Merhaba arkadaşlar bugün size oyun içi 5 sekmeli efsun botunu paylaşacağım. efsun botu sorunsuzdur videolu bir şekilde anlatım yaptım kodlar packın içinde mevcut.
Not: anlatım bana aittir farklı bir forumdan alıntıdır.
Efsun botundan görüntü
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Not: anlatım bana aittir farklı bir forumdan alıntıdır.
Efsun botundan görüntü
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Oyun içi 5 Sekmeli Efsun Botu (Videolu Anlatım)
Metin2 özel sunucularında oyun içi deneyimi zenginleştirmek isteyen geliştiriciler için, efsun botları önemli bir araçtır. Bu yazıda, oyun içinden çalışan ve 5 farklı sekmeye sahip olan efsun botu sistemini detaylıca ele alacağız. Bu sistem sayesinde oyuncular, doğrudan oyun içinden karakterlerini güçlendirebilirler. Ayrıca, bu botla ilgili video anlatımı da paylaşıyoruz.
Sistem Nedir?
Efsun botu, Metin2 oyununda karakterlerin efsun sistemini kullanarak silah ve zırhlarını geliştirmelerini sağlayan bir otomatik sistemdir. 5 sekmeli yapı sayesinde farklı efsun seçenekleri sunulabilir. Örneğin; silah efsunu, zırh efsunu, can, mana veya hız gibi özellikler artırılabilir. Bu bot genellikle Python GUI tabanlıdır ve py root dosyalarıyla entegre çalışır.
Neden Kullanılır?
Özel sunucularda oyuncuların daha fazla kalmaları ve aktif kalması için otomatik sistemler oldukça önemlidir. Bu bot sayesinde oyuncular, tekrarlayan işlemleri kolayca yapabilirler. Ayrıca C++ ile yazılmış server src dosyalarına entegrasyonu kolaydır. Bu sayede hem game hem de auth sunucularında sorunsuz çalışabilir.
Nasıl Kurulur?
Botun kurulumu için öncelikle uiscript ve py root dosyalarının düzenlenmesi gerekir. Gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra pack içine entegre edilir. Eğer doğru şekilde compile edilmişse bot, oyun içine entegre olarak çalışır. Martysama gibi sistemlerle de uyumlu hale getirilebilir.
Teknik Detaylar
Bu bot genellikle Python diliyle yazılmıştır. Py GUI kullanılarak kullanıcı dostu bir arayüz sağlanır. Arka planda db bağlantısı kurularak veriler işlenir. Game server programming konusunda bilgi sahibi geliştiriciler için özelleştirilebilir bir yapıdadır. Core sistemle entegre çalışarak verimli bir şekilde çalışır.
Video Anlatım
Bu botun kurulumu ve kullanımı hakkında detaylı video anlatımı sitemizde bulabilirsiniz.
Sonuç
Oyun içi 5 sekmeli efsun botu, Metin2 özel sunucularında kullanıcı deneyimini artıran etkili bir sistemdir. Geliştiriciler için kaynak kod düzenlemesi kolaydır ve C++ tabanlı sistemlerle uyumludur. Metin2Lobby olarak bu tarz sistemleri siz geliştiriciler için detaylı şekilde paylaşıyoruz.
In-Game 5-Tab Enchant Bot (Video Tutorial)
For developers looking to enhance the gameplay experience on Metin2 private servers, enchant bots are essential tools. In this article, we will thoroughly discuss an in-game enchant bot with 5 different tabs. With this system, players can strengthen their characters directly from within the game. We also share a video tutorial related to this bot.
What Is This System?
The enchant bot is an automated system that allows players in Metin2 to enhance their weapons and armor using the game's enchant feature. The 5-tab structure offers various enchant options such as weapon enchant, armor enchant, HP, MP, or speed. This bot typically runs on Python GUI and integrates seamlessly with py root files.
Why Use It?
To keep players engaged and active on private servers, automated systems like this are crucial. With this bot, players can easily perform repetitive tasks. Moreover, integration into C++-based server src files is straightforward, allowing smooth operation on both game and auth servers.
How to Install?
To install the bot, first you need to modify the uiscript and py root files. After making necessary adjustments, integrate it into your pack. Once properly compiled, the bot functions seamlessly within the game. It can also be adapted for compatibility with systems like Martysama.
Technical Details
This bot is primarily coded in Python. A user-friendly interface is provided through Py GUI. It processes data by establishing a connection with the db in the background. For developers experienced in game server programming, it offers customizable features. It works efficiently integrated with the core system.
Video Tutorial
You can find our detailed video tutorial on installing and using this bot on our website.
Conclusion
The in-game 5-tab enchant bot is an effective system that enhances player experience on Metin2 private servers. It offers easy source code modifications for developers and is compatible with C++-based systems. At Metin2Lobby, we provide detailed guides on these types of systems for developers.