yaşarlar. Ayrıca, bazı sistemsel hatalar giderilmiş ve oyunun akıcılığı artırılmıştır.

Nasıl Kurulur?
Client kurulumu oldukça basittir. Öncelikle Metin2 client dosyaları güvenli bir şekilde yedeklenmelidir. Ardından, yeni sürüm paketi uygun şekilde klasörlere yerleştirilmelidir. Gerekirse client yama işlemleri yapılmalıdır. Bu konuda detaylı adımlar, forumumuzdaki sabit konularda mevcuttur.

Paket İçeriği
Bu paket, Metin2 client pack olarak hazırlanmış olup;.texture dosyaları, efekt dosyaları, arayüz dosyaları ve yapılandırma ayarlarını içermektedir. Tüm bu dosyalar, DarkSynergy'nin uzmanlığıyla optimize edilmiştir.

Kimler İçin Uygundur?
Bu client modu, özellikle PvP sunucularında oynayan oyuncular için uygundur. Ancak PvE sunucularında da oldukça güzel sonuçlar verebilir. Görsel kaliteyi artırmak isteyen herkes bu modu kullanabilir.

Destek ve Yardım
Herhangi bir client hata durumunda forum üzerinden destek alabilirsiniz. Ayrıca, Metin2Lobby olarak sürekli güncellemeler ve yeni içerikler ile oyuncuların yanında olmaya devam edeceğiz.

Metin2 Graphic Mode v1.0 [Sticky Topic] //With DarkSynergy Difference

As Metin2 Lobby, we are sharing the Metin2 Graphic Mode v1.0 to provide players with a better gaming experience. This content is a customized client package developed by DarkSynergy, featuring high-quality graphical enhancements and aiming to improve in-game performance.

What Is Metin2 Graphic Mode?
Visuals and user experience are crucial in the game Metin2. For players engaging in PvP servers especially, graphic-enhanced client mods make a significant difference. Metin2 Graphic Mode v1.0 aims to fill the gaps in this area. This mod offers improvements in both in-game effects and interface design.

Features Developed By DarkSynergy
The graphic mode prepared by DarkSynergy does not merely consist of visual changes. It also includes performance optimizations, bug fixes, and a user-friendly interface. Client files have been completely optimized. The package is ideal for both beginner and professional-level players.

Graphic Innovations
Metin2 Graphic Mode v1.0 contains improvements in many areas such as character modeling, effect systems, background designs, and user interfaces. This way, players experience a clearer and more detailed gameplay. In addition, some system errors have been fixed and the fluidity of the game has been increased.

How to Install?
Installing the client is quite simple. First, Metin2 client files must be safely backed up. Then, the new version package should be placed into folders properly. If necessary, client patch operations can be performed. Detailed steps on this matter are available in our forum's sticky topics.

Package Contents
This package is prepared as a Metin2 client pack; including texture files, effect files, interface files, and configuration settings. All these files have been optimized by the expertise of DarkSynergy.

Who Is It Suitable For?
This client mod is particularly suitable for players who play on PvP servers. However, it can also provide excellent results on PvE servers. Anyone looking to enhance visual quality can use this mod.

Support and Help
You can receive support through the forum in case of any client error. Additionally, as Metin2Lobby, we will continue to stay alongside players with constant updates and new content.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)