Murogram | Efsane Full Fixli Altyapı Files #Martysama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 38

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Herkese Selamlar Kendim İçin Hazırladığım Martysama Alt Yapı Filesi Siz Değerli Forum Üyeleri İle Paylaşmak İstedim.

Birçok Konuda Sizler Bana Destek Oldunuz ve Bende Böyle Bir Jest Yapmak İstedim.

Files MESUT PEHLİVAN Kardeşimizin Paylaştığı Alt Yapıdır.

Files Üzerinde Tüm Altyapı Bugları Kapatılmıştır Elimde Farklı Bir Altyapı Olduğu İçin Onca Fix Ziyan olsun İstemedim ve Sizlerle Paylaşmak İstedim Umarım İşinize Yarar.

Yaptığım Fixleri Not Etmedim Ama Filesi İndirince Sizler'de Fark Edeceksiniz.

Acemiliğini Atmak İsteyen Yada Fixli Altyapı Arayan Dostlarımız İçin İdeal Olduğunu Düşünüyorum.

Files Üzerinde Lonca Lideri Generali Hariç Sistem Eklenmemiştir. Siz İstediğiniz Gibi Ekleyip Çıkarabilirsiniz.
Asiply Tüm FİX Şebnem Bugu Haricinde .

Eklenenler Yazılı Hali.
#Arttırma kağıdı ile 5.efsun
#sınırsız efsun + artırma kagıdı
#level yazısı [Lv 250] kırmızı renk olarak ayarlandı

Görseller...

Derece Sistemini Değiştirdim İsteyen Eski İsimleri ve Renkleri Kullanabilir.
Onbaşı-Arkadaşça

buh3Pr.png

Binbaşı-İyi

Kn5END.png

Albay-Soylu

hQl9pk.png

General-Kahraman

w6nICr.png

Tehditkar Agresif

wCDHZg.png

Dolandırıcı-Hileli

INYgQh.png

Hırsız-Kötü Niyetli

c8EyPf.png

Katil-Zalim

- (eksi) Derecelerin Renkleri Değiştirilmedi Oyuncular Alışamama İhtimali Yüzünden. (agresif,zalim vs)

Lonca Lideri Lonca Generali Sistemi Eklenmiştir.
Lv 250 Yazısı [Lv 250] Olarak Ayarlanmıştır Kırmızı Renge Değiştirilmiştir.

RlIfYP.png

Boss Sekmeme Sistemi Eklenmiştir.
( Sorunsuz Çalışmaktadır Görselde Ben Yer Değiştirmiştim Yenisini Çekmeye Üşendim :D )

ovBMyo.png

0 Yang İtemlere Ücretsiz Yazısı Eklenmiştir.

QLdP3s.png

Falan Filan İşte Filese Girince Sizlerde Anlarsınız Yapılan Fixleri vs Ama Buraya Kanıt Koyulacak Birkaç Fix Görseli Paylaşayım.

0 Yang item Almama Gibi Basit Şeyler Kaldırıldı Arkadaşlar Sormayınız .

Oto Pot Bugları Fix

Giyili İtemi Depoya Koyma Fix

51qcuY.png

Gelinlik Smokin Giyili İken Kostüm Giyme Fix.

UTlSyn.png

Zırh değiştirme ve at üstünde zırh sorunları vardı fix.
Foruma link eklenmemeye başladı linkten bakınız.

Uzun Lafın Kısası Files Bu Şekildedir İndiren Arkadaşlar Yapılan Fixleri Fark Edip Yoruma Atarlarsa Konuya Eklerim Çünkü Üstte Yazdığım Gibi Not Tutmadım.

Dip not: görsellerin görünmeme sorunu forumdan kaynaklıdır upload sitesinden değil.

GM

id:muro
şifre:1

NAVICAT
id:root
şifre:maxmi33

ThEk fOr @Escelipse

URL İs For Game...

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId13"> Spoyler: Game: </button>

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId14"> Spoyler: Mysql: </button> .

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId15"> Spoyler: Full Pack: </button>

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId16"> Spoyler: Game Source: </button>

<a href=" " target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.dosyaupload.com%2FalJ4&amp;hash=68d78ae4b29bfea0211d0fbeaa049546" rel="nofollow ugc noopener"> <button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId17"> Spoyler: Game Source Yedek. </button> </a>

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId18"> Spoyler: Client Source: </button>

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId19"> Spoyler: [Dump Proto: </button>

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId20"> Spoyler: VT </button>
eYcqlO.png

Herkes'e iyi forumlar files hoşunuza gitti ise yorumlarda bildirmeyi unutmayın...
Murogram | Efsane Full Fixli Altyapı Files #Martysama

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için en çok aranan altyapılardan biri olan Murogram altyapısı, son yıllarda özellikle #Martysama etiketiyle dikkat çekiyor. Bu altyapı, sadece temel kodlamasıyla değil aynı zamanda tamamen düzeltilmiş (full fixli) yapısıyla Metin2 dünyasında efsaneleşmeyi başardı. Bu yazıda, Murogram altyapısının sunduğu avantajları, teknik detaylarını ve neden bu kadar popüler olduğunu derinlemesine inceleyeceğiz.
Murogram Nedir?
Murogram, Metin2 oyun motoruna uygun olarak geliştirilmiş özelleştirilmiş bir server files (sunucu dosyaları) koleksiyonudur. Bu altyapı, orijinal Ymir kaynak kodlarının üzerine inşa edilmiş olup, yıllar içinde topluluk desteğiyle sürekli güncellenmiş ve hatalardan arındırılmıştır. Özellikle Türkçe konuşulan bölgelerde büyük bir takipçisi olan Murogram, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için ideal bir başlangıç noktasıdır.
Full Fixli Ne Demek?
Full fixli ifadesi, altyapıdaki bilinen tüm bug'ların, güvenlik açıklarının ve performans sorunlarının giderildiği anlamına gelir. Murogram altyapısı, bu açıdan oldukça titiz hazırlanmış ve test edilmiştir. Örneğin:
- NPC menülerindeki çakışmalar,
- Yanlış çalışan quest sistemleri,
- Silah ve zırh bonuslarının düzgün çalışmaması,
- PvP sırasında yaşanan lag ve donma sorunları
gibi yaygın problemlerin tamamı çözülmüş durumdadır. Bu da sunucu sahiplerinin daha stabil ve keyifli bir oyun deneyimi sunabilmesini sağlar.
Dikkat: Güvenlik Önemlidir!
Murogram altyapısı, siber saldırılara karşı da ekstra korumalar içerir. SQL injection, packet flood ve bot saldırılarına karşı geliştirilen özel koruma katmanları sayesinde sunucunuz daha güvenli hale gelir. Ancak yine de her zaman güncel kalmanız ve kendi güvenlik önlemlerinizi almanız önerilir.
#Martysama Etiketi Ne Anlama Gelir?
#Martysama, Murogram altyapısının belirli bir sürümünü veya geliştirici tarafından yapılan özel düzenlemeleri işaret eden bir etikettir. Bu versiyon genellikle daha fazla içerik, ekstra NPC’ler, özel item setleri ve optimize edilmiş denge ayarları ile gelir. Ayrıca bazı görsel iyileştirmeler ve UI güncellemeleri de bu etiket altında sunulur.
Neden Murogram Tercih Edilmeli?
- Kolay kurulum ve yapılandırma
- Detaylı dokümantasyon ve aktif topluluk desteği
- Tamamen Türkçe kaynaklar ve yardım forumları
- Güncel MySQL ve Python sürümleriyle uyumlu
- Orijinal client ile %100 uyumlu
Bu özellikler, Murogram’ı rakiplerinden ayıran en önemli unsurlardır.
Sonuç
Eğer Metin2 özel sunucu hayalinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, Murogram full fixli altyapısı size sağlam bir temel sunar. Özellikle #Martysama versiyonu ile birlikte gelen yenilikler, sunucunuzu diğerlerinden sıyrılacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır. Daha fazla bilgi ve indirme bağlantısı için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Metin2Lobby.com — Özel Sunucu Geliştiricilerinin Buluşma Noktası

Murogram | Legendary Fully Fixed Server Files #Martysama

Among the most sought-after server infrastructures for Metin2 private server developers and players, the Murogram base stands out—especially under the tag #Martysama. This server files package has become legendary not only due to its solid coding foundation but also because of its completely fixed (fully patched) structure. In this article, we will thoroughly examine the advantages, technical details, and reasons behind Murogram's immense popularity.
What Is Murogram?
Murogram is a customized collection of server files tailored specifically for the Metin2 game engine. Built upon the original Ymir source code, it has been continuously updated and refined over the years through strong community support. Particularly popular in Turkish-speaking regions, Murogram offers an ideal starting point for both beginners and experienced developers.
What Does 'Fully Fixed' Mean?
The term 'fully fixed' indicates that all known bugs, security vulnerabilities, and performance issues have been resolved. The Murogram infrastructure has been meticulously tested and corrected in this regard. Common problems such as:
- Conflicts in NPC menus,
- Malfunctioning quest systems,
- Incorrect weapon and armor bonus calculations,
- Lag or freezing during PvP encounters
have all been addressed, enabling server owners to deliver a smoother and more enjoyable gameplay experience.
Caution: Security Matters!
The Murogram base also includes additional layers of protection against cyber threats. Specialized safeguards against SQL injection, packet flooding, and bot attacks enhance your server's overall security. Nevertheless, it is always recommended to stay updated and implement your own supplementary security measures.
What Does the #Martysama Tag Signify?
#Martysama refers to a specific version or custom modifications made by the developer to the Murogram base. This variant typically includes extra content such as additional NPCs, unique item sets, and rebalanced gameplay mechanics. It may also feature visual enhancements and UI improvements bundled under this tag.
Why Choose Murogram?
- Easy installation and configuration
- Comprehensive documentation and active community support
- Fully available in Turkish with dedicated help forums
- Compatible with modern MySQL and Python versions
- 100% compatible with the original Metin2 client
These features clearly distinguish Murogram from competing alternatives.
Conclusion
If you aim to bring your Metin2 private server vision to life, the Murogram fully fixed infrastructure provides a robust foundation. Especially with the #Martysama edition, you gain access to unique enhancements that help your server stand out. For more information and download links, visit Metin2Lobby.com.
Metin2Lobby.com — The Meeting Point for Private Server Developers

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)