[NEW] Mattius v2.0 Server Files Kuşaklı Hızlı Menü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 45

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar;
Not : Mattius adlı hesabım 30 gün ban yediği için bu hesaptan yazmak zorunda kalıyorum.

Bu filesi sizler ve forum ile paylaşma nedenim benim kimsenin parasında işimin olmadığının göstergesidir. Ben bu filesi herkese ücretsizde dağıtırdım satış yapmak yerine fakat o kadar düzenleme bugların ch düşmelerinin kapatılmasının illaki bir karşılığı olmalı "Alican Demirci" arkadaşa gelince kişi bundan 1 ay önce falan benden server aldı ve ben her türlü desteği vereceğimi söyledim ve fazlasınıda verdim. Sen beni +1k zarar soktun diye iftira atıyor. Bütün suçu bana atıyor. Kişi kendini suçlu görmek istemiyorum yada kendini tatmin etmek istiyor, artık o kadar kendisine kalmış birşey ben "Alican Demirci" arkadaş 50TL verip zarara girip test sunucu almasın diye kendi bilgisayarına bağlanıp localhost sunucusunu vb herşeyini ben kurdum ben filesimden sorumluyum localhostu ben buna kurmak zorunda değilim ve bir başkası geçen haftalarda kendisi serverinde düzenleme yapıp oyun içerinde gm çardan /reload q yaptığı için mysql crash yemişti ve oyunu açılmıyordu. Bunu herkes bilir bunun files ile bir alakası yoktur. Ve ben bu arkadaşa o gün yardım etmek zorunda değildim. Kendi sorunu beni ilgilendirmeyebilirdi. Fakat arkadaşın oyununu 600 onlinede ben kurtardım. Beni bilen biliyor zamanında +20 ve +10 bilişime satış yaptım ve bir tane bile şikayet konum yoktur. Beni bilen biliyor bu forumdaki davranışımı vb şeylerimi. Başka lafa gerek yok. Ben bu zamana kadar kimsenin hakkına girmedim girmemde bu arkadaş burda filesi paylaşarak bana zarar verdiğini düşünüyorsa yanılıyor benim birden fazla +2k online servere ve birden fazla filese sahibim biri olmazsa illaki başka bir filesimi satılığa çıkarabilirim. Dediğim gibi beni tanıyan tanıyor.
Ve benim filesi satmam o filesin bütün haklarının ona devrettiğim anlamına kesinlikle gelmez bu kural benim için geçerli değil bu forumda herkes için geçerlidir. Bundan sonra artık sourceli satış yapmıcağım çoluk çocuğun ağzına laf oluyoruz sonra.

Saygılarımla;
"Hasan SERCAN"

Not : Server fileste kesinlikle CH düşmesi yada bug söz konusu değildir. Server files +1k onlinede denenmiştir. Arkadaşın bahsettiği hataların çoğu benim ile alakalı bir durum değildir. Örnek vereyim 4 taş kutsal kılıca basılmıyor bu benim sorunum değil arkadaş item_proto.sql dan socket_pct yi 4 yapıcak bunu hata olarak kabulleniyor.

Not : Eğer virustotalden taratan arkadaş varsa konuya eklerim..

Tanıtım.;

Envanter sayısı 5 yapıldı.

0DBgrY.png

Sorunsuz Hızlı Menü Eklendi.
pPWkNo.png

Sorunsuz Official Kuşak Sistemi Eklendi.

v4pVNr.png

Gz0NW3.png

Toplu İtem Alma Eklendi.

DJdmWm.png

Sorunsuz Kemer Sistemi

QM7NNg.png

mattiusyeni.jpg

Mattius v2.0 Server Files Kuşaklı Hızlı Menü

Metin2 özel sunucu geliştiricileri ve oyuncuları için büyük bir yenilik sunan Mattius v2.0 Server Files sürümü, özellikle kullanıcı deneyimini ön planda tutarak tasarlanmış birçok yenilikle dikkat çekiyor. Bu sürümde yer alan en dikkat çeken özelliklerden biri ise kuşaklı hızlı menü sistemidir. Bu sistem, oyuncuların ekipmanlarını daha akıllıca yönetmelerine ve savaş esnasında kritik anlarda hızla müdahale etmelerine olanak tanır.
Kuşaklı Hızlı Menü Nedir?
Geleneksel Metin2 arayüzünde oyuncular genellikle eşyalarını sırt çantasında veya kuşaklarında saklar; ancak bu eşyalara erişim çoğu zaman yavaş ve pratik olmayabilir. Mattius v2.0 ile gelen kuşaklı hızlı menü, oyuncunun kuşak slotlarına yerleştirdiği eşyaları doğrudan ekranın alt kısmında bir kısayol menüsü olarak görüntülemesini sağlar. Bu sayede oyuncular, fareyle tek tıklama ile ya da atanmış klavye tuşlarıyla anında eşya kullanabilir.
Teknik Detaylar ve Özelleştirme
Bu menü sistemi, sadece görsel bir kolaylık değil aynı zamanda Lua tabanlı UI modülünü destekleyerek derin özelleştirme imkanı sunar. Geliştiriciler, menünün konumunu, şeffaflığını, simge boyutlarını ve hatta animasyon geçişlerini kendi sunucu temalarına göre ayarlayabilir. Ayrıca, menüye sadece belirli eşya türlerinin (örneğin sadece iksirler veya scroll’lar) eklenmesi gibi filtreleme seçenekleri de mevcuttur.
Uyarı: Uyumsuz Client Kullanımı
Mattius v2.0 dosyalarıyla uyumlu çalışmak için mutlaka güncel ve uyumlu bir client sürümü kullanılmalıdır. Eski client sürümleriyle bu menü düzgün çalışmaz ve oyun içi hatalara neden olabilir. Sunucu sahipleri, oyuncularına doğru client bağlantısını mutlaka duyurmalıdır.
Sonuç
Mattius v2.0 Server Files, sadece teknik iyileştirmelerle kalmayıp oyuncu odaklı yeniliklerle de öne çıkıyor. Kuşaklı hızlı menü özelliği, hem PvP hem de PvE içeriklerinde stratejik avantaj sağlayacak niteliktedir. Bu tür gelişmiş arayüz sistemleri sayesinde Metin2 özel sunucular, modern MMO standartlarına daha da yaklaşmaktadır.
Daha fazla bilgi ve diğer sunucu dosyaları için Metin2Lobby.com ziyaret edebilirsiniz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)