Umarım beğenirsiniz iyi forumlar dilerim.
Her karakter için mevcut.
Dökümasyon içeriğinde gerekli olan tüm materyaller verilmiştir. pc ve pc2 ana klasörlere olmak üzere orjinal kostüm üzerinden düzenlenmiş olup isterseniz orjinal kaplamalar ile değişiklik sağlayıp kullanabilirsiniz. İsterseniz de ilave ek bir kostüm olarak oyununuza entegre edebilirsiniz. Ek ilave durumu gözeterek icon renkleri de görselde görünen oyun içi biçimine de uygundur. Güle güle kullanınız.
Her karakter için mevcut.
Dökümasyon içeriğinde gerekli olan tüm materyaller verilmiştir. pc ve pc2 ana klasörlere olmak üzere orjinal kostüm üzerinden düzenlenmiş olup isterseniz orjinal kaplamalar ile değişiklik sağlayıp kullanabilirsiniz. İsterseniz de ilave ek bir kostüm olarak oyununuza entegre edebilirsiniz. Ek ilave durumu gözeterek icon renkleri de görselde görünen oyun içi biçimine de uygundur. Güle güle kullanınız.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Mosso16 - Sancaktar Kostümü Nedir?
Metin2 oyununda özelleştirme ve görsel zenginlik arayışında olan oyuncular için Mosso16, özel kostüm modelleriyle dikkat çeken popüler bir geliştirici olarak öne çıkar. Bu içerikte özellikle Sancaktar Kostümü adlı model üzerinde duracağız. Bu kostüm, Metin2 içinde hem estetik açıdan hem de tematik anlamda güçlü bir yapıya sahiptir. Oyuncuların karakterlerini özelleştirmek istemesi doğrultusunda Mosso16 tarafından hazırlanan bu kostüm, Metin2 3D modelleme uzmanlığıyla ortaya konmuştur.
Sancaktar Kostümü Özellikleri
Sancaktar Kostümü, Metin2'de karakterlerin görünümünü yeniden şekillendiren özel bir Metin2 costume modelidir. Mosso16 tarafından Blender ve 3DS Max gibi yazılımlarla hazırlanmış bu model, Metin2 GR2 formatında paketlenerek sunulur. Bu sayede kullanıcılar kolayca kendi oyun dosyalarına entegre edebilirler. Kostümün tasarımı, Japon savaşçı kültürüne atıfta bulunarak hem geleneksel hem de epik bir havaya sahiptir. Özellikle Sancaktar (bayrak taşıyıcı) figürüne odaklanan bu kostüm, karakterlerin görsel açıdan dikkat çekmesini sağlar.
Model Formatı ve Uyumlu Yazılımlar
Mosso16, Sancaktar Kostümü'nü hazırlarken Metin2 Granny yapısını göz önünde bulundurmuştur. Bu sayede model, Granny3D sistemine uyumlu çalışır. Aynı zamanda Metin2 texture ve UV mapping işlemleri de detaylı bir şekilde yapılmıştır. Kullanıcılar bu kostümü Metin2Lobby üzerinden indirebilir ve kendi sunucularında kullanabilirler. Metin2 model import işlemleri için gerekli olan araçlarla birlikte model, kolayca oyun içine entegre edilebilir.
Neden Sancaktar Kostümü?
Oyuncuların karakterlerini özelleştirmesi, Metin2 deneyimini daha keyifli ve kişiselleştirilmiş hale getirir. Sancaktar Kostümü gibi özel modeller, hem PvP hem de PvE alanlarında karakterinize farklı bir hava katar. Ayrıca Metin2 custom model kullanmak, sunucu sahiplerinin oyun içi grafiksel zenginliği artırmalarına olanak tanır. Mosso16, bu alandaki uzmanlığıyla kaliteli ve profesyonel görünümlü modeller sunmaktadır.
Sonuç
Metin2 dünyasında özgün ve estetik açıdan güçlü modeller arayışında olanlar için Mosso16'ın geliştirdiği Sancaktar Kostümü harika bir tercih olacaktır. Hem teknik hem de sanatsal açıdan dikkat çeken bu model, Metin2 3D model dünyasında örnek teşkil eder. Metin2Lobby üzerinden erişebileceğiniz bu kostüm, karakterinize benzersiz bir hava katacaktır.
What is Mosso16 - Sancaktar Costume?
Mosso16 stands out among popular developers offering custom costume models for players seeking customization and visual richness in Metin2. In this content, we will focus specifically on the model called Sancaktar Costume. This costume features both aesthetic and thematic strength within Metin2. Developed by Mosso16 for players wanting to customize their characters, this costume was crafted with expertise in Metin2 3D modeling.
Features of the Sancaktar Costume
The Sancaktar Costume is a special Metin2 costume model that transforms the appearance of characters in Metin2. Prepared by Mosso16 using software like Blender and 3DS Max, this model is packaged in Metin2 GR2 format. As such, users can easily integrate it into their game files. The design of the costume draws from Japanese warrior culture, providing both traditional and epic vibes. Focusing particularly on the Sancaktar (flag-bearer) figure, this costume makes characters visually striking.
Model Format and Compatible Software
While preparing the Sancaktar Costume, Mosso16 considered the Metin2 Granny structure. Thus, the model works compatibly with the Granny3D system. Additionally, detailed Metin2 texture and UV mapping processes have been carried out. Users can download this costume from Metin2Lobby and use it on their own servers. With tools required for Metin2 model import, the model can be easily integrated into the game.
Why Choose the Sancaktar Costume?
Customizing your character enhances the Metin2 experience, making it more enjoyable and personalized. Special models like the Sancaktar Costume add a distinct vibe to your character in both PvP and PvE areas. Moreover, using Metin2 custom models allows server owners to increase in-game graphical richness. Mosso16 offers high-quality, professional-looking models with expertise in this area.
Conclusion
For those looking for original and aesthetically strong models in the world of Metin2, Mosso16's Sancaktar Costume is an excellent choice. This model serves as an example in the Metin2 3D model world with its attention to both technical and artistic aspects. Available through Metin2Lobby, this costume adds a unique flair to your character.