Pack yapımından anlayanlar acil içeri!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 32

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Beyler maxminin m2m filesini buldum item protto filan kendi serverime göre ayarladım zırh kask kolye vb. full ekledim ama pack yapımından anlamıyorum yardım edebilecek arkadaşlar ö.m veya konu altından bana ulaşsın acil arkadaşlar lütfen

Pack Yapımından Anlayanlar Acil İçeri!!!

Metin2 evreninde özel sunucuların kalitesini belirleyen en kritik unsurlardan biri, oyunculara sunulan pack içeriğidir. Pack, oyun dosyalarının özelleştirilmiş halidir ve karakter modelleri, haritalar, efektler, müzikler, UI öğeleri gibi birçok bileşeni kapsar. Bu nedenle, pack yapımında deneyimli ve yetkin kişiler her zaman talep görür.
Metin2Lobby.com olarak, topluluğumuza kaliteli içerik sunabilmek adına, bu alanda uzmanlaşmış bireylerle bağlantı kurmayı hedefliyoruz. Eğer siz de Virtual PC (VPC) sistemini iyi biliyor, VE dosyalarını düzenleyebiliyor, EterPack araçlarıyla çalışabiliyor ve Metin2 client yapısına hakimseniz, sizi acilen ekibimize davet ediyoruz!
Neden Acil İhtiyaç Duyuluyor?
Gün geçtikçe daha fazla özel sunucu, standart içeriklerden sıyrılmak ve oyunculara benzersiz bir deneyim sunmak istiyor. Ancak bu amaca ulaşabilmek için stabil, optimize edilmiş ve orijinal tasarımlara sahip pack’lere ihtiyaç duyuluyor. Hatalı pack yapıları, client çökmelerine, güvenlik açıklarına ve oyuncu deneyiminin bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden sadece bilgi değil, aynı zamanda sorumluluk sahibi çalışma anlayışı da önemlidir.
Ne Tür Becerilere Sahip Olmalısınız?
- Virtual PC ve VE dosya sistemini tam anlamıyla bilmek
- EterNexus veya benzeri pack derleme araçlarını kullanabilmek
- Client-side güvenlik önlemlerini (örneğin, CRC koruma) entegre edebilmek
- Türkçe dil desteği ve UI uyumunu sağlayabilmek
- Hata ayıklama ve performans optimizasyonu konusunda tecrübeli olmak
Metin2Lobby.com ailesi olarak, bu alanda katkı sağlamaya hazır olan herkese kapılarımız açık! Detaylı bilgi ve başvuru için forumumuza üye olarak ilgili duyuruları takip edebilirsiniz.
Metin2 Lobby

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)