Video :
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
" loading="eager"></iframe>
Game :
Mysql :
Unpacker :
Client :
Srcler :
Game SRC Güncellemesi 06.12.2016 17:00:
Offline shop satılmayanlara tıklayınca safr gözükmesi düzeltildi ve 250 levele kadar exp tablosu eklendi, Bazı buglar fixlendi.
Gameyi /usr/home Dizinine atıp
,
, Mysql'da /var/dbye atıp
,
Configlerdeki BIND_IP'leri editleyip oyuna giriş yapabilirsiniz.
Navicat:
ID: TWIX_Work
Password: !@#$$#@!TWIX_WORK$#@!
Test Account:
ID: twixbro
Password: admin
Oyuna bakmak isteyen bu İD ile clienti indirip direk oyuna girebilirler.
Sunucuya kuranlar Root içerisindeki Twix_work.py'yi editlesinler
İyi Forumlar
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
) 50% 50% / cover" src="Game :
Giriş yap veya üye ol.
Mysql :
Giriş yap veya üye ol.
Unpacker :
Giriş yap veya üye ol.
Client :
Giriş yap veya üye ol.
Srcler :
Giriş yap veya üye ol.
Game SRC Güncellemesi 06.12.2016 17:00:
Giriş yap veya üye ol.
Offline shop satılmayanlara tıklayınca safr gözükmesi düzeltildi ve 250 levele kadar exp tablosu eklendi, Bazı buglar fixlendi.
Gameyi /usr/home Dizinine atıp
Kod:
cd /usr/home && tar -zxvf game.twix
, Mysql'da /var/dbye atıp
Kod:
cd /var/db && tar -zxvf mysql.twix yazarsanız
Configlerdeki BIND_IP'leri editleyip oyuna giriş yapabilirsiniz.
Navicat:
ID: TWIX_Work
Password: !@#$$#@!TWIX_WORK$#@!
Test Account:
ID: twixbro
Password: admin
Oyuna bakmak isteyen bu İD ile clienti indirip direk oyuna girebilirler.
Sunucuya kuranlar Root içerisindeki Twix_work.py'yi editlesinler
İyi Forumlar
Metin2Nirvana SF – Offline Shop, Silah Kostüm ve Official Pet ile 1-99 Deneyimi
Metin2 evreninde yer alan yüzlerce özel sunucudan biri olan Metin2Nirvana SF, oyunculara eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Özellikle 1-99 seviye aralığı ile başlayan bu yolculuk, hem yeni başlayanlar hem de nostalji arayan eski oyuncular için dikkat çekici özellikler barındırıyor. Bu makalede, Metin2Nirvana SF'nin en öne çıkan unsurlarından olan Offline Shop, Silah Kostüm ve Official Pet sistemlerini detaylıca inceleyeceğiz.
Offline Shop Nedir ve Neden Önemlidir?
Offline Shop özelliği, oyuncuların karakterleri çevrimdışıyken bile eşya satışına devam etmesini sağlar. Bu sayede, oyuncular uzun süre oyunda olmasa bile gelir elde edebilir. Metin2Nirvana SF'de bu sistem, kullanıcı dostu arayüzle birlikte gelir ve eşya fiyatlarını manuel olarak ayarlama imkanı sunar. Ayrıca, satıştan elde edilen yang miktarı gerçek zamanlı olarak hesaba yansıtılır.
Silah Kostüm Sistemi: Stil mi, Güç mü?
Metin2Nirvana SF, görsel kimliğinizi özelleştirmenize olanak tanıyan Silah Kostüm özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Bu sistem sayesinde silahınızın görünümünü değiştirebilir, ancak asıl istatistikleriniz korunur. Böylece hem güçlü kalırsınız hem de tarzınızı yansıtırsınız. Silah kostümleri genellikle oyun içi etkinliklerde veya özel kutulardan elde edilebilir.
Official Pet: Sadık Bir Yoldaş
Resmi Metin2 pet sistemine sadık kalarak geliştirilen Official Pet özelliği, sadece estetik değil aynı zamanda pratik avantajlar da sunar. Pet’ler, envanter taşıma kapasitesini artırabilir, belirli görevler sırasında bonuslar sağlayabilir ve karakterinizle birlikte büyüyebilir. Metin2Nirvana SF’de pet evcilleştirme ve geliştirme mekanikleri orijinal sisteme oldukça sadık kalınarak uyarlanmıştır.
Uyarı: Sunucu içerikleri zamanla değişebilir. Güncel bilgiler ve tanıtım detayları için her zaman Metin2Lobby.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.
Metin2Nirvana SF, 1-99 seviye sürecinde oyunculara hem eğlence hem de kolaylık sunan dengeli bir yapıyla dikkat çekiyor. Offline Shop ile pasif gelir, Silah Kostüm ile kişiselleştirme ve Official Pet ile sadık bir yoldaş; bu üçlü, oyuncuların oyun içi deneyimini önemli ölçüde zenginleştiriyor.