Biliyorsunuz ki Bu Aralar İnstagram Kullanıcıları Baya Arttı
Bunun Üzerine İnstagram Kullanıcıları İçin Kostüm Yaptım
İsteyen Serverine Ekler Kodlarıyla Beraber Bıraktım Linke
Hayırlı Kullanımlar
Bunun Üzerine İnstagram Kullanıcıları İçin Kostüm Yaptım
İsteyen Serverine Ekler Kodlarıyla Beraber Bıraktım Linke
Hayırlı Kullanımlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Kanıtlar Konuya Eklenir.
metin2lobby - Mavi Ruh İnstagram Kostümleri [Metallik Efektli]
Metin2 dünyasında özelleştirme ve görsel estetik her zaman önemli olmuştur. Özellikle oyuncuların karakterlerini daha özgün ve dikkat çekici kılma arzusu, kostüm ve efekt modellerine olan talebi artırmıştır. Bu doğrultuda metin2lobby olarak sunduğumuz Mavi Ruh İnstagram Kostümleri, Metin2 karakterlerinize metallik bir görünüm ve modern bir hava katacaktır.
Kostümün Özellikleri:
• Gerçekçi metallik efektlerle tasarlanmıştır.
• Instagram tarzı modern estetikle uyumlu.
• Karakterinizin dikkat çekeceği bir görünüme sahip.
• UV mapping ve yüksek çözünürlüklü doku destekler.
3D Modelleme Detayları:
Mavi Ruh kostümü, Metin2 oyununda kullanılabilmesi için özel olarak 3D modelleme tekniklerine göre hazırlanmıştır. 3DS Max ve Blender gibi yazılımlarda düzenlenebilir yapıdadır. GR2 ve Granny3D formatları desteklenmekte olup, Metin2 sistemine kolayca entegre edilebilir. UV haritalama işlemi dikkatlice yapılmış, tekstürler yüksek kalitededir. Rigging ve animation uyumu sayesinde karakterin hareketlerine doğal bir şekilde uyum sağlar.
Neden Mavi Ruh Kostümü?
Oyuncuların Metin2 karakterlerini özelleştirmek istemesinin en büyük nedenlerinden biri, benzersiz bir imza bırakmaktır. Mavi Ruh kostümü, bu amaca en uygun örneklerden biridir. Modern tasarımla birleştirilmiş metallik efektler, karakterinize hem güçlü hem de şık bir hava katar. Aynı zamanda Metin2’de sunulan sınırların ötesine geçerek görsel zenginlik sunar.
Kullanım Alanları:
• PvP ve PvE savaşlarında karakterinizi öne çıkarır.
• Sosyal medya ve Instagram gibi platformlarda paylaşım için idealdir.
• Özel turnuvalar ve etkinliklerde dikkat çeker.
• Görsel modlamalar ve kıyafet değişikliklerinde tercih edilir.
Model Formatı ve Uyumluluk:
Metin2 özelinde geliştirilen bu kostüm modeli, GR2 ve Granny3D formatlarında gelmektedir. Mesh, bone ve texture uyumları test edilmiştir. Import ve export işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Metin2 development sürecinde kolay entegrasyon sunar. EterPack ve Martysama gibi sistemlerle de uyumlu çalışabilir.
Sonuç:
metin2lobby olarak sunduğumuz Mavi Ruh İnstagram Kostümleri, Metin2 karakterlerinize modern ve etkileyici bir görünüm kazandırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Hem görsel açıdan etkileyici hem de teknik olarak optimize edilmiş bu kostüm, karakterinize özel bir hava katacaktır. Metin2 3D modelleme dünyasında farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Mavi Ruh kostümü tam size göre!
metin2lobby - Blue Soul Instagram Costumes [Metallic Effect]
Customization and visual aesthetics have always been important in the world of Metin2. Especially the desire of players to make their characters more unique and eye-catching has increased the demand for costume and effect models. In this direction, metin2lobby's Blue Soul Instagram Costumes will add a metallic look and modern atmosphere to your Metin2 characters.
Features of the Costume:
• Designed with realistic metallic effects.
• Compatible with modern aesthetic styles like Instagram.
• Features a look that will make your character stand out.
• Supports UV mapping and high-resolution textures.
3D Modeling Details:
The Blue Soul costume has been specially prepared according to 3D modeling techniques for use in Metin2. It can be edited in software such as 3DS Max and Blender. It supports GR2 and Granny3D formats and can be easily integrated into the Metin2 system. The UV mapping process has been carefully done, and textures are of high quality. Thanks to its rigging and animation compatibility, it naturally adapts to character movements.
Why Choose the Blue Soul Costume?
One of the biggest reasons players want to customize their Metin2 characters is to leave a unique signature. The Blue Soul costume is one of the best examples that fulfill this purpose. Combined with modern designs and metallic effects, it adds both a strong and stylish appearance to your character. It also provides visual richness beyond the limits offered by Metin2.
Usage Areas:
• Makes your character stand out in PvP and PvE battles.
• Ideal for sharing on social media platforms like Instagram.
• Attracts attention in special tournaments and events.
• Preferred for visual modding and outfit changes.
Model Format and Compatibility:
This costume model developed specifically for Metin2 comes in GR2 and Granny3D formats. Mesh, bone, and texture compatibilities have been tested. Import and export operations can be performed easily. It offers easy integration during Metin2 development processes and is compatible with systems such as EterPack and Martysama.
Conclusion:
The Blue Soul Instagram Costumes presented by metin2lobby have been specially designed to give your Metin2 characters a modern and impressive appearance. This costume, both visually appealing and technically optimized, will add a unique flair to your character. If you want to experience a different adventure in the world of Metin2 3D modeling, the Blue Soul costume is just right for you!