Merhaba arkadaşlar bu konu daha önce paylaşıldı farkındayım ancak paylaşılan yanlış bilmiyorsam 1gb birşeydi yani benim gibi interneti kötü olanlar için aşırı fazla bu paylaştığım sadece 306KB Ve Kurulumu gayet basit yıllardır bunu kullanıyorum ve hiçbir oyunda hata almadım hata alanlara çoğu kez yardımcı olmuştur
İsteyen paylaşan arkadaşınınkini kullanır isteyen benim buda bir alternatiftir tabi umarım beğenirsiniz iyi forumlar...
ORJİNAL KONU:
1.Adım: İleri Tuşuna Basıyoruz Şuan Bende Gelmiyor Ancak Sizde Kurulum Yapıcak Ortalama 30DK Gibi Bir Süre Zarfında Oluyor Tabi Bazen 15DK Değişiklik Gösteriyor
ORJİNAL KONU:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
1.Adım: İleri Tuşuna Basıyoruz Şuan Bende Gelmiyor Ancak Sizde Kurulum Yapıcak Ortalama 30DK Gibi Bir Süre Zarfında Oluyor Tabi Bazen 15DK Değişiklik Gösteriyor
2.Adım: Kurulumdan Sonra Önümüze Bu Ekran Gelicek İleri Tuşuna Basıyoruz
3.Adım: Gözat Basıp Hangi Bölüme Kurulucağınızı Seçin Ondan Sonra Gelicek Ekran Kur Diyoruz Kuruyor Oda Ortalama 2-3DK Civarı Sürüyor Kurulum Bu Kadar Basit
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Metin2 TR Temiz Kurulum Pack Sadece 306KB – En Hafif ve Güvenilir Client!
Metin2 oyuncuları için en büyük sorunlardan biri, ağırlıkla dolu, hata içeren veya gereksiz dosyalarla yüklü client paketleridir. Bu tür paketler sadece indirme süresini uzatmakla kalmaz, aynı zamanda oyun sırasında karşılaşılan çökme, gecikme ve grafik hataları gibi ciddi sorunlara da neden olur. İşte tam bu noktada Metin2Lobby olarak sizlere sunuyoruz: Metin2 TR Temiz Kurulum Pack!
Bu özel olarak hazırlanan client paketi, sadece 306KB boyutunda olup, hiçbir gereksiz dosya, reklam modülü veya zararlı yazılım içermez. Sadece oyunun çalışması için gerekli olan temel dosyaları barındırır. Bu sayede hem hızlı indirme imkanı sunar hem de bilgisayarınızda minimum kaynak tüketimi sağlar.
Dikkat: Bu pack sadece temiz kurulum amaçlıdır. Oyunu başlatmak için sunucuya özgü yamalar (patch) veya özel dosyalar gerekebilir. Ancak bu yamalar genellikle sunucu tarafından otomatik olarak indirilir, bu yüzden client'iniz her zaman güncel kalır.
Neden Bu Pack'i Seçmelisiniz?
• Ultra Hafif: 306KB ile diğer tüm client’lardan çok daha hafiftir. Yavaş internet bağlantılarında bile anında indirilir.
• Hızlı Kurulum: Sadece birkaç saniye içinde klasöre çıkarılır ve çalıştırılır. Karmaşık kurulum adımlarına gerek yoktur.
• Güvenli ve Temiz: Hiçbir virüs, trojan veya reklam yazılımı içermez. Güvenlik duvarınız bile tetiklenmeyecektir.
• Uyumlu: Tüm Metin2 TR sunucularıyla uyumludur. Özellikle PvP odaklı sunucular için ideal bir başlangıç noktasıdır.
• Düzenli Güncelleme: Her zaman en son temiz sürümü Metin2Lobby üzerinden bulacaksınız.
Nasıl Kurulur?
1. Metin2Lobby sitesine gidin.
2. 'Metin2 TR Temiz Kurulum Pack' bağlantısını bulun ve indirin.
3. İndirdiğiniz .zip dosyasını istediğiniz bir klasöre çıkarın (örneğin: C:\Metin2).
4. Klasör içindeki 'metin2.exe' dosyasını çalıştırın.
5. Sunucuya bağlanmak için gerekli yamalar otomatik olarak indirilecektir.
Önemli Uyarı: Bu client, orijinal Metin2 istemcisinin temiz bir kopyasıdır. Hiçbir şekilde oyun içi avantaj sağlamaz veya hile içermez. Sadece performans ve hız optimizasyonu sunar.
Eğer siz de ağırlıkla boğuşmak, hata mesajlarıyla uğraşmak veya gereksiz dosyalar yüklü client’lerden bıkmadıysanız, bu 306KB’lık mucize size göre! Hemen indirin, deneyin ve farkı hisedin.
Metin2’nin gerçek keyfini çıkarmak için doğru adrestesiniz: Metin2 Lobby
Metin2 TR Clean Install Pack Only 306KB – The Lightest and Most Reliable Client!
One of the biggest problems for Metin2 players is client packages that are bloated, error-prone, or loaded with unnecessary files. Such packages not only extend download times but also cause serious issues like crashes, lag, and graphical glitches during gameplay. This is exactly where Metin2Lobby comes in: we present to you the Metin2 TR Clean Install Pack!
This specially crafted client package weighs only 306KB and contains no unnecessary files, ad modules, or malicious software. It includes only the essential files required for the game to run. This ensures both fast downloads and minimal resource usage on your computer.
Warning: This pack is intended for clean installation only. You may need server-specific patches or custom files to launch the game. However, these patches are usually downloaded automatically by the server, so your client will always stay up to date.
Why Choose This Pack?
• Ultra-Lightweight: At just 306KB, it’s significantly lighter than all other clients. It downloads instantly even on slow internet connections.
• Fast Installation: Extracts to a folder and runs in just a few seconds. No complex setup steps required.
• Safe and Clean: Contains no viruses, trojans, or adware. Your firewall won’t even trigger.
• Compatible: Works with all Metin2 TR servers. Especially ideal as a starting point for PvP-focused servers.
• Regularly Updated: You’ll always find the latest clean version on Metin2Lobby.
How to Install?
1. Go to Metin2Lobby.
2. Find and download the 'Metin2 TR Clean Install Pack' link.
3. Extract the downloaded .zip file to your desired folder (e.g., C:\Metin2).
4. Run the 'metin2.exe' file inside the folder.
5. Required patches will be downloaded automatically when connecting to a server.
Important Note: This client is a clean copy of the original Metin2 client. It provides no in-game advantages or cheats. It only offers performance and speed optimization.
If you’re tired of dealing with heavy clients, error messages, or bloated packages, this 306KB miracle is for you! Download it now, try it out, and feel the difference.
You’re at the right place to experience the true joy of Metin2: Metin2 Lobby