Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Ben Kafamda Tasarladığım Bir Yazılımı Sizlerle Paylaşmak İstedim. Arkadaşlar Yazılım Geliştirme Aşamasında. Lütfen Konu Altına Eklenmesi Gereken Fikirlerinizi Yorumlarınızı Yazınız. Hem İlerletelim Hem Pratik Ve Kullanışlı Olsun. Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar.
VİDEO
RESİMLER
VİDEO
RESİMLER
LİNKLER
indirme Linki:
Kod:
http://www.dosyaupload.com/8U6k
Virüs Total :
Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/bd31da6a3fbc1f70fe231cdbee9acaf8cbcd331a8d8fce33e81eb1c9f3dcc03e/analysis/1493832040/
ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ LÜTFEN KONU ALTINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM GELİŞTİRMEK İÇİN FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİDİR BENİM İÇİN KOLAY GELSİN
Metin2 Sistemleri V1 | VB.NET (GELİŞTİRME)
Metin2 Lobby olarak Metin2 private server dünyasında gelişmeleri yakından takip ediyor ve geliştiricilere destek oluyoruz. Bu yazıda, Metin2 sunucuları için geliştirilmiş olan V1 sistemlerinin VB.NET tabanlı sürümüne odaklanacağız. Bu sistemler, C++ ve Python temelli sunucu çekirdeklerinde önemli bir rol oynar. VB.NET geliştirme ortamı sayesinde, hem backend hem de frontend tarafında güçlü yapılar kurulabilir.
VB.NET Nedir ve Neden Kullanılır?
VB.NET, Microsoft tarafından geliştirilen .NET platformuna dayalı nesne yönelimli bir programlama dilidir. Özellikle görsel arayüz geliştirmeye uygun olması sebebiyle, Metin2 geliştiricileri tarafından yönetim panelleri, sunucu yapılandırma araçları ve istemci modifikasyonları için tercih edilir. Metin2 özel sunucularında VB.NET kullanımı, game server ile auth server arasındaki veri akışını kolaylaştırır.
V1 Sistemleri ve Özellikleri
Metin2 özel sunucularında V1 sistemleri, oyunculara sunduğunuz PvP ve RPG özelliklerini genişletmek için idealdir. Bu sistemler genellikle Python ve C++ dillerinde yazılmıştır. Ancak, VB.NET ile geliştirilen yönetim sistemleri sayesinde bu yapıların kontrolü daha kolay hale gelir. Örneğin, PvP sistemlerinin aktif olduğu turnuvaların zamanlaması, ödül dağıtım süreçleri, kullanıcı yetkilendirme süreçleri gibi konular VB.NET tabanlı uygulamalarla yönetilebilir.
VB.NET ile Metin2 Yönetim Paneli Geliştirme
VB.NET kullanarak güçlü bir admin panel veya moderator panel oluşturmak mümkündür. Bu panel üzerinden;
- Oyuncu ban/kick işlemleri
- Sunucu mesajı gönderme
- PvP turnuva zamanlayıcıları
- Hesap yetkilendirme ve roller
- Sunucu durum izleme
VB.NET ile bu tür panelleri tasarlamak oldukça esnek ve kullanıcı dostudur. Ayrıca, Metin2 sunucularının veritabanı (MySQL veya PostgreSQL) ile entegrasyonu da kolayca sağlanabilir.
Geliştirme Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler
VB.NET ile Metin2 sistemleri geliştirirken şu hususlara dikkat etmelisiniz:
- Sunucu protokolüne uygun veri alışverişi
- Güvenlik açıklarını kapatmak için input validasyonları
- Veritabanı bağlantısında SSL kullanımı
- Hataların loglanması ve analiz edilmesi
VB.NET kullanarak Metin2 özel sunucularınız için güçlü ve güvenli yönetim sistemleri inşa edebilirsiniz. Bu sistemler, PvP sistemlerinizin daha verimli çalışmasına katkı sağlar.
Sonuç
Metin2 özel sunucu dünyasında VB.NET kullanımı giderek artmaktadır. V1 sistemleri ile birleştirildiğinde, güçlü bir geliştirme altyapısı elde edilir. Metin2Lobby.com olarak bu tür teknolojileri takip ediyor ve topluluğa aktarıyoruz.
Metin2 Systems V1 | VB.NET (DEVELOPMENT)
Metin2 Lobby, focusing on Metin2 private server developments, closely follows innovations and supports developers. In this article, we will focus on the VB.NET based version of V1 systems developed for Metin2 servers. These systems play a significant role in C++ and Python based server cores. Thanks to the VB.NET development environment, strong structures can be built both on backend and frontend sides.
What is VB.NET and Why Is It Used?
VB.NET is an object-oriented programming language based on the .NET platform developed by Microsoft. Due to its suitability for visual interface development, it is preferred by Metin2 developers for management panels, server configuration tools, and client modifications. Using VB.NET in Metin2 private servers facilitates the data flow between game server and auth server.
V1 Systems and Their Features
V1 systems in Metin2 private servers are ideal for expanding the PvP and RPG features offered to players. These systems are generally written in Python and C++. However, with VB.NET based management systems, controlling these structures becomes easier. For example, scheduling tournaments where PvP systems are active, reward distribution processes, user authorization processes can all be managed through VB.NET-based applications.
Developing Metin2 Management Panel with VB.NET
It is possible to create a powerful admin panel or moderator panel using VB.NET. Through this panel, you can manage:
- Player ban/kick operations
- Sending server messages
- PvP tournament schedulers
- Account authorization and roles
- Server status monitoring
VB.NET makes designing such panels quite flexible and user-friendly. Additionally, integration with Metin2 server databases (MySQL or PostgreSQL) can be easily achieved.
Considerations During Development Process
When developing Metin2 systems with VB.NET, you should pay attention to the following:
- Data exchange compliant with server protocol
- Input validations to close security loopholes
- Use of SSL in database connections
- Logging and analysis of errors
With VB.NET, you can build robust and secure management systems for your Metin2 private servers. When combined with PvP systems, these contribute to more efficient operation.
Conclusion
The use of VB.NET in the world of Metin2 private servers is increasing. Combined with V1 systems, it creates a powerful development infrastructure. At Metin2Lobby.com, we follow these technologies and share them with the community.