Ninja Artist Kostüm Seti ~ ( Silah ~ Saç ~ Kostüm )...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 225

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Forumda Paylaşıldımı Görmedim Eğer Paylaşıldıysa Yoruma Linkini Atarsanız Konumu Kapatırım.
İyi Kullanımlar
İyi Forumlar...

Metin2 Lobby olarak, oyuncuların karakterlerini özelleştirmek ve oyun deneyimini daha da keyifli hale getirmek için sürekli yenilikler sunuyoruz. Ninja Artist Kostüm Seti ~ (Silah ~ Saç ~ Kostüm), Metin2 dünyasında estetik ve işlevsellik arasında harika bir denge kurmayı hedefleyen özel bir model setidir. Bu set, özellikle Metin2 3D modelleme ve karakter özelleştirme konusunda uzmanlaşmış geliştiriciler tarafından tasarlanmıştır.

Ninja Artist Kostüm Seti, yalnızca görsel açıdan dikkat çekici değil, aynı zamanda Metin2'in mekanik yapısına entegre bir şekilde çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Kostüm, silah ve saç bileşenlerinden oluşan bu paket, oyunculara benzersiz bir ninja temalı görünüm imkanı sunar. Setin her bir parçası, Metin2’in klasik grafik stilleriyle uyumlu kalacak şekilde detaylı bir şekilde modellenmiştir.

Setin en dikkat çeken yönlerinden birisi, 3ds Max veya Blender gibi profesyonel modelleme araçlarıyla kolayca entegre edilebilmesidir. Metin2 GR2 ve Granny3D formatları desteklenerek, modelin oyun içine sorunsuz bir şekilde aktarılması sağlanır. Ayrıca UV Mapping, rigging ve animasyon süreçleri de eksiksiz bir şekilde yapılandırılmıştır. Bu sayede kullanıcılar, kostüm setini doğrudan Metin2 sunucularında kullanabilir veya kendi özel sunucularında özelleştirebilirler.

Saç tasarımı, ninja estetiğini tamamlayacak şekilde esnek ve dinamik olarak modellenmiştir. Silah tasarımı ise hem görsel olarak etkileyici hem de savaş sırasında kullanışlı olacak şekilde yapılandırılmıştır. Tüm bu detaylar, Metin2’de karakterinizi diğerlerinden ayırmak isteyen oyuncular için birebir uygundur.

Metin2 model edit işlemleri sırasında karşılaşılabilecek yaygın sorunlar göz önünde bulundurularak Ninja Artist Kostüm Seti, GR2 Import / Export süreçlerinde minimum hatayla çalışacak şekilde test edilmiştir. Bu set, aynı zamanda Metin2 texture ve skin dosyalarıyla uyumlu olacak şekilde optimize edilmiştir. Modelin mesh yapısı, Metin2’in fiziksel sistemlerine zarar vermeyecek şekilde optimize edilmiştir.

Ninja Artist Kostüm Seti, Metin2 karakter modeli tasarlarken yaratıcılığınızı sergilemek için ideal bir başlangıç noktasıdır. Bu set, hem yetenekli modelciler hem de Metin2’e yeni başlayanlar için uygundur. Yeni başlayanlar için rehberler ve teknik destek, Metin2 Lobby üzerinden ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Seti indirip kullanmaya başlamak için Metin2 Lobby sitemizi ziyaret edebilir, güncel Metin2 3D model ve efekt modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

At Metin2 Lobby, we constantly offer innovations to help players customize their characters and make the gaming experience even more enjoyable. The Ninja Artist Costume Set ~ (Weapon ~ Hair ~ Costume) is a special model set designed to strike an excellent balance between aesthetics and functionality within the Metin2 world. This set has been created by developers specialized in Metin2 3D modeling and character customization.

The Ninja Artist Costume Set is not only visually appealing but also optimized to work seamlessly with Metin2's mechanical structure. Comprising costume, weapon, and hair components, this package offers players a unique ninja-themed appearance. Each part of the set has been meticulously modeled to stay compatible with Metin2’s classic graphic styles.

One of the most notable aspects of the set is its easy integration with professional modeling tools such as 3ds Max or Blender. Supported formats like Metin2 GR2 and Granny3D ensure smooth importation into the game. Additionally, processes like UV mapping, rigging, and animations are fully configured. This allows users to directly implement the costume set in Metin2 servers or customize it on their own private servers.

The hair design is modeled to be flexible and dynamic, complementing the ninja aesthetic. The weapon design is both visually impressive and practical for combat situations. All these details make it perfect for players wanting to stand out with their characters in Metin2.

Considering common issues encountered during Metin2 model editing, the Ninja Artist Costume Set has been tested to operate with minimal errors during GR2 Import/Export processes. Furthermore, the set is optimized to be compatible with Metin2 texture and skin files. The mesh structure of the model is optimized to avoid causing any harm to Metin2's physics systems.

The Ninja Artist Costume Set is an ideal starting point for showcasing your creativity when designing Metin2 character models. It is suitable for both experienced modelers and newcomers to Metin2. Guides and technical support for beginners are freely available through Metin2 Lobby.

To download and start using the set, visit our Metin2 Lobby site to access up-to-date information about Metin2 3D models and effect models.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt