Offline Shop (Premium Private Shop) (EKSİKLERİ TAMAMLANDI)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 93

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Sistem için teşekkürler...

Sistemin dds,anlatım,sql kısımlarında büyük eksiklikler vardı. Bunları tamamlayarak bizzat test ettim sorunsuz çalışmakta. Ufak tefek sorunları yine olabilir testlerimde bir sorunla karşılaşmadım. Hata alanlar veya sorun görenler konu altından yorumlarını yazsınlar özel mesajlara cevap vermeyeceğim. Eğer ortada bir sorun varsa bunu herkese açık ortamda çözülmeli ve herkes faydalanmalı.

Mysql 8 ile uyumlu dosyaları ekledim ve örnek dosya olarak karşılaştırabilirsiniz. GCC güncellemesi yaptıysanız auto_ptr kısımlarını değiştirin. Örnek dosyalarda değişiklikler yapılmış şekilde var.

Sistem normal pazarın yerine geçer sistemi yani normal pazar kuramazsınız zaten offline shop varken normal pazarın olmasıda gereksiz. Sistem depo mantığı ile çalışır cache tabanlıdır. Pazar şifresi depo gibi varsayılan olarak 00000. Won sistemi kullanmadığım için won iconu sistemde yok ve uiscript içindeki won kod bloğuda devredışı bıraktım won ile kullanacaklar kod bloğunu aktif etsin.
Envaterden açabileceğiniz market guisi ile pazara item ekleme düzenleme yapabilirsiniz. Düzenleme özelliği item ekleme veya yerini değiştirir, fiyat değiştirme özelliği yoktur veya pazar ismi değiştirme özelliğide yok.

Orjinal konu:

GÜNCELLEME: Türkçe çeviri tamamladım oyun içeriği tamamen türkçe. Won eksikliğinide tamamladım. Tüm değişiklikleri dosyaya ekleyip tekrardan upload ettim.

EK 2: SİSTEM BANKASI YANG SORGUSU YAPMIYOR. MESELA ÜZERİNİZDE 2T'DEN AZ YANG VAR SİSTEM SORGUYU YAPIYOR PAZARI KURARKEN 2T LİMİT SORGUSUNU AMA BANKADAN PARAYI ÇEKERKEN SORGU YAPMIYOR. KARAKTERDE HERHANGİ BİR MİKTARDA YANG İLE PAZARI KURDUNUZ DİYELİM KURDUKTAN SONRA HESABA 2T PARA VERDİNİZ SONRASINDA PAZAR BANKASINDAN PARA ÇEKERSENİZ ÇEKİLEN PARA BUHAR OLUR UÇAR :) ÇÖZÜMÜ İSE YA BANKAYA SORGU EKLEYİN 2T'Yİ AŞMAMASI İÇİN YADA FULL YANG SİSTEMİNİ EKLEYİN.

Kanıt:

55836_a9a9b309aebb4efda4d5c2a2978e62b2.jpg

Offline Shop (Premium Private Shop) Sistemi - Metin2 Sunucuları İçin Yeni Seviye Bir Alışveriş Deneyimi!

Metin2 özel sunucu geliştirme dünyasında artık standartların ötesine geçen sistemlerle tanışmaya hazırsınız. Offline Shop, oyuncuların oyun içi varlıklarını satın alma, satma veya takas etme işlemlerini oyun kapalıyken bile gerçekleştirebildiği gelişmiş bir altyapıdır. Bu sistem, hem oyuncu deneyimini artırır hem de sunucu sahiplerine yeni gelir kanalları sunar.

Sistem Özellikleri:
- Oyuncu karakteri oyun kapalıyken bile markete ürün eklenebilir.
- Oyuncular, sistem üzerinden başka oyuncuların eklediği ürünleri satın alabilir.
- Ürün listeleme ve arama sistemi mevcuttur.
- Sistemde kategori bazlı filtreleme mevcuttur.
- Oyuncular, kendi ürünlerini geri alabilir veya fiyat güncelleyebilir.

Yeni Özellik Eklentileri ve Geliştirilen Sürüm
EKSİKLER TAMAMLANDI anlamına gelen yeni sürüm, önceki versiyonlardaki sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Artık sistemde daha fazla esneklik ve kullanıcı dostu arayüz sunuluyor. Özellikle C++ tabanlı sunuculara entegrasyon kolaylığı sağlar ve game core üzerinde minimum değişiklikle çalışabilir hale getirilmiştir.

Neden Offline Shop?
Metin2 sunucularında premium bir alışveriş deneyimi sunmak istiyorsanız bu sistem tam size göre. Oyuncular, aktif olmasalar bile eşyalarını güvenli bir şekilde alıp satabilirler. Bu da sunucu ekonomisini daha dengeli hale getirir. Aynı zamanda sunucu sahipleri, sistem üzerinden komisyon alarak gelir elde edebilirler.

Teknik Entegrasyon
Sistem, Py Root ve UI Script dosyalarına minimal müdahale ile entegre edilebilir. Python GUI arayüzü sayesinde kullanıcı dostu bir panel sunulmuştur. Sunucu tarafında game ve db modüllerinde gerekli bağlantılar yapılmıştır. Martysama altyapısına uyumlu olacak şekilde geliştirilmiş ve test edilmiştir.

Önemli Uyarılar
Sistemin doğru çalışması için pack dosyalarının güncellenmiş ve eksiksiz olması gerekir. Ayrıca server src üzerinde uygun ayarlamalar yapılmadığında sistem çalışmaz. Bu nedenle compile işlemi öncesi dokümantasyonun dikkatlice okunması önerilir.

Sonuç
Offline Shop (Premium Private Shop) sistemi, Metin2 özel sunucularında yeni bir çağ başlatıyor. Gelişmiş özelliklere sahip bu sistem, Metin2 Development dünyasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Hem teknik hem de kullanıcı deneyimi açısından yüksek seviyede performans sunuyor. Sistemin son versiyonu ile artık eksikler kalmadı. Hazır mısınız?

Metin2 Lobby - Özel Sunucu Geliştirme Merkezi

Offline Shop (Premium Private Shop) System - A Next Level Shopping Experience for Metin2 Servers!

Metin2 private server development world now introduces advanced systems that go beyond standard expectations. Offline Shop is an advanced infrastructure allowing players to buy, sell, or trade in-game assets even when they are offline. This system enhances player experience while providing new revenue streams for server owners.

System Features:
- Players can add items to the marketplace even while offline.
- Players can purchase items listed by others through the system.
- Item listing and search functionality available.
- Category-based filtering system implemented.
- Players can retrieve or update prices of their own items.

New Feature Additions and Improved Version
The version labeled 'EKSİKLER TAMAMLANDI' (Missing Parts Completed) eliminates limitations from previous versions. The system now offers greater flexibility and a more user-friendly interface. Especially designed for easy integration with C++-based servers, it works with minimal modifications on game core.

Why Offline Shop?
If you want to offer a premium shopping experience on your Metin2 server, this system is perfect for you. Players can safely trade items even when not active, which balances the server economy. Additionally, server owners can earn revenue through commissions via the system.

Technical Integration
The system integrates easily into Py Root and UI Script files with minimal changes. A user-friendly panel is provided via the Python GUI interface. Necessary connections are established in game and db modules on the server side. Developed and tested to be compatible with the Martysama infrastructure.

Important Warnings
For the system to function correctly, pack files must be updated and complete. Without proper adjustments in server src, the system will not operate. Therefore, carefully reading the documentation before compile is recommended.

Conclusion
The Offline Shop (Premium Private Shop) system ushers in a new era for Metin2 private servers. This system, featuring advanced capabilities, is considered a significant step in the Metin2 Development world. It delivers high-level performance both technically and in terms of user experience. With its latest version, no flaws remain. Are you ready?

Metin2 Lobby - Private Server Development Hub

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)