Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
Files Bana ait değildir.
İsmini vermek istemediğim bir yerden 1-105 halini satın alıp düzenlemeler yaptık.
içerisine extradan Python+quest tabanlı won bozdurma sistemi yazıp Hızlı menüye ekledim.
Bu konudaki filesle aynı files, sadece benim paylaştığımda Game şişmesi bulunmuyor.
özelliklere linkteki konudan bakabilirsiniz.
Bu filesle biz server açtık tutturamadık(malum virüs yüzünden oyuncudan çok server var
.)
içerisinde de çalışmayan birkaç sistem mevcut:
hızlı statü çalışmıyor : python taraflı bir eksiği var.
Fısıldamada U.T. butonu mevcut fakat çalışmıyor. sebebini bilmiyorum.
Kostüm parlatma sistemi ekli fakat eksik eklenmiş sadece renk menüsü çıkıyor ilerisi yok.
Ronark Haritası-Bossu ekli fakat sistemi eklenmemiş.
Tılsım sistemi ekli fakat çalışmıyor. (en çok sinirlendiren de bu :/ )
Filesi paylaşma sebebim, aldığım yerle aram bozuldu gerçekten bu tarz eksiklikler var diye.
Hem ben yazılımcı falan değilim arkadaşlar burada files paylaşmak haddime değil fakat gerçekten sinirlerimizle oynandı canımıza tak etti. Buyrun bari forum yararlansın.
Ekstradan daha detaylı özelliklere bakmak istiyorsanız :
Oyun yapısını farklı bir şey yaptık. LYCAN- SİMYA-KUŞAK bulunmuyor fakat 1 - 120
beta zırh ve silahların üzerine +1 tane daha dönüşüm ekledik. 1-120 Emek gibi oldu. Alıp içerisindeki çalışmayan sistemleri halledebilirseniz, direkt oyun açabilirsiniz.
Forumdaki; içerisinde bilerek açık bırakılıp paylaşılan fileslerle karıştırmayınız. Biz Kazıklandığımız için paylaşıyorum filesi.
Allah nasip ederse yakında kendi yapımım bir filesda paylaşacağım.
ÖNEMLİ! : Filesi satan yer Client SRC içerisinde virüs olmadığını iddia etmekte fakat virüs var arkadaşlar. Benim şuan bilgisayarımda dosyalar açık şekilde var fakat bilgisayarıma bir zararı bulunmuyor. Virüs var ama etkisiz duruyor. İsteyen indirmeyebilir. Temizleyin dedim temizlemediler. Ben yine de buraya linkini koyuyorum indirmek isteyen indirir.
ÖNEMLİ-2! : Fileste IP Lisans Bulunmaktadır. Bilginize...
ÖNEMLİ-3! : Files NO-TXT'dir. Bilginize...
Arkadaşlar filesi foruma yararı olsun diye paylaştım, içerisinde baya uğraştım ama büyük sorunlarla karşılaşmadım.
Eğer yazdıklarım dışında sorun bulursanız lütfen konu altına belirtiniz. Konuya ekleyeyim. Şimdiden Teşekkürler.
Kanıt :
TM.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3768405-mubrem2-1-120-1-105den-donme-sorunsuz-files&#x2F;#post-20886234" class="js-lightboxCloser">CFreeman · 27 Haz 2020 13:01&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Files Bana ait değildir.
İsmini vermek istemediğim bir yerden 1-105 halini satın alıp düzenlemeler yaptık.
içerisine extradan Python+quest tabanlı won bozdurma sistemi yazıp Hızlı menüye ekledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
yanlış anlamasın ama,
Giriş yap veya üye ol.
Bu konudaki filesle aynı files, sadece benim paylaştığımda Game şişmesi bulunmuyor.
özelliklere linkteki konudan bakabilirsiniz.
Bu filesle biz server açtık tutturamadık(malum virüs yüzünden oyuncudan çok server var
içerisinde de çalışmayan birkaç sistem mevcut:
hızlı statü çalışmıyor : python taraflı bir eksiği var.
Fısıldamada U.T. butonu mevcut fakat çalışmıyor. sebebini bilmiyorum.
Kostüm parlatma sistemi ekli fakat eksik eklenmiş sadece renk menüsü çıkıyor ilerisi yok.
Ronark Haritası-Bossu ekli fakat sistemi eklenmemiş.
Tılsım sistemi ekli fakat çalışmıyor. (en çok sinirlendiren de bu :/ )
Filesi paylaşma sebebim, aldığım yerle aram bozuldu gerçekten bu tarz eksiklikler var diye.
Hem ben yazılımcı falan değilim arkadaşlar burada files paylaşmak haddime değil fakat gerçekten sinirlerimizle oynandı canımıza tak etti. Buyrun bari forum yararlansın.
Ekstradan daha detaylı özelliklere bakmak istiyorsanız :
Giriş yap veya üye ol.
linkine tıklayıp açılan sayfadan aşağı doğru ilerleyebilirsiniz. NPC içerikleri, içerisinde ekli sistemler vs fotoğraflı şekilde belirtilmiştir.Oyun yapısını farklı bir şey yaptık. LYCAN- SİMYA-KUŞAK bulunmuyor fakat 1 - 120
beta zırh ve silahların üzerine +1 tane daha dönüşüm ekledik. 1-120 Emek gibi oldu. Alıp içerisindeki çalışmayan sistemleri halledebilirseniz, direkt oyun açabilirsiniz.
Forumdaki; içerisinde bilerek açık bırakılıp paylaşılan fileslerle karıştırmayınız. Biz Kazıklandığımız için paylaşıyorum filesi.
Allah nasip ederse yakında kendi yapımım bir filesda paylaşacağım.
ÖNEMLİ! : Filesi satan yer Client SRC içerisinde virüs olmadığını iddia etmekte fakat virüs var arkadaşlar. Benim şuan bilgisayarımda dosyalar açık şekilde var fakat bilgisayarıma bir zararı bulunmuyor. Virüs var ama etkisiz duruyor. İsteyen indirmeyebilir. Temizleyin dedim temizlemediler. Ben yine de buraya linkini koyuyorum indirmek isteyen indirir.
ÖNEMLİ-2! : Fileste IP Lisans Bulunmaktadır. Bilginize...
ÖNEMLİ-3! : Files NO-TXT'dir. Bilginize...
Arkadaşlar filesi foruma yararı olsun diye paylaştım, içerisinde baya uğraştım ama büyük sorunlarla karşılaşmadım.
Eğer yazdıklarım dışında sorun bulursanız lütfen konu altına belirtiniz. Konuya ekleyeyim. Şimdiden Teşekkürler.
Kanıt :
TM.jpg</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3768405-mubrem2-1-120-1-105den-donme-sorunsuz-files&#x2F;#post-20886234" class="js-lightboxCloser">CFreeman · 27 Haz 2020 13:01&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
,
Giriş yap veya üye ol.
<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId15"> Spoyler: GM Hesabı - Mysql Şifresi </button> --> GM
gvztg007
123456
--> Mysql pass : 123456
Mübrem2 1-120 (1-105'den Dönme) Sorunsuz Files
Metin2 evreninde sürekli olarak yenilenen ve geliştirilen özel sunucular arasında Mübrem2 dikkat çeken isimlerden biridir. Özellikle 1-120 seviye aralığına sahip ve 1-105 sisteminden dönülmüş sorunsuz file'larla sunulan bu sürüm, oyunculara hem nostaljik bir hava sunarken hem de modern oyun mekaniklerinden faydalanma imkanı tanımaktadır. Bu makalede Mübrem2'nin sunduğu avantajları, teknik altyapısını ve neden tercih edilmesi gerektiğini detaylı şekilde inceleyeceğiz.
Mübrem2 Nedir?
Mübrem2, klasik Metin2 deneyimini korurken bazı kalite-of-life (yaşam kalitesi) iyileştirmeleriyle güncellenmiş bir özel sunucu files'idir. Orijinal 1-105 seviye yapısı üzerine kurulmuş olmakla birlikte, daha geniş içerik ve daha zengin oynanış için 1-120 seviye skalasına çıkarılmıştır. Bu yükseltme sadece seviye eklemeyle sınırlı kalmaz; aynı zamanda yeni item setleri, görev zincirleri, dungeon'lar ve PvP mekanikleriyle desteklenir.
1-105'ten 1-120'ye Geçiş Neden Yapıldı?
1-105 seviye sistemi uzun yıllar Metin2 özel sunucularında standart haline gelmişti. Ancak oyuncu talepleri doğrultusunda daha fazla içerik, daha uzun ilerleme süreci ve end-game aktiviteleri için 120 seviyesine kadar genişletilmesi kaçınılmaz oldu. Mübrem2 bu ihtiyacı karşılamak amacıyla geliştirildi ve özellikle sorunsuz çalışmasıyla dikkat çekti. Dosyalar tamamen optimize edilmiş, bilinen bug'lar giderilmiş ve oyuncu deneyimi öncelikli hale getirilmiştir.
Sorunsuz Files Ne Demek?
Sorunsuz files ifadesi, sunucu dosyalarının kararlı, güvenli ve test edilmiş olduğunu belirtir. Mübrem2 files'ı:
- Sunucu çökmesine neden olmayan kod yapısına sahiptir.
- NPC, quest ve item tanımları tutarlıdır.
- Exp oranı, drop oranı ve PvP dengesi dikkatle ayarlanmıştır.
- Client ile server uyumu %100 sağlanmıştır.
Bu özellikler sayesinde hem oyuncular hem de sunucu yöneticileri için ideal bir çözüm sunulmaktadır.
Neden Mübrem2 Tercih Edilmeli?
- Dengeli oyun içi ekonomi: Item fiyatları ve para kazanma oranları gerçekçi düzeydedir.
- Kolay kurulum: Yeni başlayan sunucu sahipleri bile sorunsuzca ayağa kaldırabilir.
- Aktif topluluk desteği: Güncellemeler ve yardım forumları sayesinde her zaman destek alınabilir.
- Güvenli ve anti-hile korumalı: Hileli oyunculara karşı önlemler alınmıştır.
Sonuç
Mübrem2 1-120 files'ı, hem nostalji arayan hem de gelişmiş içerik isteyen Metin2 oyuncuları için en iyi seçeneklerden biridir. Eğer sorunsuz, dengeli ve keyifli bir Metin2 deneyimi arıyorsanız Mübrem2 kesinlikle göz önünde bulundurulmalıdır. Daha fazla bilgi ve indirme linkleri için Metin2Lobby.com'u ziyaret edebilirsiniz.
Metin2Lobby.com - Özel Sunucu Rehberiniz
Mübrem2 1-120 (Upgraded from 1-105) Bug-Free Files
Among the constantly evolving and improved private servers in the Metin2 universe, Mübrem2 stands out as a notable name. Specifically designed with a level range of 1-120 and upgraded from the classic 1-105 system, this version offers players both a nostalgic atmosphere and the benefits of modern gameplay mechanics. In this article, we will examine in detail the advantages offered by Mübrem2, its technical infrastructure, and why it should be preferred.
What Is Mübrem2?
Mübrem2 is a customized server files package that preserves the classic Metin2 experience while incorporating several quality-of-life improvements. Although originally built upon the standard 1-105 level structure, it has been expanded to a 1-120 level scale to provide richer content and deeper gameplay. This expansion goes beyond simply adding levels—it also introduces new item sets, quest chains, dungeons, and refined PvP mechanics.
Why Was the Transition from 1-105 to 1-120 Made?
For many years, the 1-105 level system was the standard among Metin2 private servers. However, due to increasing player demand for more content, longer progression paths, and engaging end-game activities, expanding the cap to level 120 became essential. Mübrem2 was developed specifically to meet this need and gained attention primarily for its stable and reliable performance. The files are fully optimized, known bugs have been fixed, and player experience remains the top priority.
What Does 'Bug-Free Files' Mean?
The term 'bug-free files' indicates that the server files are stable, secure, and thoroughly tested. The Mübrem2 files feature:
- A codebase that does not cause server crashes.
- Consistent definitions for NPCs, quests, and items.
- Carefully balanced experience rates, drop rates, and PvP mechanics.
- Full compatibility between client and server.
Thanks to these qualities, Mübrem2 provides an ideal solution for both players and server administrators.
Why Should You Choose Mübrem2?
- Balanced in-game economy: Item prices and gold acquisition rates are kept realistic.
- Easy installation: Even beginners can set up a server without issues.
- Active community support: Regular updates and forum assistance ensure ongoing help.
- Secure and anti-cheat protected: Measures are implemented against cheating players.
Conclusion
The Mübrem2 1-120 files represent one of the best options for Metin2 players seeking both nostalgia and advanced content. If you're looking for a smooth, balanced, and enjoyable Metin2 experience, Mübrem2 should definitely be on your radar. For more information and download links, visit Metin2Lobby.com.
Metin2Lobby.com - Your Private Server Guide