Özellikler Metin2 Mod Multihack v2.0
+Combo: 1,2
+Skilhack: Sınırsız Sikil vurursunuz
+Attack speed
+Movspeed
+Işınlanma:Geri Atar Çalışmaz
+Gece Mode_Gündüz Mode
+Kar Yağdırma
+Yang Drop 1
+Görünmezlik
+Auto pick:Otomatik para toplar
+Auto revive:Otomatik canlanma
+Camera:Kamera haraket etmez
+Lockmob:Çekme Hilesi
+Exs Drop:Otomatik Loncaya exs bağış
+Dönüşüm:Canavara dönüşürsüz (herhangi bi atack falan artırmaz)
+Auto pot:Otomatik pot basar
+Auto Bk:Otomatik kitap okur
+Ghost Mode:Hayalet yürüyüş
Arkadaslar Hilenin kullanımı icin nasıl yapıldıgı hakkında size video Verecem videoları dikkatli izleyiniz
Ben Yine size kısaca anlatayım ilk olarak benim vermis oldugum
Linklerden Hileyi indiriniz daha sonra masa üstüne cıkartmıs
Oldugunu klasörün icinde 1 tane klasör olacaktır siz
Pack Adındaki klasörün icindeki dosyaları alıp metin2 oyunun Kurulu
Oldugu klasörü acıp Klasörünün icindeki Tüm dosyaları alıp pack klasörünün
İcine Atınız Daha Klasörünün icinde Bulunan Dosyalarıda
Metin2 oyunun kurulu oldugu klasörün icine Atınız Ve Metin2 Start dan Oyuna
Giris Yapınız Hepsi bu kadar Ben sizin icin En iyisi videoları vereyim
Not: Videoların hazırlanması bana ait degildir Maskeli adlı kullanıcıya
Aittir onada Emeginden dolayı Tesekurlerimizi sunarız Editleyen:Maskelihileci
video 1:
İlk Önce atıcağınız dosyaların yedeğini alın. Daha sonra bu packi atın. Ben yedek almadım diyorsanız başka hile kullanmadıysanız metin2′yi torrentten güncelleyerek eski haline getirebilirsiniz. Yanlız dikkatli olun başka hile kullandıysanız metin2′yi silip yeniden kurun…
Hileyi açmak için F6, Komut menüsü için F5 tuşuna basarak aktif edebilirsiniz. Bu hilenin en güzel yanı easymetin2′deki gibi otomatik pot basmasıdır
Arkadaslar Videoları izleyemeyenlere Direkt link
download link :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 Multihack v2.0 3D Boyutlu Oyun Hilesi ve Videolu Anlatım
Metin2 oyunu, özellikle PvP odaklı sunucularında oyuncuların rekabetçi deneyim yaşamalarını sağlayan popüler bir MMORPG oyunudur. Ancak bazı oyuncular, oyun içi avantaj elde etmek amacıyla farklı yöntemler aramaktadır. Bu yazıda, Metin2 Multihack v2.0 adlı 3 boyutlu oyun hilesinden bahsedecek ve bu hack'in nasıl kullanılacağına dair videolu anlatım sunacağız. Bu içerik, Metin2Lobby sitesi üzerinden paylaşılıyor.
Metin2 Multihack v2.0 Nedir?
UYARI: Oyun hileleri, oyun sağlayıcısının kullanım koşullarını ihlal edebilir ve hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına neden olabilir. Bu nedenle hile kullanımı tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.
Multihack v2.0, Metin2 oyununda 3D efektlerle çalışan, gelişmiş özelliklere sahip bir hile programıdır. Bu hack sayesinde oyuncular; düşmanları daha kolay görebilir, mesafe ve yön gibi bilgileri görsel olarak analiz edebilir. Ayrıca, oyun içi karakterlerin sağlık durumlarını ve diğer verileri görsel olarak takip etmek de mümkündür.
Hack Özellikleri:
- 3D Wireframe görünümü
- Can ve MP göstergesi
- NPC ve Player tespiti
- Mesafe ölçme
- Otomatik hedefleme
Kurulum ve Kullanım Talimatları
1. Öncelikle Metin2Lobby üzerinden Metin2 Multihack v2.0 sürümünü indirin.
2. Dosyayı güvenli bir şekilde bilgisayarınıza alın.
3. .exe uzantılı dosyayı çalıştırın ve oyun başlatıldığında hack otomatik olarak aktif olacaktır.
Videolu Anlatım
Aşağıda bulunan video sayesinde, Metin2 Multihack v2.0'ın nasıl kurulacağını ve kullanıldığını adım adım izleyebilirsiniz.
Metin2 Client ve Pack Paylaşımı
Metin2Lobby, aynı zamanda Metin2 client, Metin2 pack, PvP client, custom client gibi konularda da geniş bir kaynak sunmaktadır. Sitenin sunduğu paketler, farklı sunuculara özel olacak şekilde düzenlenmiş ve kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir.
Sonuç
Metin2 Multihack v2.0, oyun içi deneyimi farklı bir seviyeye taşımak isteyen oyuncular için ideal bir araçtır. Ancak unutmayın ki hile kullanımı, hem ahlaki hem de yasal olarak risk taşımaktadır. Oyun keyfini azaltabilecek davranışlardan kaçınarak, adil bir oyun ortamı için herkesin kendi becerilerine güvenmesi önemlidir.
Metin2 Multihack v2.0 3D Game Hack and Video Tutorial
Metin2 is a popular MMORPG game that provides players with a competitive experience especially on PvP-oriented servers. However, some players seek different methods to gain in-game advantages. In this article, we will talk about the Metin2 Multihack v2.0, a 3D game hack, and provide a video tutorial on how to use it. This content is shared via Metin2Lobby.
What is Metin2 Multihack v2.0?
WARNING: Game hacks may violate the terms of service of the game provider and can result in permanent ban of your account. Therefore, the use of hacks is entirely at the user's responsibility.
Multihack v2.0 is an advanced cheat program for Metin2 with 3D effects. With this hack, players can more easily spot enemies, analyze distance and direction visually. Additionally, it allows visual tracking of character health and other stats in the game.
Features:
- 3D Wireframe view
- HP and MP indicators
- NPC and Player detection
- Distance measurement
- Auto-targeting
Installation and Usage Instructions
1. First, download Metin2 Multihack v2.0 from Metin2Lobby.
2. Safely save the file to your computer.
3. Run the .exe file and the hack will automatically activate when the game starts.
Video Tutorial
You can watch step-by-step instructions on how to install and use Metin2 Multihack v2.0 through the video below.
Metin2 Client and Pack Sharing
Metin2Lobby also offers extensive resources on Metin2 client, Metin2 pack, PvP client, custom client, and more. The packs provided by the site are tailored for various servers and feature a user-friendly structure.
Conclusion
Metin2 Multihack v2.0 is an ideal tool for players who want to take their in-game experience to another level. However, remember that using hacks carries both ethical and legal risks. Avoid behaviors that might diminish the gaming experience, and encourage fair play by trusting in each player's own skills.