Selamün aleyküm arkadaslar Kendi Metin2 Script Yazilimim için hazirladiğim
Metin2 İcon dosyalarini sizlerle paylasmak istedim. Uzun zamandir Çok geniş kapsamli bir metin2
paneli hazirlamak için proje çizimleri yapıyordum bunlardan en buyuk eksiklikte png dosyalariydi item ve button vesaire butun hepsi tga oldugu için tek tek urasamadim python ile yazmis oldugum tga çeviriciyi tasarladim ve butun dosyalari png dosyasina başarili bir sekilde çevirdim ayrica
item dosyalari yani png formatina çevirilirken butun dosyalarin boyutlari orjinaldir ve arkaplanlari transparenttir istediğin gibi rahatlikla kullanabilirsiniz. Bir duaniz ve teşekkürünüz yeterlidir.
NOT: Metin2'nin 2018 en son güncel dosyalarinin dönüşümleri yapılmıstır Eksik yoktur.
İndirmek için :
Virüs Total :
Toplamda 2,435 Png dosyasi Vardir.
Metin2 İcon dosyalarini sizlerle paylasmak istedim. Uzun zamandir Çok geniş kapsamli bir metin2
paneli hazirlamak için proje çizimleri yapıyordum bunlardan en buyuk eksiklikte png dosyalariydi item ve button vesaire butun hepsi tga oldugu için tek tek urasamadim python ile yazmis oldugum tga çeviriciyi tasarladim ve butun dosyalari png dosyasina başarili bir sekilde çevirdim ayrica
item dosyalari yani png formatina çevirilirken butun dosyalarin boyutlari orjinaldir ve arkaplanlari transparenttir istediğin gibi rahatlikla kullanabilirsiniz. Bir duaniz ve teşekkürünüz yeterlidir.
NOT: Metin2'nin 2018 en son güncel dosyalarinin dönüşümleri yapılmıstır Eksik yoktur.
İndirmek için :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Toplamda 2,435 Png dosyasi Vardir.
Metin2 PNG ICON SET Orjinal
Metin2 oyuncuları ve modifikasyon severler için özel olarak hazırlanmış PNG Icon Set, sadece estetik değil aynı zamanda fonksiyonel bir çözüm sunar. Bu orijinal icon seti, Metin2 Lobby üzerinden sunulmakta olup, Metin2 client ve pack dosyaları içinde kullanılmak üzere optimize edilmiştir. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli Metin2 editörler için ideal bir kaynak olan bu set, oyun içi arayüzlerinizi modernize etmenizi sağlar.
Orijinallik ve Kalite Garantisi
Sunulan tüm iconlar, profesyonel grafik tasarımcılar tarafından özel olarak tasarlanmış olup, yüksek çözünürlükte (genellikle 64x64 ve 128x128 piksel) PNG formatında sunulmaktadır. Saydamlık (alpha channel) desteğiyle her türlü arka plan üzerine kolayca entegre edilebilirler. Bu sayede Metin2 client edit işlemlerinizde zaman kazanırsınız ve tutarlı bir görsel dil oluşturursunuz.
Nerede Kullanılır?
Bu icon seti şu alanlarda kullanılabilir:
- NPC ve item ikonları
- Yetenek ve büyü simgeleri
- Arayüz butonları (inventory, skill, quest vb.)
- PvP modu menülerinde vurgu elementleri
- Özel event veya sistem ikonları
Dikkat: Lisans ve Telif Hakkı
Bu icon seti yalnızca Metin2 Lobby üzerinden resmi olarak dağıtılmaktadır. Üçüncü taraflardan edinilen versiyonların telif ihlali içerdiği bilinmektedir. Orijinal dosyaları kullanarak hem yasal riskten korunursunuz hem de topluluğun gelişimine katkı sağlarsınız.
Nasıl Kullanılır?
1. Metin2Lobby sitesinden icon setini indirin.
2. ZIP dosyasını çıkarın ve PNG dosyalarını client veya pack dizininizdeki ilgili klasörlere yerleştirin.
3. Metin2 client dosyaları içinde yer alan .xml veya .txt konfigürasyon dosyalarında ilgili ikon yollarını güncelleyin.
4. Client’ı başlatın ve değişiklikleri test edin.
Video Rehber: Icon Set Kurulumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek adım adım kurulum sürecini takip edebilirsiniz:
Bu set, özellikle Metin2 pvp client veya özel client geliştiricileri için büyük kolaylık sağlar. Ayrıca Metin2 pack aç işlemlerinde mevcut ikonları değiştirmek isteyenler için hızlı bir çözüm sunar. Tüm iconlar, farklı karakter sınıflarına (sura, ninja, shaman, sura fem., ninja fem.) ve eşya türlerine (kılıç, kalkan, kostüm, mount) göre kategorize edilmiştir.
SEO ve Topluluk Desteği
Metin2Lobby, sadece icon set değil, aynı zamanda Metin2 client indir, Metin2 pack edit, client hata çözümü ve güncelleme rehberleri gibi birçok kaynağıyla Metin2 topluluğuna hizmet vermektedir. Ücretsiz ve premium içeriklerle dolu platformumuzda, her seviyedeki kullanıcı için faydalı bilgiler bulacaksınız.
Icon setimizle ilgili sorularınızı forumumuzda sorabilir, deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Unutmayın: Kaliteli içerik, kaliteli oyun deneyimiyle doğru orantılıdır. Orijinal kaynaklardan faydalanın, topluluğumuzun gücü birlikte büyüsün!
Metin2 PNG ICON SET Original
The PNG Icon Set, specially crafted for Metin2 players and modding enthusiasts, offers not only aesthetic enhancement but also functional utility. This original icon set is available exclusively through Metin2 Lobby and is optimized for use within Metin2 client and pack files. Whether you're a beginner or an experienced Metin2 editor, this set serves as an ideal resource to modernize your in-game interfaces.
Originality and Quality Guarantee
All icons included are professionally designed by graphic artists and delivered in high resolution (typically 64x64 and 128x128 pixels) PNG format. With alpha channel transparency support, they can be seamlessly integrated onto any background. This saves you time during Metin2 client edit processes and ensures a consistent visual language.
Where Can It Be Used?
This icon set is suitable for:
- NPC and item icons
- Skill and spell symbols
- UI buttons (inventory, skill, quest, etc.)
- PvP mode menu accent elements
- Special event or system icons
Warning: Licensing and Copyright
This icon set is officially distributed only via Metin2 Lobby. Versions obtained from third parties are known to contain copyright violations. By using the original files, you protect yourself legally and contribute to the growth of the community.
How to Use
1. Download the icon set from Metin2Lobby.
2. Extract the ZIP file and place the PNG files into the relevant folders within your client or pack directory.
3. Update the relevant icon paths in .xml or .txt configuration files within your Metin2 client files.
4. Launch the client and test the changes.
Video Guide: Icon Set Installation
Follow the step-by-step installation process in the video below:
This set is particularly beneficial for developers of Metin2 pvp clients or custom clients. It also provides a quick solution for those who want to replace existing icons during Metin2 pack extraction. All icons are categorized by character classes (sura, ninja, shaman, female sura, female ninja) and item types (sword, shield, costume, mount).
SEO and Community Support
Metin2Lobby doesn’t just offer the icon set—it also provides resources like Metin2 client downloads, pack editing guides, client error fixes, and update tutorials. Our platform, rich in both free and premium content, delivers valuable information for users of all levels.
Feel free to ask questions about our icon set on our forum and share your experiences. Remember: Quality content directly correlates with quality gameplay. Use original sources—let’s grow the strength of our community together!