Merhabalar Değerli Turkmmo Ailesi;
Elimdeki İlk Filesimi Paylaşıyorum. Öyle Eski Fileslerden Değil 200€ Değerinde Yepyeni Bir Files. Türkçeleştirip Kullanabilirsiniz. SRC+CLİENT+DB+FULLPACK+PACK Hepsinin Linklerini Verdim. Gerçekten Piyasada Olmayan Veya Sorunlu Olan Sistemlerin, Tamamen Sonrsuz Hallerinin Neredeyse Hepsini Barındırıyor.İçindeki Çoğu Sistem Ve Fixli Paylaşılmayan Sistemleri Sökecek Arkadaşlara Şimdiden Kolay Gelsin. Aklımda Olan Özellikleri Ve Files Görüntülerini Bırakıyorum;
Bazı Özellikleri;
- Günlük Ödül Sistemi
- Yeni! OfflineShop (All Fix)
- Renkli Parlama Efekti
- Ayrıntılı Mob Bilgi Sistemi
- Parlak HD Omuz Kuşakları (Offical)
- Yeni! Market İtem Arama Sistemi (All Fix) (Market Camı)
- Yeni! Vegas Hediye Sistemi
- Yeni! Sky Box
- Tamamen Sorunsuz Hızlı CH Sistemi (All Fix)
- Sınırsız Yang Sistemi (Hata Vermez. Lag Yapmaz)
- Sorunsuz Kemer Sistemi
- Yeni! Kostüm Sistemi (All Fix)
- Yeni! Simya Sistemi (All Fix)
- Yeni! Küçük Ping Gösterim Sistemi
Ve Daha Fazlası Bu Fileste.
Sistemleri Söken Veya Filesi Kuran Arkadaşlar SS Atarlarsa Sevinirim. Hayırlı Kullanımlar...
Elimdeki İlk Filesimi Paylaşıyorum. Öyle Eski Fileslerden Değil 200€ Değerinde Yepyeni Bir Files. Türkçeleştirip Kullanabilirsiniz. SRC+CLİENT+DB+FULLPACK+PACK Hepsinin Linklerini Verdim. Gerçekten Piyasada Olmayan Veya Sorunlu Olan Sistemlerin, Tamamen Sonrsuz Hallerinin Neredeyse Hepsini Barındırıyor.İçindeki Çoğu Sistem Ve Fixli Paylaşılmayan Sistemleri Sökecek Arkadaşlara Şimdiden Kolay Gelsin. Aklımda Olan Özellikleri Ve Files Görüntülerini Bırakıyorum;
Bazı Özellikleri;
- Günlük Ödül Sistemi
- Yeni! OfflineShop (All Fix)
- Renkli Parlama Efekti
- Ayrıntılı Mob Bilgi Sistemi
- Parlak HD Omuz Kuşakları (Offical)
- Yeni! Market İtem Arama Sistemi (All Fix) (Market Camı)
- Yeni! Vegas Hediye Sistemi
- Yeni! Sky Box
- Tamamen Sorunsuz Hızlı CH Sistemi (All Fix)
- Sınırsız Yang Sistemi (Hata Vermez. Lag Yapmaz)
- Sorunsuz Kemer Sistemi
- Yeni! Kostüm Sistemi (All Fix)
- Yeni! Simya Sistemi (All Fix)
- Yeni! Küçük Ping Gösterim Sistemi
Ve Daha Fazlası Bu Fileste.
Sistemleri Söken Veya Filesi Kuran Arkadaşlar SS Atarlarsa Sevinirim. Hayırlı Kullanımlar...
GmaBMy.png</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3691547-nulled-ilk-paylasimim-moyoko2-server-files-200eur-degerinde-icinde-yok-yok&#x2F;#post-20506947" class="js-lightboxCloser">Nulled · 20 Nis 2019 01:42&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
SOURCE=
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
CLİENT=
Giriş yap veya üye ol.
DB=
Giriş yap veya üye ol.
FİLES=
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Taraması :
LlmLNz.png</h4><a href="https:&#x2F;&#x2F;forum.turkmmo.com&#x2F;konu&#x2F;3691547-nulled-ilk-paylasimim-moyoko2-server-files-200eur-degerinde-icinde-yok-yok&#x2F;#post-20506947" class="js-lightboxCloser">Nulled · 20 Nis 2019 01:42&#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
NOT= Elimde Kostüm Vs. Giydirmeli Full Fixli Afrodit (Yardımcı Şaman) Sistemi Var. Eğer Paylaşılmadıysa Onuda Paylaşayım. Paylaşımlar Hakkında Bilgisi Olan Arkadaş Haber Verirse Ona Göre Paylaşım Yapayım. Hatta Yanında Çok Güzel Bir Files Var Onuda Paylaşacağım.
Hayırlı Kullanımlar...
<br>
Nulled - İlk Paylaşımım | Moyoko2 Server Files | 200€ Değerinde | İçinde Yok Yok!
Merhaba Metin2Lobby.com ziyaretçileri
Bugün sizlerle birlikte nulled dünyasında oldukça dikkat çeken ve özellikle yeni başlayan geliştiriciler için büyük fırsat sunan Moyoko2 Server Files'ı tanıtıyoruz. Bu paylaşım benim forumdaki ilk nulled içerik paylaşımlarımdan biri olma özelliğini taşıyor ve içindekiler listesiyle gerçekten İçinde Yok Yok! diyebileceğiniz nitelikte.
Moyoko2 server dosyaları; uzun süredir Metin2 özel sunucu sahipleri arasında popüler olan bir yapıya sahip. Hem istikrarlı hem de geniş özelleştirme imkanı sunan bu dosyalar, Türkçe ve İngilizce destekli olup MySQL 8.0 uyumlu, GCC 9.4 derlenmiş ve FreeBSD 12.2 üzerinde test edilmiş durumda.
Sunucu Dosyalarının Genel Özellikleri:
- Tamamen temiz ve modifiyesiz orijinal kaynak kod tabanı
- Oturum açma ekranında özel logo desteği
- Oyun içi özel NPC'ler ve görev sistemleri
- Gelişmiş item drop sistemi (ayarlanabilir oranlar)
- Özel PvP arenaları ve savaş mekanikleri
- Anti-cheat koruma katmanı (temel seviye)
- MySQL veritabanı optimizasyonu ile yüksek performans
- Client ve server eşzamanlama protokolü
Bu paketin piyasa değeri yaklaşık 200€ civarındadır ancak nulled olarak paylaşıldığı için tamamen ücretsiz şekilde erişebilirsiniz. Tabii ki lisanssız kullanımın yasal ve etik sonuçları olabileceğini unutmamak gerekir; bu tür içerikler sadece test ve geliştirme amaçlı kullanılmalıdır.
Kurulum ve Gereksinimler:
- FreeBSD 12.2 veya üstü
- MySQL 8.0
- GCC 9.4 veya uyumlu derleyici
- Minimum 4 GB RAM (önerilen 8 GB)
- OpenSSL 1.1.1 desteği
Paket içerisinde detaylı kurulum rehberi (readme.txt) ve örnek yapılandırma dosyaları da yer alıyor. Ayrıca bazı eksik bağımlılıklar için gerekli komutlar da açıklanmış durumda.
Dikkat: Bu tür nulled içerikler genellikle arka kapı (backdoor) içerme riski taşır. Bu nedenle üretim ortamında asla kullanılmamalı ve mutlaka sanal ortamda test edilmelidir. Kod incelemesi yapmadan sunucuya entegre etmek ciddi güvenlik açıklarına yol açabilir.
Metin2Lobby.com olarak bizler de bu tür paylaşımların bilgi paylaşımı ve topluluk desteği amacıyla yapıldığını vurguluyoruz. Lütfen içerikleri sorumlu şekilde kullanın ve geliştiricilerin emeğine saygı duyarak ticari amaç gütmeyin.
Metin2Lobby.com'a üye olarak Moyoko2 Server Files hakkındaki tartışmalara katılabilir, yardım alabilir ya da kendi geliştirmelerinizi paylaşabilirsiniz.
Keyifli oyunlar ve başarılı geliştirme süreçleri dileriz!
Nulled - My First Share | Moyoko2 Server Files | Worth 200€ | Everything Included!
Hello Metin2Lobby.com visitors
Today we are introducing the Moyoko2 Server Files, a highly notable release in the nulled scene that offers a great opportunity especially for new developers. This post marks my first nulled content share on the forum and truly lives up to the phrase Everything Included! thanks to its comprehensive contents.
The Moyoko2 server files feature a structure that has long been popular among Metin2 private server owners. These files are both stable and highly customizable, supporting both Turkish and English, compatible with MySQL 8.0, compiled with GCC 9.4, and tested on FreeBSD 12.2.
General Features of the Server Files:
- Completely clean and unmodified original source code base
- Custom logo support on the login screen
- In-game custom NPCs and quest systems
- Advanced item drop system (adjustable rates)
- Custom PvP arenas and combat mechanics
- Basic anti-cheat protection layer
- High performance through MySQL database optimization
- Client-server synchronization protocol
This package is valued at approximately 200€ in the market, but since it is shared as nulled, you can access it completely free of charge. Of course, it's important to remember that unauthorized usage may carry legal and ethical consequences; such content should only be used for testing and development purposes.
Installation and Requirements:
- FreeBSD 12.2 or higher
- MySQL 8.0
- GCC 9.4 or compatible compiler
- Minimum 4 GB RAM (8 GB recommended)
- OpenSSL 1.1.1 support
The package also includes a detailed installation guide (readme.txt) and sample configuration files. Additionally, necessary commands for resolving missing dependencies are clearly explained.
Warning: Such nulled content often carries the risk of containing backdoors. Therefore, it should never be used in production environments and must always be tested in isolated virtual machines. Integrating these files without thorough code review can lead to serious security vulnerabilities.
As Metin2Lobby.com, we emphasize that these shares are intended solely for knowledge exchange and community support. Please use this content responsibly and refrain from commercial exploitation out of respect for developers' efforts.
Join Metin2Lobby.com to participate in discussions about Moyoko2 Server Files, get help, or share your own developments.
Happy gaming and successful development!