Pegasus Server Files V2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 41

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Standart Pegasus Server V2
[sıze=5]// anladımkı kimseye iyilik yaramamış teşekkür etmeden kullananlar olmuş 1 teşekkürü fazlamı gördünüz

Files hakknda yok kostim sorunluymus yok sac. Adam gibi dursaydınız hepsini paylascaktım ugrasıp giderin soru cevaba acin turkmmo yonetilri yuzundende paylasmadım cvpları

//forumda gereksiz yere banlandım bi kişi daha yöneticinin banlanmasını istedim yine beni banladılar gereksiz yere onun banlanması gerekiyordu anladımkı bu foruma gerek yokmuş

Sorunlu filesi paslascanızı sanmıyorum sorunu tek bilende benim ejderi bile soylemedim baska biyerlr vr oraya grdgnz an oyun atar kasilamzsnz vb
// konu kapatılabilir.
Pegasus Server Files V2 – Metin2 Özel Sunucu Dosyalarının Yeni Nesi

Metin2 özel sunucu dünyasında dikkat çeken gelişmelerden biri, Pegasus Server Files V2 olarak karşımıza çıkıyor. Bu dosya seti, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli server geliştiriciler için optimize edilmiş, istikrarlı ve özelleştirilebilir bir altyapı sunuyor. Pegasus Server Files V2, özellikle Türkçe konuşulan topluluklar arasında hızla popülerlik kazanırken, sunduğu yeniliklerle dikkat çekiyor.
Neden Pegasus Server Files V2?
Pegasus Server Files V2, önceki sürümlerden farklı olarak daha temiz bir kod tabanına sahip. Ayrıca, güvenlik açıkları minimize edilmiş ve performans odaklı bir yapıyla geliştirilmiş. Dosya seti, Virtual PC (VPC) ve VE File sistemleriyle tam uyumlu olacak şekilde tasarlanmış. Bu da sunucu sahiplerinin kendi özel içeriklerini entegre etmesini kolaylaştırıyor.
Öne Çıkan Özellikler
- Güncel Anti-Cheat Sistemi: Hileli oyunculara karşı güçlü koruma mekanizmaları içerir.
- Kolay Kurulum: Detaylı kurulum rehberi sayesinde herkes hızlıca sunucusunu ayağa kaldırabilir.
- MySQL Entegrasyonu: Veritabanı yönetimi kolaylaştırılmış ve sorgu optimizasyonu yapılmıştır.
- Yeni NPC ve Quest Sistemleri: Oyunculara daha zengin bir içerik sunmak amacıyla yeniden yazılmış.
- Dil Desteği: Türkçe, İngilizce ve Almanca dil dosyaları hazır olarak gelmektedir.
Uyarılar ve Öneriler
Pegasus Server Files V2'yi kullanmadan önce mutlaka orijinal kaynaklardan indirdiğinizden emin olun. Sahte veya modifiye edilmiş sürümler, güvenlik açıklarına ve veri kaybına neden olabilir. Ayrıca, bu tür dosyaları test ortamında çalıştırmadan canlı sunucuya asla aktarmayın.
Daha fazla bilgi ve destek almak için Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Forumumuzda Pegasus Server Files V2 ile ilgili konular, yardım başlıkları ve paylaşım bölümleri bulunmaktadır.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt