METİNE KONMUŞ HASAR SINIRINI GERÇEKTEN AŞTIM ! AŞIRI İLGİNÇ | Metin2 M2-Board #7

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 78

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder

METİNE KONMUŞ HASAR SINIRINI GERÇEKTEN AŞTIM ! AŞIRI İLGİNÇ | Metin2 M2-Board #7

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

hasar-siniri-asimi-gorsel.jpg

Merhaba sevgili Metin2 severler!

Bugün sizlerle gerçekten sıra dışı bir deneyimi paylaşacağım: Metin2'de metne konmuş hasar sınırını gerçekten aştım! Bu olay sadece benim için değil, tüm oyun camiası için oldukça ilgi çekici ve tartışmalı bir başarı oldu. Detaylara girmeden önce, bu tür deneylerin ve testlerin nerede yapıldığına değinmek istiyorum: Metin2Lobby.com — Türkiye'nin en güvenilir ve kaliteli Metin2 platformlarından biri olan bu site, sadece sunucu listesinden ibaret değil. Aynı zamanda oyun içi verileri, hasar hesaplamalarını, sistem testlerini ve topluluk desteğini de sunuyor.

Hasar sınırı nedir?

Metin2'de her karakterin belirli bir hasar çıkarma kapasitesi vardır. Bu kapasite, ekipman, yetenek ağacı, efektler ve bonuslarla artırılabilir. Ancak oyun motoru tarafından belirlenen bir teorik üst sınır bulunmaktadır. Çoğu oyuncu bu sınıra ulaşmak için ayak uydururken, benim bu seferki testimde bu sınırı aşarak çok daha yüksek rakamlara ulaşmayı başardım.

hasar-testi-oyun-ici.gif

Testlerimi Metin2Lobby.com'de barındırılan özel bir test sunucusunda gerçekleştirdim. Bu sunucu, oyunun orijinal mekaniklerini koruyarak aynı zamanda hassas ölçüm araçlarıyla donatılmıştır. Böylece elde edilen veriler tamamen güvenilir ve tekrarlanabilir niteliktedir.

Sonuç ne oldu?

Normalde 250.000 – 300.000 aralığında seyreden maksimum hasar değerim, bu testte 417.892 hasara ulaştı! Bu rakam sadece tek bir vuruşta elde edildi ve oyunun kendi log sisteminde 'CRITICAL OVERFLOW' uyarısı verdi. Yani oyun bile bu değeri beklemiyordu!

Dikkat! Bu tür deneyler oyunun dengeye etkisi olmadan yapılmıştır. Hiçbir hile veya kural dışı yöntem kullanılmadı. Sadece doğru ekipman kombinasyonu, zamanlama ve Metin2Lobby.com'de paylaşılan stratejik rehberlere uygun hareket edilmesiyle mümkün oldu.

Bu başarı, sadece benim değil, tüm Metin2 topluluğunun ilgisini çekti. Özellikle M2-Board #7 forumunda yaşanan tartışmalar, bu tür极限 (sınır) testlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Eğer siz de bu tür testlere katılmak veya kendi stratejilerinizi paylaşmak istiyorsanız, M2-Board #7 forum sayfasına göz atmanızı öneririm.

Nasıl yapıldı?

Kısaca söylemek gerekirse: Tamamen optimize edilmiş bir Ninja karakteriyle, belirli bir zaman diliminde (efektlerin maksimum aktif olduğu an), özel bir harita noktasında ve doğru düşman türüne karşı vuruş yapıldı. Tüm bu faktörlerin senkronize edilmesi gerekiyor. Bu noktada hasar optimizasyonu rehberimiz oldukça faydalı olacaktır.

Teknik açıdan bakıldığında, bu deney oyunun iç hesaplama mekanizmalarının sınırlarını zorladı. Ve başardık!

Eğer bu tür içerikleri takip etmek, yeni testleri önce sizinle paylaşmak istiyorsanız, Metin2Lobby.com sitesini ziyaret edip forumlarımıza katılmanızı öneririm. Burası sadece bir oyun sitesi değil; Metin2 severler için bir bilgi merkezi, bir topluluk ve bir gelişim platformudur.

Unutmayın: Sınırlar sadece kırılmak için vardır. Ve biz de kırdık!

Metin2Lobby.com — Sınırları Zorlayan Tek Adres!

I ACTUALLY BROKE THE DAMAGE LIMIT IN METIN2! EXTREMELY INTERESTING | Metin2 M2-Board #7

hasar-siniri-asimi-gorsel.jpg

Hello dear Metin2 players!

Today, I’ll share with you an truly extraordinary experience: I actually broke the damage limit in Metin2! This event was not only a remarkable achievement for me but also highly intriguing and controversial for the entire gaming community. Before diving into the details, I’d like to mention where such experiments and tests are conducted: Metin2Lobby.com — one of Turkey’s most reliable and high-quality Metin2 platforms. This site is not just a server list; it also provides in-game data, damage calculations, system tests, and community support.

What is the damage limit?

In Metin2, each character has a certain damage output capacity. This capacity can be increased through equipment, skill trees, effects, and bonuses. However, there is a theoretical upper limit set by the game engine. Most players struggle to reach this limit, but in my latest test, I managed to exceed it and achieve much higher numbers.

hasar-testi-oyun-ici.gif

I conducted my tests on a special testing server hosted by Metin2Lobby.com. This server preserves the original game mechanics while being equipped with precise measurement tools, ensuring that all collected data is completely reliable and reproducible.

What was the result?

My maximum damage, which normally ranges between 250,000 and 300,000, reached 417,892 damage in this test! This value was achieved in a single hit, and the game’s own log system displayed a 'CRITICAL OVERFLOW' warning. Even the game didn’t expect such a value!

Attention! These experiments were conducted without affecting game balance. No cheats or rule-breaking methods were used. It was made possible only through the correct combination of equipment, timing, and adherence to strategic guides shared on Metin2Lobby.com.

This achievement caught the attention of the entire Metin2 community. Especially the discussions on M2-Board #7 highlighted how important such极限 (limit) tests are. If you’d like to participate in similar tests or share your own strategies, I recommend checking out the M2-Board #7 forum page.

How was it done?

In short: Using a fully optimized Ninja character, attacking at a precise moment (when all effects were maximally active), at a specific map location, and against the correct enemy type. Synchronizing all these factors is essential. At this point, our damage optimization guide will be very helpful.

From a technical perspective, this experiment pushed the boundaries of the game’s internal calculation mechanisms. And we succeeded!

If you want to follow such content and be the first to know about new tests, I recommend visiting Metin2Lobby.com and joining our forums. This is not just a gaming site; it’s an information hub, a community, and a development platform for Metin2 enthusiasts.

Remember: Limits exist only to be broken. And we broke it!

Metin2Lobby.com — The Only Address That Challenges Limits!

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)