Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
isimli şahısın satış konusundaki
Giriş yap veya üye ol.
'ın tezeklenmemiş halidir. Tamam hadi orijinal hali diyelim şuna. Dosyaların sahibi benim benden aldıktan sonra başkalarına sistem eklettirip aris2 serverfiles şeklinde satış yapıyor. Harika sorun yok. Özgürce herkes ticaretini gerçekleştirebilir.
ÖNEMLİ NOT: Zamanında kişiye özel yaptığım hiçbir geliştirmeyi içerisinde paylaşmadım. Bu saf orijinal halidir.
Tabii benim olan dosyaları da ben özgürce paylaşabilirim
Kurulumda sorun yaşarsanız yazın konu altına, zamanım oldukça tek tek cevaplarım ben olmazsam başkası cevaplar mutlaka.
Bu dosyalar, hemera2 global (bileceğiniz şekliyle eren2/eren3'ün ilk altyapısı) üzerine inşa edilmiştir.
NOT: Orijinalde bu yapılarda oyunda hiçbir ses yoktur(MilesLib ile ilgili tüm fonksiyonları deaktif etmişler veya silmişlerdi).
Fakat bu dosyalara tüm sesleri sıfırdan eklemiştim.
NOT: Bilinen bir açık veya bug yok. 98-99 veya 104-105 düello sunucusu olarak kullanabilirsiniz. +3k silah kostüm, zırh kostüm, efekt vb bolca görsel var. En aşağıya Locale_inc.h ve CommonDefines.h bıraktım. İnceleyebilirsiniz.
Kanıt:
Giriş yap veya üye ol.
Mini Not: Bu dosyaların 1. ve 2.sezon metius2 dosyalarıyla alakası yoktur. Youtube üzerindeki 1.sezon ve 2.sezondan olan metius2 videolarıyla karışmasın.
Orada skill renklendirme eşya renklendirme premium gibi eklentiler var ve o dosyaları henüz kimseyle paylaşmadım/satışını yapmadım.
Sürüm: vs2019, gcc49, mysql56
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum mysql56 içeren bir freebsd içerisine kurulacaktır
Kod:
root/serverInfo.py içerisindeki IP'yi değiştirdikten sonra FR_Nova/create_all.bat çalıştırın (Tüm pack dosyalarını oluşturacak, uzun bir süre bekletecek) metin2_server_vslik.tar.gz -> /usr metin2_mysql_vslik.tar.gz -> /var/db klasörüne atıldıktan sonra aşağıdaki komutları çalıştırın. cd /usr && tar zxvf metin2_server_vslik.tar.gz cd /var/db && service mysql-server stop rm -rf mysql tar zxvf metin2_mysql_vslik.tar.gz service mysql-server restart reboot Tekrar açıldıktan sonra CONFIG dosyalarından IP'leri ayarladıktan sonra cd /usr/game && sh start.sh 1
Metius2 Vslik Altyapı Serverfiles FULL [Sahibinden]
Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için sürekli gelişen bu alanda dikkat çeken isimlerden biri olan Metius2'nin hazırladığı Vslik Altyapı Serverfiles FULL sürümü, topluluk içinde büyük ilgi görüyor. Bu içerikte, hem teknik detaylara hem de kullanıcılara sunduğu avantajlara değineceğiz. Ayrıca, neden bu altyapının sahibinden alınmasının daha güvenli ve verimli olduğunu açıklayacağız.
Metius2 Kimdir?
Metius2, Metin2 özel sunucu sahnesinde uzun yıllardır aktif olan ve kaliteli altyapılarla tanınan bir geliştiricidir. Özellikle Türkçe konuşulan bölgelerde yaygın olarak kullanılan Metin2Lobby.com üzerinden birçok kullanıcı tarafından önerilen bu isim, her sürümünde stabiliteyi ve yenilikleri bir araya getirmeyi başarıyor.
Dikkat: İnternet üzerinde paylaşılan cracked (kırık) serverfile'lar genellikle kötü amaçlı yazılımlar, backdoor'lar veya performans düşürücü kodlar içerebilir. Bu nedenle orijinal geliştiriciden doğrudan altyapı satın almak hem güvenlik hem de destek açısından çok daha mantıklıdır.
Vslik Altyapı Serverfiles FULL Özellikleri
Bu altyapı, 1-99, 1-105 ve 1-120 gibi farklı seviye aralıklarına uygun şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca PvP odaklı sunucular için özel denge ayarları içerir. İşte en dikkat çeken bazı özellikler:
- Tamamen temiz ve özgün kaynak kodlar
- Güncel MySQL ve MariaDB desteği
- Anti-cheat sistemi entegrasyonu
- Otomatik yedekleme modülü
- Kolay kurulum rehberi ve video anlatımlar
- Discord üzerinden teknik destek imkanı
Neden Sahibinden Almalısınız?
Sunucu dosyalarını sahibinden almak, sadece etik bir tercih değil aynı zamanda teknik açıdan da en doğru karardır. Geliştiriciyle doğrudan iletişim kurarak yaşadığınız sorunlara hızlı çözümler bulabilir, gelecekte çıkacak güncellemelerden haberdar olabilir ve hatta kendi ihtiyaçlarınıza göre özel modifikasyonlar talep edebilirsiniz.
Unutmayın: Crack içerikler sadece kısa vadeli kazanç sağlar; uzun vadede sunucunuzun güvenliği, performansı ve itibarı tehlikeye girer.
Metin2Lobby.com Üzerinden Nasıl Erişilir?
Metin2Lobby.com'da yayınlanan ilanlar sayesinde, Metius2'nin resmi duyurularına ve satış bağlantılarına kolayca ulaşabilirsiniz. Forumda yer alan kullanıcı yorumları ve test sonuçları da karar vermenizde size rehberlik edecektir.
Sonuç
Eğer kaliteli, güvenli ve desteklenen bir Metin2 özel sunucusu kurmayı planlıyorsanız, Metius2 Vslik Altyapı Serverfiles FULL kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken seçeneklerden biridir. Hem başlangıç seviyesindeki geliştiriciler hem de deneyimli ekipler için ideal olan bu altyapı, sahibinden alınarak maksimum fayda sağlanabilir.
Metius2 Vslik Infrastructure Serverfiles FULL [From Owner]
Among the ever-evolving landscape of Metin2 private servers, one standout name attracting significant community attention is Metius2's recently released Vslik Infrastructure Serverfiles FULL version. In this article, we will delve into both its technical specifications and the advantages it offers users, while also explaining why purchasing directly from the original developer is safer and more efficient.
Who Is Metius2?
Metius2 is a long-standing developer in the Metin2 private server scene, renowned for delivering high-quality infrastructure. Frequently recommended by users on platforms like Metin2Lobby.com, Metius2 consistently merges stability with innovation in every release.
Warning: Cracked (pirated) serverfiles circulating online often contain malware, backdoors, or performance-degrading code. Therefore, acquiring infrastructure directly from the original developer is far more secure and practical, both in terms of safety and ongoing support.
Key Features of Vslik Infrastructure Serverfiles FULL
This infrastructure is optimized for various level ranges including 1-99, 1-105, and 1-120. It also includes specialized balance adjustments tailored for PvP-focused servers. Here are some standout features:
- Completely clean and original source code
- Full support for modern MySQL and MariaDB
- Integrated anti-cheat system
- Automated backup module
- Easy installation guide with video tutorials
- Technical support available via Discord
Why Buy Directly From the Owner?
Purchasing server files directly from the developer isn't just an ethical choice—it's technically the smartest decision. Direct communication allows you to quickly resolve issues, stay informed about future updates, and even request custom modifications tailored to your specific needs.
Remember: Cracked content may offer short-term gains, but in the long run, it jeopardizes your server's security, performance, and reputation.
How to Access via Metin2Lobby.com?
Through official listings on Metin2Lobby.com, you can easily find Metius2's official announcements and purchase links. User reviews and test results posted on the forum also serve as valuable guidance when making your decision.
Conclusion
If you're planning to launch a high-quality, secure, and well-supported Metin2 private server, the Metius2 Vslik Infrastructure Serverfiles FULL package is undoubtedly a top contender. Ideal for both beginner developers and experienced teams alike, this infrastructure delivers maximum value when acquired directly from its creator.