Metin2 Rain Server Files[Üzerinde En Ufak Oynama Yapılmamıştır.]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 108

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

Çoğu kişi "Rain Server "i bilir. İlk hamachi serverler bu files ile kurulmuştu zamanında çok kullanmıştık. Arşivimde rastgele gördüm paylaşmak istedim.
Not: Vhd halinde paylaşıyorum geliştiriciler kendi pclerinde rahat bir şekilde düzenleyebileceklerdir.

b8loWY.png

__________________________________________________ _________
Mini Patch:

-Türkçe karakter sorunu çözülmüştür.
-Giriş Ekranı 2008 tarzı
NOT: Virüstotal virüs buluyor fakat herhangi bir zararı yok. Bizzat kendim kullanıyorum. Kullandığım lisanslı Eset Smart Security taramasında virüs bulunmuyor. Güvenmeyen indirmesin.

Not: Türkçe karakter sorunu vardır. Sorunu çözdüğüm zaman güncelleyeceğim.
Not2: Packta depo genişlemesi sorunu var yarın müdahale edeceğim(sorun çözüldü ve pack güncellendi.).
Not3: Nod32 kullanıyorum dosyayıyı virüs totalda taratınca bazı antivirüs yazılımları virüs buluyor. Piyasadaki mcsetlerin hepsinde bu sorun var. Fakat herhangi bir zararı yok. Güvenmeyen indirmesin.
lBdroB.png

__________________________________________________ ___________________________________________

zRmz9B.jpg

Gnvk6r.png

Not: Kurulum ve Yardımcı Programlardan herhangi birini seçip indirebilirsiniz. Tek link değildir.
Not: Giriş packta "mc set" yani giriş exe'si yoktur. Filesin içindeki mc'yi bu packla kullanabilirsiniz uyumludur ve Çincedir.
Not2: Konu ilgi gördükçe linkler daima yenilenecektir.

QXRllV.gif

__________________________________________________ ________

Not: mob_proto ve item_protoyu tek tek elimle editledim orjinaldir. Big5_string eskiden kalma fakat bu files için çevrilmiştir.
__________________________________________________ _______________________

Not: Virüstotal'in istediği azami dosya boyutundan fazla olduğu için kendi antivirüs programımla tarattım.Çoğu kişi "Rain Server Files"i bilir. İlk hamachi serverler bu files ile kurulmuştu zamanında çok kullanmıştık. Arşivimde rastgele gördüm paylaşmak istedim.Not: Vhd halinde paylaşıyorum geliştiriciler kendi pclerinde rahat bir şekilde düzenleyebileceklerdir.

b8loWY.png

Mini Patch:

-Türkçe karakter sorunu çözülmüştür.
-Giriş Ekranı 2008 tarzı
NOT: Virüstotal virüs buluyor fakat herhangi bir zararı yok. Bizzat kendim kullanıyorum. Kullandığım lisanslı Eset Smart Security taramasında virüs bulunmuyor. Güvenmeyen indirmesin.

Not: Türkçe karakter sorunu vardır. Sorunu çözdüğüm zaman güncelleyeceğim.
Not2: Packta depo genişlemesi sorunu var yarın müdahale edeceğim(sorun çözüldü ve pack güncellendi.).
Not3: Nod32 kullanıyorum dosyayıyı virüs totalda taratınca bazı antivirüs yazılımları virüs buluyor. Piyasadaki mcsetlerin hepsinde bu sorun var. Fakat herhangi bir zararı yok. Güvenmeyen indirmesin.
lBdroB.png

__________________________________________________ ___________________________________________

zRmz9B.jpg

Gnvk6r.png

Not: Kurulum ve Yardımcı Programlardan herhangi birini seçip indirebilirsiniz. Tek link değildir.
Not: Giriş packta "mc set" yani giriş exe'si yoktur. Filesin içindeki mc'yi bu packla kullanabilirsiniz uyumludur ve Çincedir.
Not2: Konu ilgi gördükçe linkler daima yenilenecektir.

QXRllV.gif

__________________________________________________ ________

Not: mob_proto ve item_protoyu tek tek elimle editledim orjinaldir. Big5_string eskiden kalma fakat bu files için çevrilmiştir.
__________________________________________________ _______________________

Not: Virüstotal'in istediği azami dosya boyutundan fazla olduğu için kendi antivirüs programımla tarattım.
Metin2 Rain Server Files – Üzerinde En Ufak Oynama Yapılmamıştır

Metin2 dünyasında, özgün ve saf bir deneyim arayan oyuncular için Rain Server Files, yıllardır popülerliğini koruyan önemli dosya setlerinden biridir. Bu makalede, Rain Server Files’ın ne olduğunu, neden bu kadar değerli kabul edildiğini ve özellikle üzerinde en ufak oynama yapılmamış haliyle neden tercih edilmesi gerektiğini detaylıca inceleyeceğiz.
Rain Server Files Nedir?
Rain Server Files, Metin2 oyununun orijinal sunucu dosyalarının temiz ve değiştirilmemiş halini yansıtan bir yapılandırmadır. Özellikle 2010–2014 dönemine ait birçok özel sunucu, bu dosya setini temel alarak geliştirilmiştir. Ancak zaman içinde bazı gruplar bu dosyalara kendi modifikasyonlarını eklemiş; dolayısıyla orijinalliği bozulmuştur. Oysa gerçek anlamda “üzerinde en ufak oynama yapılmamış” Rain Files, tamamen orijinal sistemleri, görevleri, eşya dengelerini ve NPC konumlarını olduğu gibi korur.
Neden Değiştirilmemiş Dosyalar Önemlidir?
Metin2 topluluğunda, özellikle nostaljiye önem veren oyuncular, oyunun ilk yıllarındaki denge ve mekanikleriyle oynamak ister. Modifiye edilmiş dosyalar genellikle item güçlerini, düşman zorluklarını veya para kazanma oranlarını değiştirerek oyun dengesini bozar. Rain Server Files’ın değiştirilmemiş hali ise, oyunculara gerçek bir Metin2 deneyimi sunar. Bu da hem adil rekabet ortamı sağlar hem de oyuncuların strateji ve becerilerini test etmesine olanak tanır.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Rain Server Files kullanıldığında, sunucu sahiplerinin bu dosyaları herhangi bir şekilde değiştirmemesi gerekir. Birçok site “Rain Files” diye tanıtılsa da içeriğinde özel scriptler, item eklentileri veya hızlandırılmış seviye sistemleri barındırabilir. Bu tür dosyalar asla orijinal Rain Files değildir. Gerçek Rain Files, sadece orijinal kaynaklardan alınmış ve hiçbir satır koduna dokunulmamış olmalıdır.
Sonuç
Eğer saf, orijinal ve nostaljik bir Metin2 deneyimi arıyorsanız, üzerinde en ufak oynama yapılmamış Rain Server Files, doğru tercihiniz olacaktır. Bu tür sunucuları araştırırken Metin2Lobby.com üzerinden ilan verilmiş projelere göz atmanızı öneririz. Burada yalnızca kaliteli ve doğrulanmış sunucular yer almaktadır.
Unutmayın: Gerçek Metin2 ruhu, orijinallikte saklıdır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)