Selamun Aleyküm
Ben ByCronos Olarak Tanıaycaksınız Yakında.
1-120 Dönüşümlü Server.
1 Level İç Ve Zır Silah Olarak Dönüşümler Olacaktır.
G Başlangıç.
Her 15 Levelde Bir Farklı Mapalarda Kasılma Olacak
Dönüşümlerin 100 Levelden Sonra İnci İle Dönüşücek.
Kafamdakının Yarısı Daha
Sizlerde Biraz Fikir Velirseniz Çok Güzel Bir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Çıkartmayyı Düşnüyorum Ücretsiz Bi ŞekildeBaşkalarının Yaptıgı Emek Üzerine Ben Editleyip Ücretli Çıkartmak Yakışmaz.
Şimdiden Teşkkürler Değerli Yorumlarınız İçin.
Önerileriniz Alayım Abilerim Kardeşlerim
Merhaba Metin2Lobby.com ailesi! Siz değerli oyuncular, server sahipleri ve içerik üreticileri olarak topluluğumuzun kalbidir. Bu yüzden görüşleriniz, önerileriniz ve geri bildirimleriniz bizim için son derece önemlidir. Bugün sizlere sesleniyor, fikirlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.
Metin2 evreni sürekli gelişiyor. Yeni PvP serverlar açılıyor, global sistemler güncelleniyor, client yapıları değişiyor. Biz de Metin2Lobby.com olarak bu dinamik ortamda en doğru, güncel ve kullanıcı odaklı hizmeti sunmak istiyoruz. Ancak bunu yalnız başımıza yapamayız. Sizin tecrübeleriniz, beklentileriniz ve analizleriniz sayesinde platformumuzu daha verimli, şeffaf ve eğlenceli hale getirebiliriz.
Nasıl katkı sağlayabilirsiniz?
• Forum arayüzünde size daha iyi deneyim sunmak adına ne tür iyileştirmeler yapılabilir?
• Server tanıtım bölümlerinde hangi bilgiler eksik ya da gereksiz bulunuyor?
• Yeni bir server rehberi veya oyuncu strateji içeriği talep ediyor musunuz?
• Discord entegrasyonu, duyuru sistemleri veya RSS akışları konusunda fikirleriniz var mı?
Her öneri değerlendirilir! Kimi zaman küçük bir detay, binlerce kullanıcının deneyimini kökten değiştirebilir. Belki de sizin atacağınız bir yorumla Metin2Lobby.com’un geleceği şekillenecek.
Unutmayın: Bu site sadece bizim değil, sizin platformunuzdur. O yüzden lütfen tereddüt etmeden düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Forumda yeni bir konu açabilir, ya da mevcut duyurular altına yorum bırakarak görüşlerinizi iletebilirsiniz.
Abilerim, kardeşlerim… Kulaklarımız açık, kalbimiz sizinle!
Sizden gelen her öneriye değer veriyor, hepinize şimdiden teşekkür ediyoruz.
— Metin2Lobby.com Ekibi